Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

Çok gereksiz işler bunlar. Koca koca adamlar resmen ... yarıştırıyor.

Başkan'ın da ROK ile Ersan Çelik ile hala 8 ay öncesini eşeleme derdine düşmesi, Terim'in bu saçmalıklar ile cevap vermesi 5 yaşında çocuk musunuz be abicim.

Biriniz 60 diğeriniz 70'lerinde, hali vakti yerinde insanlarsınız hepiniz. Ne gerek var böyle şeylere.

Hadi Terim'i tanıyoruz ama Ünal Aysal gibi farklı bir kültür ile yetiştiğine inandığım bir insanın bu işin içine girme ihtimali bile üzücü.

6-1 lik real madrid macinda nerenle taktigi degistirdin im para tor?

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Cok buyuk bir terbiyesizlik bu. Bugune kadar kendisini hep elestirmisimdir ama hakaret etmedim sonucta iyi kotu az katkisi yok fakat artik kendisi benim icin Y.D neyse odur.

Mancini ki FB'nin gondermesine onlar mutluysa bende mutlu olurum bunda bir sey yok diyebilecek kadar karakterli ve egosuz bir Adam sen cikip yuvam dedigin kulubun hocasi ile ilgili haddini asan bu aciklamalari yapiyorsun.

Mancini dunyanin en kotu hocasi da olabilir ama burasi Galatasaray hocamizi size yedirmeyiz.

Bu adamin bu hale gelmesinde onu ulke kahramani yapip imparator lakabiyla egosunu tavan yaptiranlarin sucu daha fazla.

Keske gozunle taktigi 6 ve 5 yedirirken de verseydin.

Çok gereksiz işler bunlar. Koca koca adamlar resmen ... yarıştırıyor.

Başkan'ın da ROK ile Ersan Çelik ile hala 8 ay öncesini eşeleme derdine düşmesi, Terim'in bu saçmalıklar ile cevap vermesi 5 yaşında çocuk musunuz be abicim.

Biriniz 60 diğeriniz 70'lerinde, hali vakti yerinde insanlarsınız hepiniz. Ne gerek var böyle şeylere.

Hadi Terim'i tanıyoruz ama Ünal Aysal gibi farklı bir kültür ile yetiştiğine inandığım bir insanın bu işin içine girme ihtimali bile üzücü.

Unal Aysal Ekimden beri Terimle ilgili aciklama gonderme yapmiyor yoksa Ben mi kacirdim

Unal Aysal Ekimden beri Terimle ilgili aciklama gonderme yapmiyor yoksa Ben mi kacirdim

Kendisi yapmıyor zaten ama GS TV'de Ersan Çelik, ara sıra ROK üzerinden sürekli o da dolaylı yoldan dahil oldu.

Saçma geliyor bunlar. Bıraksınlar bu işleri de 4. yıldız'ı nasıl takacağız onu planlasın herkes.

Terim de hala mesaj derdinde. Resmen başarısız olsun bana muhtaç olsunlar lobisi yapıyor gibi. Yıllardır aynı terane zaten.

Mesela Fatih Terim, 1987 yılından beri teknik direktörlük yapmasına karşın 14 adet kupa sahibi olduğundan,

Roberto Mancini'nin 2000 yılında başladığı teknik direktörlük kariyerinde şu anda 13 adet kupası olduğundan bahsedebiliriz varsayımsal konuşmazsak.

Hayal bile edemeyeceği kadar çok olan sayı 1(bir). Teknik direktörlük kariyerleri arasında 13 yıl fark var.

Tatmin olmadıysan başarı yüzdeleri, çalıştıkları liglerin zorluk oranları ve kazandıkları ödüllere falan da bakabiliriz.

Keşke gözüyle verdiği taktiklerle bizi Brezilyaya götürseydi. 4.aldığı takım yine 4.bitirdi grubu.

Fatih Terim'in bu yaptığı hareket yanlış.

Öte yandan, Ünal Ayal Fatih Terim'le itişmeyip, göndermek için elinden geleni yapmamış olsaydı geçen sene 4. yıldızı takmıştık. Bundan yüzde yüz eminim.

Bundan sonra kısa ve hatta orta vadede takımın toparlanma ihtimalini çok düşük görüyorum, umarım yanılırım.

Varsayımlar üzerinden değil, sayılar üzerinden gitmeni istiyorum.

Varsayım mı? :)

F.Terimin milli takım fiorentina ve milan kariyerlerini saymasam sadece galatasaray kariyeriyle bile manciniyi her türlü istatistikte domine eder.

6 şampiyonluk ve 1 uefa kupasını istatistik olarak veriyorum sen kıyaslamanı yap.

Varsayımlar üzerinden değil, sayılar üzerinden gitmeni istiyorum.

Terim: 6 Süper Lig şampiyonluğu + 4 Türkiye Kupası + 1 UEFA kupası (süper kupayı saymıyorum o lucenindir)

Mancini: 0 lig şampiyonluğu + 1 Türkiye Kupası + 0 Avrupa kupası

Yani şu an karşılaştırmak anlamsız.. ama mancininin Galatasaray kariyerinin en fazla 2 yıl olacağını söyleyebilirim.. bu bile onu başarısız kılar..

:D

Galatasaray kariyeri ile falan gelenler var ya rezillik vallahi.

Ortada liglerin zorluk düzeyleri, galibiyet yüzdeleri, alınan kupa sayıları hepsi sabit.

mancini kötü hoca değil zaten nerden çıktı bu, yerler liglerde her zaman başarılı olmuş bir hoca,ama bu ligin hocası değil sebebi de istediği çalışma ortamının sağlanamaması hoca getirmekle herşey bitmiyor,seneye istediği adamlar alınmayacağı için üstüne yabancı kuralı varken başarılı olması çok zor bunu görmek için profesör olmaya gerek yoktu,ayrıca bir kıyaslama yapıp lig zorluğu olarak bakarsak zaten şansımızın 1'e 250 olarak gösterildiği tüm sezon 7-8 yerli ile mücadele edip namağlup kazandığımız bir avrupa kupası var mesela

mancini kötü hoca değil zaten nerden çıktı bu, yerler liglerde her zaman başarılı olmuş bir hoca,ama bu ligin hocası değil sebebi de istediği çalışma ortamının sağlanamaması hoca getirmekle herşey bitmiyor,seneye istediği adamlar alınmayacağı için üstüne yabancı kuralı varken başarılı olması çok zor bunu görmek için profesör olmaya gerek yoktu,ayrıca bir kıyaslama yapıp lig zorluğu olarak bakarsak zaten şansımızın 1'e 250 olarak gösterildiği tüm sezon 7-8 yerli ile mücadele edip namağlup kazandığımız bir avrupa kupası var mesela

O kupayı getiren iki ismi tartışmaya gerek yok.

:D

Galatasaray kariyeri ile falan gelenler var ya rezillik vallahi.

Ortada liglerin zorluk düzeyleri, galibiyet yüzdeleri, alınan kupa sayıları hepsi sabit.

Fatih Terim (60)

Antrenör olarak başarı oranı:

48,8 % Galibiyet

26,2 % Berabere

25,0 % Yenilgiler

Roberto Mancini (49)

Antrenör olarak başarı oranı:

55,4 % Galibiyet

24,9 % Berabere

19,7 % Yenilgiler

Tartışmaya gerek yok bence.

Geri