Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

Hocayı çok da haksız bulmuyorum. Beleşe kim varsa sağdan soldan bulabileceklerimizin en iyisini bulduk aldık getirdik. Kiralık oyuncudan aidiyet duygusu bekleyemezsin. Adam "sene sonu ben uzarım abi. banane" gözüyle bakar meseleye.

Hocanın eline ver sağlam bir transfer bütçesi, o zaman Avrupa'da bu başarısız tablo devam ederse, işte o zaman sorarsın hesabını. Ama şu an ne verdin ki ne bekliyorsun? Bu kadro anca ligde başarı elde edebilir. Ki muhtemelen yine şampiyon oluruz.

PSG maçı için ne söylese kabul edilebilirdi ama bu maç için bu açıklamalar olmadı. PSG sonuçta şu anda Real'den 3 gömlek üstün takım, yenilmen doğal ama bizim 2014'teki halimiz ya da 3 yıl önceki Beşiktaş Real Madrid'i şu haliyle yakalamış olsaydı evire çevire yenerdi.

Oyuncular geç geldi, Real Madrid'in değeri 1 milyar Euro vs bunlar bahane değil artık. Büyük fırsatı teptik.

Çok talihsiz açıklamalar, ifadeler var. Hazmedilmez ama bir kenara koyalım. Hepsinden öte “UEFA bizi istemese bundan iyi” ne demek Fatih Terim?! Nasıl bir kafayla yapıyorsun bu açıklamayı? Senin yerinde başkası olsa ertesi gün bu açıklamadan dolayı şutlanır bunu sen de iyi biliyorsun.

Ayrıca bugünlere sayesinde geldiğin camianın taraftarına da “seyirci” demen, zamanında Ünal Aysal’ın sana “eleman” demesine ne kadar da benziyor değil mi? Eyyy Fatih Terim adam ol, haddini bil! Bu kulübün sahibi değil sadece bir “elemanısın”! Ona göre davran!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok talihsiz açıklamalar, ifadeler var. Hazmedilmez ama bir kenara koyalım. Hepsinden öte “UEFA bizi istemese bundan iyi” ne demek Fatih Terim?! Nasıl bir kafayla yapıyorsun bu açıklamayı? Senin yerinde başkası olsa ertesi gün bu açıklamadan dolayı şutlanır bunu sen de iyi biliyorsun.

Ayrıca bugünlere sayesinde geldiğin camianın taraftarına da “seyirci” demen, zamanında Ünal Aysal’ın sana “eleman” demesine ne kadar da benziyor değil mi? Eyyy Fatih Terim adam ol, haddini bil! Bu kulübün sahibi değil sadece bir “elemanısın”! Ona göre davran!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hıncal abi sen misin?

Gscimbom mobil

Hani ligde iyi gidersin o zaman anlarım mali uçurum var real 1 milyarlık takım zırvalarını. Ama sen daha 15 milyonluk takımlara yeniliyosun ligde. Ben bahane duymaktan sıkıldım artık, bir kere de ben hatalıyım de be adam.

Hani ligde iyi gidersin o zaman anlarım mali uçurum var real 1 milyarlık takım zırvalarını. Ama sen daha 15 milyonluk takımlara yeniliyosun ligde. Ben bahane duymaktan sıkıldım artık, bir kere de ben hatalıyım de be adam.
Ligde iyi gitse bu mactan sonra bu kadar ağlamazdı zati. Iyi oynadık, atamadık der geçerdi. Bu ağlamalar ve bahaneler ligdeki durum icin. O da komik bir durum.

İyide FT 96da da böyleydi 2013tede böyleydi şuanda da böyle. Takımın içine eder, birsürü gereksiz oyuncu alır sonrada çekip gider Tudor devam etsin diye günlerce söyledim. Şimdi yeni yeni taraftar uyanıyor. sene ortasında ayrılsa, sene sonu geri dön diye ağlayacak taraftarda bunlar. aynı hikayeyi yıllardır izliyoruz

Hocayı çok da haksız bulmuyorum. Beleşe kim varsa sağdan soldan bulabileceklerimizin en iyisini bulduk aldık getirdik. Kiralık oyuncudan aidiyet duygusu bekleyemezsin. Adam "sene sonu ben uzarım abi. banane" gözüyle bakar meseleye.

Hocanın eline ver sağlam bir transfer bütçesi, o zaman Avrupa'da bu başarısız tablo devam ederse, işte o zaman sorarsın hesabını. Ama şu an ne verdin ki ne bekliyorsun? Bu kadro anca ligde başarı elde edebilir. Ki muhtemelen yine şampiyon oluruz.

hoca dibine kadar haksız ..

Bu kadro ligin çok üstünde ama top oynatamıyor bu hocanın suçudur başkasının değil..2pas yapamıyoruz herkes durağan musleranın babele top şişirmesi hariç hiçbir hücum planı yok..Stoperlerin hala gereksiz top kaptırıyor disiplin 0 kötü oynayanı formaya ihanet edeni cezalandırmıyor..
3 stoper önlerinde Nzonzi varken bir ton pozisyon veriyoruz bize herhangi bir takım şu şekilde çıksa adamların ceza sahasına giremeyiz ama Real cirit atıyor... Manevi oğlu her topu rakibe verip sonra adam kovalıyor hoca buna özverili diyor ulan o topu adam gibi kullansa zaten böyle saçma atraksiyonlara gerek kalmayacak... Takım çoğalamıyor bakın andoneye saçma sapan yerlerden şut deniyor adam ..Uyanık adam biliyor yanına kimsenin gelmeyeceğini böyle bir plansızlık olabilir mi sanki sahaya 11 tane dana bağlamışız iple kimse 10 metrelik alanın dışında çıkamıyor ..

Say say bitmez ben hocaya laf söyletmezdim bu yıla kadar ama sabır taşı çatladı artık resmen saçmalıyoruz sene başından beri

Şu anki takım Türkiye Ligi için çok kaliteli futbolculardan oluşuyor. Kadrodan dem vurmak cidden komik olmuş.

Bu kadroyu beğenmiyorsan Türkiye’deki hangi kadroyu beğeniyorsun? Açık ara en iyi kadro bizde. Buna rağmen büyük puan kayıpları yaptın. Bir tane öz eleştiri yapmadın. Senden tek duyduğum şey bazı oyunculara gereğinden fazla güvendiğindi ama sonra aynı oyuncularla maçlara çıkmaya devam ettin. Çok güvendim dediğin adam Adem Büyük mü yoksa Taylan mı?

Ayrıca bizde oyuncular geç geldi de, diğer takımlar transferi Haziran başında mı bitirdiler? Samimi olalım.

Şu anda lig lideri Alanyaspor’un orta sahasında beğenmeyip yolladığımız Ceyhun var. Sende Nzonzi var. İnsaf.

Beğenmediğimiz Mariano ve Nagatomo da bu ligin çok üzerinde bekler. Caner’i mi, Gökhan’ı mı İsla’yı mı Hasan’ı mı tercih edersiniz? Biraz gerçekçi olalım. Nzonzi bu ligdeki en iyi oyuncu benim görüşüme göre. Andone iyi bir forvet. Emre Mor çok etkili bir kanat ama sen kullanmıyorsun. Seri son maç haricinde iyiydi. Bir maçta daha çok pas hatası yapmıştı ama genel görüntüde Belhanda’dan çok daha iyi. Sık sık oynaması lazım. Sen onu zaten iyi oynadığı maçtan sonra tribüne gönderip kendine güvenini ve maç ritmini sıfırladın. Formayı adaletli dağıtmadın.

Oyuncuları hazırlayamadın. Haftalar geçti, takımda defansif ve ofansif sıkıntılar aynen devam ediyor. Organize yaptığımız tek şey yok. Kaliteli oyuncular ekstra bir şey yapacaklar mı ona bel bağladık. Geçen iki yılki şampiyonlukları Feghouli getirdi sezonun ikinci yarısında vites arttırarak. İşin gerçeği bu. Fatih Terim’in müthiş taktikleri falan yoktu.

Real Madrid maçında sahaya yine yavaş bir kadro çıkardın-Andone dışında. Emre Mor’u çok uzun süre yanında tuttun yine yavaş Feghouli’yi aldın. Babel yine tüm maç kötüydü ama tüm maç oyunda tuttun. Top kaptırmaktan ve poposunu rakibe dayayıp gelen topu geri vermekten başka bir şey yapmadı. Maç boyunca bir tane güzel çalımını gördüm o kadar.

İşin gerçeği şu: takımı hazırlayamıyorsun. 2 yılı aşkın süredir buradasın ve organize güzel futbol oynadığımız, oyuncuların oyun disiplini ile sahada dizildiği kaç maç vardı deseler, açıkçası aklıma bir tane bile maç gelmiyor. İyi rakipleri yendiğimiz maçları aklıma getirince genelde Feghouli’nin şapkadan tavşan çıkarttığı maçları hatırlıyorum.

Bir diğer sıkıntı da birbirini tamamlayacak bir kadro bile sahaya sürmüyorsun.
İnsan bir sorar bu çıkardığım kadroda topu ileri kim taşıyacak diye.
Takım yan ve geri pas manyağı olmuş bir tane çözüm üretemedin. Paslaşarak yavaşça rakip ceza alanının sağına veya soluna geliyoruz. Hiç bir oyuncu içe kaçmıyor. Kenardaki oyuncuya pası atan geride bekliyor. Ayağında top olan oyuncu iki kişiye karşı, çalım yeteneği olmadığı için geri dönüyor. Kanatta boş olsa ortada sadece bir oyuncu oluyor çünkü ileride çoğalacak oyunculardan oluşan bir kadro yok. Bu nedenle tekrar alıp gerideki arkadaşına veriyor, o orta sahaya, orta saha da yana veya kaleciye veriyor. Her maç şunu 500 kere yaşıyoruz. Neymiş, takım topa daha çok sahip olmuş. Kimin umurunda? Kaptırdığın toplarla sürekli pozisyon veriyorsun ve pozisyona giremiyorsun. İşin özeti bu. Real Madrid maçında kısa bir dönem ileride çoğalabildik uzun süre sonra ilk kez ve kafa toplarından da olsa pozisyona girebildik ama bu sefer de geri dönüşlerde inanılmaz sıkıntılar yaşadık ve her atak pozisyona dönüştü çünkü takımda disiplin yok. Oyuncular kafasına göre geri koşuyor.

Son sözüm şu: Yönetim büyük finansal zorluklara rağmen sana Türkiye Ligi için taş gibi takım yaptı. Algı operasyonuna gerek yok. İyi futbol oynatamıyorsan bu senin ve yardımcılarının suçu.

16002.jpg

Hahaha tepki olmasa 90 dakika oynatacakmis Zulümhanda yi.

Demek ki Besiktas macinda yine ilk kendisinin ismi yazilacak tahtaya. Iyi yoldasin hoca aynen böyle kafanin dikine göre devam et.
Hocamız ders almaz, ders verir tabiki dikine dikine gidecek ne sandın? Haddimizi bilelim.

hoca dibine kadar haksız ..

Bu kadro ligin çok üstünde ama top oynatamıyor bu hocanın suçudur başkasının değil..2pas yapamıyoruz herkes durağan musleranın babele top şişirmesi hariç hiçbir hücum planı yok..Stoperlerin hala gereksiz top kaptırıyor disiplin 0 kötü oynayanı formaya ihanet edeni cezalandırmıyor..
3 stoper önlerinde Nzonzi varken bir ton pozisyon veriyoruz bize herhangi bir takım şu şekilde çıksa adamların ceza sahasına giremeyiz ama Real cirit atıyor... Manevi oğlu her topu rakibe verip sonra adam kovalıyor hoca buna özverili diyor ulan o topu adam gibi kullansa zaten böyle saçma atraksiyonlara gerek kalmayacak... Takım çoğalamıyor bakın andoneye saçma sapan yerlerden şut deniyor adam ..Uyanık adam biliyor yanına kimsenin gelmeyeceğini böyle bir plansızlık olabilir mi sanki sahaya 11 tane dana bağlamışız iple kimse 10 metrelik alanın dışında çıkamıyor ..

Say say bitmez ben hocaya laf söyletmezdim bu yıla kadar ama sabır taşı çatladı artık resmen saçmalıyoruz sene başından beri
Her şeyin kusursuz olduğunu iddia etmiyorum ki zaten. Tonla problem var. Ama bunu çözecek olan da Terim'dir bence. Dünyanın en büyük hocaları bile yeri geliyor, problem yaşıyor.
Bkz.Mourinho

Terim'in bile çözüm bulamadığı futbolcu topluluğu, başka hocanın kıçına teneke bağlar. O kadar diyeyim.

Yönetimin en büyük basiretsizliği tüm herşeyi hocaya devretmek ve hocayı hala görevde tutmaktır.Galatasaray 2.baskani,klup profesyonelinin ismini t-shirt unun üstüne basıpta,her kameraya "i love you hoozaam"diye sırıtmaz.Ah Ünal Aysal ah,saygı ve özlemle...

En azından transferlerin kampa yetişmesi gerektiğini acı tecrübe ile de olsa anlamış oldu çok muhterem yöneticilerimiz ve teknik ekibimiz.

Adamı Belhanda aşkı bitirecek şaka gibi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca o zaman hikaye anlatmayacaksın dönem ortasj ocak’ı bekleyin, temmuz’u bekleyin diye...

Senin 2 sezondur forvet ihtiyacın varken 2 forvet oyuncunda son gün katılıyorsa bu taraftarın pardon seyircilerin suçu değildir.

tabi diagne çöpüne 15 milyon euroyu tudor ve dursun özbek vermişti haklısın!!

Geri
Üst Alt