Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

Açıkçası Fatih Terim ve Mancini'yi kazanılan kupalara bakarak karşılaştırmak pek mantıklı değil, farklı kulvarlarda çalışmış ikisi de çünkü. Öte yandan, Mancini ile Galatasaray'ın Fatih Terim ile yakaladığı başarıları yakalaması mümkün mü derseniz, cevabım "imkansız "olur. 10 sene bile kalsa mümkün değil.

Mancini'nin başarılı olabilmesi için sınırsız bütçe olması gerekiyor maalesef.

Tamamen sübjektif ve ispatlamamım mümkün olmadığı bir değerlendirme yap derseniz; bence Fatih Terim Türk değil, İtalyan veya benzeri bir milletten olsaydı dünyanın dev kulüpleri ile domine edebilecek potansiyele sahip futbolu.

başta hagi, kritik maçlarda attığı gollerde capone ,orta sahanın dinamosu suat,defansı toparlayan popescu,çoğu maç bizi ipten alan taffarel ve tabiki hakan şükür en büyük pay sahipleri bence

Kardeşim dünyanın en iyi 10 futbolcusundan 3'ü bizdeydi o zamanlar. Hagi ve Hakan Şükür o kupayı tutup getirdiler. O kupanın Türkiye'ye gelmesinde zerre kadar bir teknik durum yoktu. Taffarel'in de payını ayırmak lazım.

Neyse konuya fazla ilgi vermeyelim daha, gereksiz ve luzumsuz cunku, gerek yok adami habire 'spotlight' a koymaya, sacma birsey demis iste, klasik cumleler..

vz7aLO.png

:( :( :(

Terim'in kupaları ile nasıl Mancini'nin kupalarını karşılaştırmak mantıklı değil ise galibiyet yüzdelerini de kıyaslamak mantıklı değil.

Mancini kariyerinde tarih piki yapmış Inter-City gibi takımlarda çalıştı.

Bir tek Fiorentina için farklı konuşmak mümkün.

Terim ise 4. torbadan aldığı milli takım ile Euro 96'ya gitmişti mesela.

Avrupa'da geçmişi olmayan bir ülke ile iyi başarıları var.

Mancini dünya çapında başarıları olan bir adam ve elma ile armudu kıyaslamak gibi bir şey şu anda burada yapılan.

Kardeşim dünyanın en iyi 10 futbolcusundan 3'ü bizdeydi o zamanlar. Hagi ve Hakan Şükür o kupayı tutup getirdiler. O kupanın Türkiye'ye gelmesinde zerre kadar bir teknik durum yoktu. Taffarel'in de payını ayırmak lazım.

bizim o kadrodaki türklerin neredeyse tamamı vasatın bir tık üstü adamlardı çoğu overrated, hakan dahil buna ki hiçbiri avrupada tutturamadı zaten,ayrıca mancinin interi de bana göre son 15 yılın en efsane kadrolarındandır, o zaman da mancinilik bir durum yoktu mu diyeceğiz

gören de Inter 40 yil Mancini yi beklemis, iyi isler yapti diger takimlar ile ve o yüzden oraya gitti ve sampion oldu. Fatih Terim Galatasaray in Futbolc su olmasaydi hic te TD filan olmazdi bize

bizim o kadrodaki türklerin neredeyse tamamı vasatın bir tık üstü adamlardı çoğu overrated, hakan dahil buna ki hiçbiri avrupada tutturamadı zaten,ayrıca mancinin interi de bana göre son 15 yılın en efsane kadrolarındandır, o zaman da mancinilik bir durum yoktu mu diyeceğiz

Ergün, Ümit Davala, Suat Kaya, Korkmaz belki bugünki lerin S Class Futbolcu lari degildi, ama bi alt kismi, A Kategori oyunculardi, tek Hagi ve Taffarell S Class di

Mancini Inter'i zamanındaki teknik düzen ile 2000 Galatasaray'ı arasındaki teknik düzenin farklılıklarını incelemek lazım.

Ben artik inanmaya basladim terimin burdaki bazi tiplere birsey yaptigina

Ne zaman terimle ilgili birsey olsa

Akbaba gibi gelip ayni seyleri yazıyorlar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini Inter'i zamanındaki teknik düzen ile 2000 Galatasaray'ı arasındaki teknik düzenin farklılıklarını incelemek lazım.

mancinin taktik bilgisi daha iyi zaten ama burakla umutu verirsen adama saçmalaması normal, terimde taktikten anlamaz demek komik bence tesadüfen başarı bir sene olur ersun yanalın yaptığı gibi,mourinho gereken cevabı vermiş zaten bu konuyla ilgili

Ergün, Ümit Davala, Suat Kaya, Korkmaz belki bugünki lerin S Class Futbolcu lari degildi, ama bi alt kismi, A Kategori oyunculardi, tek Hagi ve Taffarell S Class di

doğru biz toz konduramıyoruz, abarıyoruz müthiş oyunculara sahiptik vs gibisinden,hepsi karakterli oyunculardı hagi ile iyi kaynaşmıştı takım, herkesin görevi belliydi tıpkı bu seneki atletico gibi bu sayede başarı geldi zaten

Sesli güldüm valla

Bu sacmaliklari sagda solda soyleme gulerler adama

Popescuya ana avrat Hagi ye bu ickiciyi kim getirdi diyordu bu taraftar

Gitmek uzere olan suat futbol hayati bitmis denilen okan

15 yasinda belesogluna formayida sen verdin demi

Yeminle saka gibisiniz

Şunu unutmayalim ilie ve filipescuyu da sen getirmistin demi

Sesli güldüm valla

Bu sacmaliklari sagda solda soyleme gulerler adama

Popescuya ana avrat Hagi ye bu ickiciyi kim getirdi diyordu bu taraftar

Gitmek uzere olan suat futbol hayati bitmis denilen okan

15 yasinda belesogluna formayida sen verdin demi

Yeminle saka gibisiniz

Şunu unutmayalim ilie ve filipescuyu da sen getirmistin demi

Esas saçmalık bir bütün halinde sizin zihniyetiniz.

başta hagi, kritik maçlarda attığı gollerde capone ,orta sahanın dinamosu suat,defansı toparlayan popescu,çoğu maç bizi ipten alan taffarel ve tabiki hakan şükür en büyük pay sahipleri bence

O takımda yok yok be :) bi tane aksayan dişli bulamazsın.. capone mesela benim en tutmadığım oyuncuydu.. Fatih Akyel sağbekte çok daha iyiydi ama capone'ye önemli goller kısmet oldu..

Akyel de süper kupada jardel'e şut-asist yapmıştı mesela..

Hakan Ünsal - Ergün Penbe - hagi - Emre beleş ve Ahmet Yıldırım gibi hepsi birbirinden sağlam 5 sol ayak bugün real madrid ve Barcelona'da bile yok..

Cok iyi kapak saysin arkadas bi zahmet interin kadrosu nu ve rakip olarak kim varmış karsisinda genoa samprodira palermo :)

Geri
Üst Alt