- 4 Temmuz 2010
- 23.847
- 204
- 1.263
hmm kasıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espri mi?![]()
O arkadaş fikrimden dolayı beni küçük düşürmeye çalışmış.Üstelik o arakadaş admin.Seviyeyi koruması gerektiği yerde bana sataşmak neyin nesi?
Galatasaray kariyeri ile falan gelenler var ya rezillik vallahi.
Ortada liglerin zorluk düzeyleri, galibiyet yüzdeleri, alınan kupa sayıları hepsi sabit.
Fatih Terim (60)
Antrenör olarak başarı oranı:
48,8 % Galibiyet
26,2 % Berabere
25,0 % Yenilgiler
Roberto Mancini (49)
Antrenör olarak başarı oranı:
55,4 % Galibiyet
24,9 % Berabere
19,7 % Yenilgiler
Tartışmaya gerek yok bence.
Kardesim yanlis Istatistik paylasiyorsun, sonra birde nara atiyorsun. Bunun adi nedir ?... Transfermarkt Portali Istatiksel anlamda eksiktir, hele hele 2000´den öncesi ile ilgili ise.
Fatih Terim - Trainerprofil - Transfermarkt
1996-2000 yilina kadar sadece 30 mac gecmis Istatistiklere, ve bunlarin hepsi muhtemelen UEFA CUPASI ve Sampiyonlar Ligi maclari...
Yani güzel kardesim bu Istatistikte 4 tane Sampiyonluk ve onlarin galibiyet oranlari eksik...
Farketmez Mancini'nin de yaş eksiği var zaten geçmişte de yaşamıyoruz.
Vah vah vah, ah halimize. Dunya'da nadir gorulen Mancini'nin sacma taktik kagitina baska ne denilir ki? Efsane hocamizin yonetimle sorunlari oldugu icin, ve bu yonetiminde Fatih Terim'den kurtulmak istedigi icin, Fatih hocamiz baska bir goreve, MILLI goreve (ve guzel maas) cevap vermesiyle burdakiler ne cabuk unutmuslar Fatih hocamizin katkilarini. Iki senedir IMPARATOOOORR diyen adam birden gelip burda simdi dalga geciyorlar. Vah vah. Ne demis Hocamiz simdi? Hakli degilmi yani? En az 15 senedir futbol izliyorum ve bu Mancini gibi taktiksel bilgileri kagita yazip sahaya sureni gormedim. Ha, bir kere yaptinda neyse. Bu ne ya, her hafta her hafta.
Herkez bosuna dalga gecmiyor bu kagit olayiyla. Futbolculara hakaret be. Al yanina kaptanini, soyle 5 saniyede ne istedigini ve kaptan gitsin saha icinde konussun, anlatsin. Ama neyse, bunu gectim artik. Ben anca yanarim yanarimda, bu nankor taraftara yanarim. Arda'miza yapilanlarda bu. Simdi iyi isler yaptida birden millet benimsemeye basladi yine. Arda Atletico'da yedek kalip alt siralarda olsaydi, millet 'bak bizi ne icin ortada biraktinda kactinda' bilmem ne soylerdi. Simdi biz bir sene icinde yine dibe vuralim. Ve burda 'taktikten anlayan anternorrrr <3!' sevdalilari 5 antrenor sonra yine bir halt olmadigini gordukten sonra, yine simdi dalga gecenler IMPARATORRRRR diye bagirip, Galatasaray'in hocasi, efsanesidir diye nobet tutarlar. Yok kardesim, burdaki mentalite degisik. Kendini begenmis, efsanelerimize saygisiz bir toplum var ne yazikki. Herkez her seyi cok iyi biliyor da, herkezi yargilama hakkina sahib olduklarini dusunuyor. Burdakileri Fenerliler, BJK'lilar okusa, adamlar gulmekten yere yatarlar. Fatih hoca Turkiyenin en buyuk hocasidir. Net. Ve simdi tekrar okuyun yazilanlari...
Bu arada Terim'in durduk yerde gene Galatasaray'a sataşmasından konuyu Mancini ve futbolcu verimlerine ne ara getirdiniz yav.
Teknik direktör bir bakisiyla anlatabilmeli demek istemiştir.Cidden kagit dolastirmak çok saçma tipki bu seneki çöplük taktikleri gibi