Terim’den Başkana Teşekkür!

Geçen sene de bu kupada
A.madrid,
Dortmund,
Marsilya,
Lyon,
Salzburg,
Arsenal,
Milan,
Lazio,
Zenit,
Marsilya,
S.lisbon gibi takımlar vardı final Marsilya-A.madrid oldu.
Kendi evinde östersund'a yenilen bir arsenal var hatırlatırım. İmkansız diye birşey yok şu liglerde La Liga, Bundesliga, Premier Lig ve Serie A’ ilk 4'ü direkt ş.ligine gidiyor. İngiliz takımları zaten bu kupaya önem vermiyor bu kupayı isteyecek ispanyol takımları olabilir o da fantazi niyetine geri kalanı sallamaz/sallamıyorda.

Kusursuz 4 adet sağlam takviye ile olmayacak iş yok. Birazda kura şansı ile finale çıkılacağından eminim olay tüm gücü buraya vermek.
Şöyle bakmak lazım ligde ilk 2 dışında kaldığında gideceğin yer bu kupa ve şu an beşiktaş ve fenerin yaptığı gibi gruplardan çıkmak için ekstra maç yapmak zorundasın. Küçümsüyoruz ama 3.olup uefaya gitmek aslında başka bir turnuvanın ortaklarından biri olmak demek. Adam sana 7 maç yap şampiyon ol diyor.

Bence yapılacak olan olay şu tamamen torbalar vs belli olduktan sonra oturup ya lig ya avrupa diyeceğiz.

Geçen hesaplamıştım kupayı alan ekstra 17 milyon euro daha kazanıyor. Avrupa ligi ile ş.ligine dehşet bir sistem açığı bırakıldı bunu her sene kullanmaya çalışmalıyız.
Son 16: 1,1 milyon Euro
Çeyrek Final: 1,5 milyon Euro
Yarı Final: 2,4 milyon Euro
temizinden 4 maça 5 milyon euro iyi para.
Ayrıca o değilde şu an gruplara baktım salzburg ile leipzig nasıl aynı gruba düşmüş yav adamların logoları bile aynı böyle şaibe olur mu lan :D

Avrupa ligi çok zor Porto gibi değil en babası

Sevilla
Chelsea
Arsenal
Salzburg

Bu 4 ü kafadan bizi ezer geçer şansımız yüzde 5 bile değil bunlara karşı üstüne cl'den gelecek 7 takım var özellikle B, C, F grubundan gelecek 3 takım dişli olucak.

Ha kura şansı ile çeyrek ya da yarı final olabilir aslında bu da yeter puan ve para kasarız.

Sevilla, Chelsea konusunda haklısın ama diğer ikisine karşı o kadar çaresiz değiliz bence.

Geçen sene de bu kupada
A.madrid,
Dortmund,
Marsilya,
Lyon,
Salzburg,
Arsenal,
Milan,
Lazio,
Zenit,
Marsilya,
S.lisbon gibi takımlar vardı final Marsilya-A.madrid oldu.
Kendi evinde östersund'a yenilen bir arsenal var hatırlatırım. İmkansız diye birşey yok şu liglerde La Liga, Bundesliga, Premier Lig ve Serie A’ ilk 4'ü direkt ş.ligine gidiyor. İngiliz takımları zaten bu kupaya önem vermiyor bu kupayı isteyecek ispanyol takımları olabilir o da fantazi niyetine geri kalanı sallamaz/sallamıyorda.

Kusursuz 4 adet sağlam takviye ile olmayacak iş yok. Birazda kura şansı ile finale çıkılacağından eminim olay tüm gücü buraya vermek.
Şöyle bakmak lazım ligde ilk 2 dışında kaldığında gideceğin yer bu kupa ve şu an beşiktaş ve fenerin yaptığı gibi gruplardan çıkmak için ekstra maç yapmak zorundasın. Küçümsüyoruz ama 3.olup uefaya gitmek aslında başka bir turnuvanın ortaklarından biri olmak demek. Adam sana 7 maç yap şampiyon ol diyor.

Bence yapılacak olan olay şu tamamen torbalar vs belli olduktan sonra oturup ya lig ya avrupa diyeceğiz.

Geçen hesaplamıştım kupayı alan ekstra 17 milyon euro daha kazanıyor. Avrupa ligi ile ş.ligine dehşet bir sistem açığı bırakıldı bunu her sene kullanmaya çalışmalıyız.
Son 16: 1,1 milyon Euro
Çeyrek Final: 1,5 milyon Euro
Yarı Final: 2,4 milyon Euro
temizinden 4 maça 5 milyon euro iyi para.
Ayrıca o değilde şu an gruplara baktım salzburg ile leipzig nasıl aynı gruba düşmüş yav adamların logoları bile aynı böyle şaibe olur mu lan :D

7 değil 9 maç.
4 kusursuz transfer yapmamız imkansız yahu :)

Salzburg çok genç ve hızlı takım pas pas oluruz.Arsenal klasik İngiliz takım bize en ters gelenlerden işte.

Salzburg iyi takım elbette, Arsenal zaten belli ama Arsenal’e bakıyorsun mesela son zamanlarda zor gol atan, zor kazanan bir takım. Porto deplamanında maç 0-0 giderkenki gibi kapanabilsek iyi iş çıkarırız gibi geliyor. Arsenal’e karşı 3 atarız, koyar geçeriz, favori biziz falan demiyorum ama ciddi ciddi eleme şansımız var. ADAM GİBİ BİR FORVET şart ama.

Salzburg iyi takım elbette, Arsenal zaten belli ama Arsenal’e bakıyorsun mesela son zamanlarda zor gol atan, zor kazanan bir takım. Porto deplamanında maç 0-0 giderkenki gibi kapanabilsek iyi iş çıkarırız gibi geliyor. Arsenal’e karşı 3 atarız, koyar geçeriz, favori biziz falan demiyorum ama ciddi ciddi eleme şansımız var. ADAM GİBİ BİR FORVET şart ama.

Bu 4 takım dışında kalan 20 takım bana göre ortalama seviye başederiz tabii forvet şart onu hallederler diye düşünüyorum, şimdi bizim yapmamız gereken şey seribaşı olmak uefa'da en azından 7 puan toplamalıyız grupta şu loko'yu yensek süper olurdu doğrusu.

Arsenal dengesiz orası doğru diğer 3 takımın gelmemesini isteyelim o halde ?

Bu 4 takım dışında kalan 20 takım bana göre ortalama seviye başederiz tabii forvet şart onu hallederler diye düşünüyorum, şimdi bizim yapmamız gereken şey seribaşı olmak uefa'da en azından 7 puan toplamalıyız grupta şu loko'yu yensek süper olurdu doğrusu.

Arsenal dengesiz orası doğru diğer 3 takımın gelmemesini isteyelim o halde ?
Ftcilerin kendi hayal dünyası var sanırım günümüz gerceklerinden uzak hala takımı ve hocalarını başarılı sanıyorlar 20 takımında böyle kötü top oynadıgını sanmıyorum. Gelmiş uefa kupası hayalleri satarak uyelerı kandırmayalım

Henuz sampiyonlar liginin bitmesine 2 mac var , kucuk olasilikla tur atlayabilir
, daha kucuk olasilikla tumden de elenebiliriz

Ftcilerin kendi hayal dünyası var sanırım günümüz gerceklerinden uzak hala takımı ve hocalarını başarılı sanıyorlar 20 takımında böyle kötü top oynadıgını sanmıyorum. Gelmiş uefa kupası hayalleri satarak uyelerı kandırmayalım

Reco 2000 uefa cup girsin sana, git ötede ağla.

7 değil 9 maç.
4 kusursuz transfer yapmamız imkansız yahu :)
Tamam hadi 9 maç olsun ilk 2 maç zaten sarpsborg, krasnodar, astana gibi takımlar gelecek maç niyetine bile sayılmaz zorluk derecesi yüksek olan 7 maç var. Türkiye lig şampiyonu olmak isteyen takım avrupa kupasında yarı finale çıkamayacak kalitedeyse zaten ş.ligine falan gitmesine gerek yok keyfine gidiyordur.

üzerinden 1 asır gecmıs kupayı sureklı gundeme getırıp fblılerın bızımle dalga gecmesıne vesile oluyorsunuz

Yok sana sokuyorum direkt, dün 7 lig şampiyonluğunu soktum bugün uefa kupasını yarın da gel süper kupayı sokayım. Güzelim konunun içine ettin girerek git ötede ağla.

Tamam hadi 9 maç olsun ilk 2 maç zaten sarpsborg, krasnodar, astana gibi takımlar gelecek maç niyetine bile sayılmaz zorluk derecesi yüksek olan 7 maç var. Türkiye lig şampiyonu olmak isteyen takım avrupa kupasında yarı finale çıkamayacak kalitedeyse zaten ş.ligine falan gitmesine gerek yok keyfine gidiyordur.

Seribaşı olursak dediğin doğru ama olamazsak sağlam biri çıkar.

Yok sana sokuyorum direkt, dün 7 lig şampiyonluğunu soktum bugün uefa kupasını yarın da gel süper kupayı sokayım. Güzelim konunun içine ettin girerek git ötede ağla.
Aglayan sensın size gıren cıkan yok tabi olan takıma oluyor hoca işler kötü gidince kacıyor sizde avatar degisip sıyrılırsınız bu işlerden ama kacarınız yok

Pek aklımıza getirmek istemediğimiz, UEFA' dan men cezası ihtimali bertaraf olmuş değil henüz. Eğer öyle bir şey olursa ligden koparız zaten, motivasyon tümüyle biter çünkü. O vakit hem bütün enerji Avrupa Ligine verilir, hem önümüzdeki sezonun kadro planlamasına ara transferden itibaren başlanır ki son dediğim en önemli bulduğum konudur aslında...

Mevcut kadro, ya bu seviyenin kabul edemeyeceği defolara sahip, yahut içi geçmiş, enerjisi-hevesi tükenmiş oyunculardan kurulu; gönül rahatlığıyla güven verdiğini söyleyebileceğim oyuncu sayısı bir elin parmaklarından daha fazla sayıda değil maalesef...

Pek aklımıza getirmek istemediğimiz, UEFA' dan men cezası ihtimali bertaraf olmuş değil henüz. Eğer öyle bir şey olursa ligden koparız zaten, motivasyon tümüyle biter çünkü. O vakit hem bütün enerji Avrupa Ligine verilir, hem önümüzdeki sezonun kadro planlamasına ara transferden itibaren başlanır ki son dediğim en önemli bulduğum konudur aslında...

Mevcut kadro, ya bu seviyenin kabul edemeyeceği defolara sahip, yahut içi geçmiş, enerjisi-hevesi tükenmiş oyunculardan kurulu; gönül rahatlığıyla güven verdiğini söyleyebileceğim oyuncu sayısı bir elin parmaklarından daha fazla değil maalesef...

Bu durumda avrupa ligine nasil devam edeceksin ? O avrupa kupasi degil mi ?

Cl'de gruplara bakalım :

A grubundan Club Brugge gelecek büyük ihtimal 4 maçta 4 puanları var kalan 2 maçları da zor.

B grubunda Tot ya da İnter gelecek, kalan maçlara bakarsak Tot gelecek şu an 4 puanları var.

C grubu ölüm grubu 6 6 5 4 her şey olabilir ama burdan gelecek takım her türlü sağlam 1 takım olucak.

E grubundan Benfica gelecek 4 puanları var şu an.

F grubu Lyon , Shaktar ya da Hoff gelecek tercihim Shaktar.

G grubu Cska büyük ihtimal 3.bitirir 4 puanları mevcut şu an.

H grubu diğer karışık grup M.United ya da Valencia gelecek Valencia'yı tercih ederim şu an 5 puanları var.

Genel olarak bakarsak Tot , C grubundan gelecek takım , Valencia ve biz seribaşı olursak güzel olur.

Takimin son bes macta oynadigi futbolu oynayacagini varsayarsak bizi eleyemeyecek takim yok

Geri
Üst Alt