Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

eskiden en azından pragmatistti. şimdi iyice inatçı sabit fikirli bi adama dönüştü.her maç daha da rezil oynayan belhndayı sürekli 11 e yazan adamın takımında ne forma rekabeti ne de otorite ve disiplin olur. aylardır diyoruz belhanda takıntın bu takımın ve senin sonun olacak diye

Gittiğin gün kurtuldugumuz gündür...
Gittiğinde de gördük takım ne hallerdeydi herkes farkında iyi oynamıyoruz herkes farkında bildiğimiz fatih hoca böyle konuşmaz ama defol git istemiyoruz vs ile ne yapmak istiyorsunuz kim gelecek mourinho mu senin kıçı kırık fpp ile uğraşır mı o üst düzey hocalar 9'da 8 yağmış adamı istemeyecek ne yaşadınız

Yav he he bahaneler fbjk'de olurdu bazıları da başlamış.

Çıkar mıydı bence evet çıkardı fakat ligde ne yapardı emin değilim o tarz adamların hiç biri gelip bizim silindirik ffp ile uğraşmaz en güzeli eleştiri yapıp herkesi kendine getirmek

11 yabancıyla ligi de alırdı.

Gittiğinde de gördük takım ne hallerdeydi herkes farkında iyi oynamıyoruz herkes farkında bildiğimiz fatih hoca böyle konuşmaz ama defol git istemiyoruz vs ile ne yapmak istiyorsunuz kim gelecek mourinho mu senin kıçı kırık fpp ile uğraşır mı o üst düzey hocalar 9'da 8 yağmış adamı istemeyecek ne yaşadınız

Bahane üretmeyip, çözüm üreten her hoca bak tekrar ediyorum her hocaya fitim. Sürekli bahane üretip çözümden bir haber olmasın yeter. Ligde şampiyon olmak başarıysa Hamzaoğlu da oldu, ki iddia ediyorum bu kadro onda olsa en azından CL de gol atardık. Bir de okumadan yazma orada defol git yazmıyor farketmemissin galiba, bazılarına hep derim zikrin olmadan fikrin olmasın...

Bahane üretmeyip, çözüm üreten her hoca bak tekrar ediyorum her hocaya fitim. Sürekli bahane üretip çözümden bir haber olmasın yeter. Ligde şampiyon olmak başarıysa Hamzaoğlu da oldu, ki iddia ediyorum bu kadro onda olsa en azından CL de gol atardık. Bir de okumadan yazma orada defol git yazmıyor farketmemissin galiba, bazılarına hep derim zikrin olmadan fikrin olmasın...
Defol git kelimesini genel olarak yazanlar için kullandım herkes hemfikir bahane vs görmek istemiyoruz iyi oynasın iyi mücadele etsin bu takım sonrası gelecektir zaten istifanın gereksiz abartı olduğunu düşünüyorum

denemesi bedava 15 20 arkadaşınla toplan terim istifa diye bağırın bakalım statta neler oluyor
Diyelim istifa ettirdik ne değişecek ki eleştirelim ki belki de gitmemek en iyisiydi diyen biri fazlasıyla hakediyor eleştiriyi ama böylesine başarı oranı yüksek ve dokumuzun uyuştuğu ismi sezonun daha 10 haftası geçmeden neden gönderelim

Takımın iskeleti bence yanlış oluşturuldu. Hocanın kafasındaki oyun planı ne tam emin değilim ama bu futbolcu grubuyla o oyunun tutmayacağı çok aşikar.

Diyelim istifa ettirdik ne değişecek ki eleştirelim ki belki de gitmemek en iyisiydi diyen biri fazlasıyla hakediyor eleştiriyi ama böylesine başarı oranı yüksek ve dokumuzun uyuştuğu ismi sezonun daha 10 haftası geçmeden neden gönderelim
ben kendisini sevmem de ondan bağımsız dünkü açıklamaları yapan birinin hocalık yapmasına gerek yok gitsin torun sevsin

Komik bir açıklama, kendisini bkm mutfağa uğurlayalım. Neymiş 1-0 öne geçseymişiz farklı olurmuş, ulan ligde gördük işte 10 kişi kalmış takıma ve önceki maçlarda 1 0 öne geçtin de noldu. Daha neyin hikayesini anlatıyosun. Adam belhandaya tepki gösterilmesine şaşırmış, demek belhandanın ne oynayıp oynamadığının farkında değilsen daha sen td falan değilsin. Bjk maçından sobra görürsün taraftar kimmiş seyirci kimmiş.

Diğer oyunculara bu kadar sallarken Belhanda’yı inanılmaz şekilde savunması çok ilginç değil mi?

Kendisine zorla aldırılan Bedava, leş oyuncularla 3 pozisyona girmişiz, büyük başarı beyler, dağılalım

Geri
Üst Alt