Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

Hoca kiralık oyuncuları hedef göstererek yanlış yapıyor.

Yine transferleri beğenmemiş, birisi kendisine Galatasaray'ın Manchester City, oynadığı liginde PL olmadığını söylemesi lazım kafası karışmış belli ki. Ligin açık ara en iyi kadrosu bizde sen oynatamıyor olmayasın veya sezon başında yanlış futbolcuları kadroda tutmuş olmayasın ? Ama yoook olamaz tabi, sen müthişsin problem başka yerlerde olmalı.
He ya kardeşim hiç sorma ;D Hocada da kafa gitmiş artık belli. Bu benim takımım değil deme şansı yok artık lakin hala daha masal anlatıyor. Ben her ne kadar kabul etmemeye çalışsam da bu akşam inandım ki hoca gidici. Bu zihniyet ile devam edebilmesi mümkün değil. Mevzu lig şampiyonluğu mevzusu ise Hamza bile bir sezonda 3 kupa, beden hocası dediğimiz Riekerink bile 2 kupa kazandı. Kazandırdığı şampiyonluklar muhakkak ki kıymetli. Kulübün yaşayan efsanelerinden lakin gidiş gidiş değil. Bu zihniyetle devam edebilmesi mümkün değil. Galatasaray taraftarı vasata tahammül edemez. "Hep destek tam destek" gibi zırvalıklar da uğraşmaz.

Terim: "Falcao dahil tüm oyuncuların transferi Denizli maçının haftasına geldi. Lemina 4-5 aydır oynamıyor. Bir de yaşlarımız belli seviyedeyse bunların hepsini tüm dezavantajları bir potada eritmek zorundayız. UEFA size katılmayın diye ceza verse daha iyi bunda."

Terim: "Paramız olmadığı için sıfır arıyoruz, sıfır olduğu için de gençlerle antrenman yapıyoruz. Yapacak başka bir şeyimiz yok. Buraya 18 kişilik bir kadro soyunuyor. Düşünün, santrforunuz Denizli haftası geldi. Pozisyonumuzun sıkıntısını söylüyorum."

Terim: "Birkaç tane oyuncuyu zaten alamadık. Şikayetçi değilim. Fizik için bir zaman var daha. Daha da enteresanı biz seneye de yeni takım kurmak zorundayız. Bunların hepsini göndereceğiz, tekrardan başka sıfırdan arayacağız, eğer de bir oyuncu satmazsak."

Terim: "Üç kupada devam eden Galatasaray'ın her oyuncuya ihtiyacı olduğunu unutmamamız lazım."

Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

YUH BE YUH

transfer olmasa direk istifa edersın transfer yok dıye

gelen oyuncularda kalbur üstü oyuncular hep ayıp
Yemin ederim kafayı sıyırmış hoca. Bu nasıl bir açıklama şaka mı bu

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Benim bir hayalim var deyip üç maçta gol atamamak hadi onu geçtim o sakat diğeri son gün geldi onun yanındaki 4-5 ay oynamadan geldi iyi de hoca bu nasıl bir planlama olayın basindaki adam sensin eskiden olsa yönetime topu atardin transferleri ben yapmadım diye ...

Son cümleye gel, oyundan düşmeseymiş yuhalanmalar başlamasaymış oyundan çıkarmazmış. Hala belhandayı koruma derdinde, sinir hastası yapacak herkesi inanılır gibi değil :D
Ustad kufur yemeyeceksem bir sual yoneltmek isterim ,hocamizi istifaya mı davet ediyorsun?

Terim: "Bir problem oluşacak gibi de gözüküyor herhalde. İnşallah en kısa sürede çözeriz. Daha birkaç ay önce şampiyon olan takımın, şampiyon oyuncularından bahsediyoruz. Gençlerbirliği maçında bir dakika yürümüş, bunu yayanlar kimlerdir?"
yaw sen aynı maçtan sonra ocakta neler olacak göreceksiniz vs. oyuncuları ortalığa atarsan herşey olur bu saatten sonra

Yahu yeter be her maç aynı konuşmalar ya yönetime sallıyor ya taraftara sallıyor bikere de kendini eleştir be adam neymiş zorunlu transfermiş bu takım senin eserin eyy terim

Isler iyi gitmedigi an, keske UEFA ceza verseydi bahanesini kullaniyor. Avrupada niye bellirli takimlar transferde kar yapip hic zirlamadan iyi top oynatip ve SL/AL katilmayi beceriyorlar?

Vallaha inanilir gibi degil yaptigi aciklamalar.resmen masal anlatiyor güler misin aglar misin arkadas.

Hızlı hücum oyuncularınız yoksa, takımınız hareketsiz oyunculardan oluşuyorsa Seri'yi kullanabilme imkanınız olmaz.

Falcao'ya top gönderebilecek oyuncunuz yoksa Falcao'dan verim almanız çok zor.

2 ağır kanat oyuncusu ve bek ile kanat oyunu oynama imkanınız yok.

gibi gibi bir çok şey sıralanabilir. Kağıt üzerinde hepsi tek tek iyi oyuncular olsalarda iyi bir takım değiliz. Uyumlu bir takım oluşturulmadı. Ayağımıza kim geldiyse ismine bakarak aldık. Madem istediğin oyuncular değildi transferlerine niye onay verdin ? Yönetimle beraber 11 tane kağnıdan oluşan bir takım kurdunuz hesabını da siz verin.

Hoca masal anlatmayi gecsin. Kimse CL de neden lider degiliz diye elestirmez Galatasaray hocasini. Sen daha kendi liginde fark yaratamiyorsun rakibin 10 kisi kalmis 2 gol yiyorsun ustelik adamlar tek kale mac oynadi neredeyse bir devre. Onlarin butcesi ile senin takimin ile bir mi? Sana kalsa 6 ayda bir yeni takim kurulmali sanki para var kasada. Nasil olacak bu?

Geri
Üst Alt