Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

Ulan ersunun sol beki yoktu adam sağ bekini sol bek oynatıyordu 7 hafta boyunca 3 devşirmenin altında oyuncu oynatmadı yakıp yıkıyorlardı ortalığı tek laf etmedi sorumluluk benim diyip geçti. Terim hala eksik meksik ağlıyor, tudorun kadrosunu baltalaması büyük fiyaskosu oldu.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ulan kiralık köpek gibi tazı gibi oyuncular var. Keza bonservisi 3-5 milyon euro arasında gezen ciğersiz herifler var. Oyuncu bulamıyoruz. Yersen?

Aldırmasaydın lan seriyi ona gelene kadar sana daha uygun olanı bulamaz mıydın? Git Scout ekibi denilen oluşuma anlat ne anlatıyorsan avrupa oyuncu kaynıyor millet 2 milyon euroya canavar gibi stoper alıyor sen gidip risk alıp 5 milyon euro veriyorsun.
Elineki parayı doğru harcayama her işin menajerlerle olsun sonra oyuncu bulamadık pahalıydı vs. vs. Dalga geçiyorlar lan artık vallahi

Ustad kufur yemeyeceksem bir sual yoneltmek isterim ,hocamizi istifaya mı davet ediyorsun?
Eskiden sezonu her türlü tamamlasın derdim ama şu açıklamalarından sonra istifa etmesi camia içinden bir hoca getirilmesi şartıyla daha iyi gibi, şirazesi kaymış baya bildiğin.

Kendisi cebe 3 milyon indirecek, klupte kendisi istedi diye 50 milyondan fazla çöpe atılacak ama tribünde seyirci değil taraftar olacakmış. Oldu başka arzunuz

Bahanetor

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen

Modern futbol Morinho'yu yemiş hocaya gram acımaz. Bu kafa ile gidildikçe bir bok olmaz. Leş ligimizde iti kaka şampiyon oluyoruz başka bir bok yok.

Şl de 3 maç olmuş tek gol atamayan takım olmuşuz. 25 maç olmuş galibiyetimiz heralde 2 filanmış. Bu kafa ile Avrupa'da sürekli tokat manyağı ederler bizi.

Taraftarla ilgili hocanın söylediklerine şiddetle katılmıyorum.

Taraftar tepki gösterebilir yuhalama küfür ıslık alışık değilim bu stadda diyor.

Hadi küfürü hakareti çık yuhalama ve ıslık olmadan taraftar nasıl tepki gösterecek hocam? bu adamı sevmiyor taraftar gönderin bir oyun oynadığıda yok.

Fatih hocayı çok seviyorum imparator bir efsanedir ama üzülerek söylüyorum bu gidişle hoca da ıslıklanacak bazı ısrarlarından vazgeçmeli. Ayrıca hocanın bok attığı transferlerde bence kötü değil kadromuz iyi oynanan oyun problemli burada iş kendisine düşüyor.

Benim bir hayalim var'dan keşke UEFA ceza verseymişe, ben utandım okurken. UTANMADAN transferleri eleştirmiş ona sallamış buna sallamış ulan adam bir kerede kendini eleştir be. Yahu Ünal Aysal'a o kadar küfür etmiştim zamanında şunu kovdu diye meğer Ünal Aysal ne kadar zeki bir adammış.

Ligde 8 maç 9 gol , cl 3 maç 0 gol toplam 11 maç 9 gol ama bakmayın siz Real büyük takım yoksa dağıtırdık ortalığı biz

mıllet ozan tufanla fln oynuyor konusmuyor terım nzonzı seri lemına alındı begenmıyor

Ersun bitmiş Ozan’dan bişeyler çıkarıyor bizimki Lemina, Seri, Nzonzi transferlerini beğenmiyor.

Eyvallah hocanın çok ciddi hataları var.
Basın toplantısı falanda çok büyük fiyasko.yani hocayı çok seven birisi olarak istifa etse üzülmem.Yani o derece hatalar yapıyor.

Ama şurada çapsız yönetime iki çift laf edenide görememek çok enteresan.
Yani hocaya falan hiç sallamayalım.Bizden komple bir cacık olmaz.

Gerçekten şu klüp birazcık doğru yönetilde şaha kalkacak.Ama gel görki tam bir rezillik şu olanlar..

Rüyasini asya sampiyonlar ligine cevir zamani yaklasiyor gibi. En zengin arap takimina gidip, Belhanda ve Diagneyi alip orda show yapma zamani geliyor sanki

Doğruluk payı çok fazla ve realite bir durum değerlendirmesi yapmış hoca. Ama belhanda konusunda asla katılmam mümkün değil.

Çok büyük hatta yapıyor bu konuda.

Bi sus artik sus!!!!
Utanmiyorsun anladik ama Galatasaray taraftarini bukadar gerizekali olarak bakman ayip

Lan 3 macta 1 puan, 0 Gol... Hocasiz cik durum bundan kotu olmaz!

En son nezaman oldu bilmiyorum ama kendi evinde fenere karsi ezildin ve korkakca beraberlige oynadin!! Birde karsindaki fb ise son donemlerin en kotu Fbsi!

Ligde rezil durumdasin, bir tane maci soke soke alamadik. Rakip takimlarin hatalarindan kazanabildik

Bugune kadar ne plan ne bir sistem kurabildin. Takimin yas ortalamasini yuksettin.
Takimi calistirmiyorsun, takim bi iki pas yapamiyor.

Nagatomoyu hangi kafayla oynamaya devam ediyorsun!

Seri denen cop gecen hafta rezildi, neden israr ediyorsun?

Takimda ki tek bek linnesi hangi kafayla kadro disi birakir sin?

Hep bir bahane uretiyorsun, karsindaki real Madrid son 100 yilin en kotusu ve en dagiinik real Madridi. Utanmadan 5dk icinde 2 Gol pozisyona girdim havasini atiyorsun...

Sen elamansin, isimi yap! Mekan degil Galatasaray bir spor klubudur. Tek bir kisi tarafindan yonetilmez.

Transferden bi mok anladigin yok, birak anlayanlan yapsin o isi..

Ac degilsin, hirsin gitmis ve adaletli davranmiyorsun. Ona buna saldiracagina takimini adam et. Tribunde degil klubede ol bi zahmet artik. Bu egonu birak artik, inatlasma futbolun dogasiyla. Gol yiyene kadar oyuncu degistirmiyorsun, tribuner kufur edene kadar kotu oynayan adami cikarmiyorsun oyundan.

Yeter artik, istifa et git

Uefa sana katilmama cezasi verse 35 40 milyon dolarlık gelirden olmayacak misin ?
Belhanda'yi taraftarın yuhlamasinin sebebi sensin. Haftalardir berbat oynayan Belhanda'yi ilk 11'e koymaman lazımdı. Yine berbat oynadigi ilk yarinin sonunda oyundan çıkarsan yuhlanmayacakti.
Sener, Jimmy, Adem ve Taylan'i sen aldırmadın mi ? Madem kiralik oyuncular hazır degil bunlara neden hiç sans vermiyorsun ?

Yahu el insaf..

FT gercekten bunlari mi soylemis? Soylemisse hic utanmamis mi? Suclu ararken hic aynaya bakmamis mi?

Ben M. Cengiz baskan olsam , "hoca yoruldun, yiprandin, biraz dinlen.. Git torunlarinla ilgilen" derim..

Pes yani, pes.. Yuzsuzlugun de bir siniri var.

Geri
Üst Alt