Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

Şu Terim'e inat Mancini'yi destekliyorum. Gözümde bırak değerinin kalmasını, eksilere doğru gidiyor.

Nefret sıralamamda Emre'yi zorlar bu adam.

Kuşlara karşı uğradığımız o tarihi hezimetin taktiğini de kendi evimizde realden yediğimiz 6 nında taktiğini gözleri ile vermişti. Zaten başka taktiği de yok. Bu taktik için sözlere veya kağıda da gerek yok. Bam bam bam.

Terime saygim sonsuz ama Galatasaray'in hocasina edicegin laflarina dikkat etmesi gerek, sadece o degil butun ulkede mancini'ye sadece GS taraftari laf atabilir bu kadar basit.

Sevmesekte yedirmeyiz hocamizi.

Bir Galatasaray efsanesinin konuştuğu saçmalıklara bak..

Senin Galatasaray'lılığın sadece kulüpte görev aldığın zamanları kapsayıp diğer zamanlarında başkanına hocasına saygısızlık yapmaksa yazıklar olsun..

Tüh senin Galatasaray'lılığına..

Terim'i 2. gelişinden beri sevmiyorum lakin hep saygi duymustum Galatasarayliligina

ama son 1 senedir artik saygi falan duymuyorum

Şimdi söyle bir gerçek var, Terim asla hatasını kabul etmeyen bi TD ve egosu inanilmaz yüksek bir insan. Birisi hatalarini gormedikce ve bundan ders almadikca daha başarili olamaz oldugu yerde sayar. Aysalin lise seviyesindeyiz vs. demesi bu yuzden dogru

Ve Terim umarim Galatasaray'in kapisina bir daha ugramaz.

Hala pişkin pişkin tvlere cikabiliyor

Yabanci sinirina TFF ye o kadar laf söylemişken simdi onlarla sarmas dolas olan bir cikarci herife bu kadar nasil hayransınız?

Size bir mide lazim.

Bunu demiş olması tuhaf geliyor ama demişse de yazık gerçekten.

Bir göz işaretiyle takım bam bam bam dan bom bom bom a geçer. 1 saniye sürmez bu değişim. :)

sen anca saha kenarindan kendi oyuncuna küfür edersin kagida yazcak taktik zeka nerde sende

Demirören bize basın toplantısında artislik yaparken kıs kıs gülmesinden sonra zaten bitmişti benim için.

Başlığa bak, dalga geçmişmiş.Şu konuları bari açarken tarafsız olun yahu.Bunun neresi dalga geçmek.

Helal olsun İmparator! Ergenlerde biliyorlar ama kabullenmek istemiyorlar.

Fatih ne konuşuyor anlamıyorumki Mancini kadar kariyerimi var Fatihin ? Bam bam bam ile M.Cityi şampiyon yapmadı o adam :- )

Saygısız.Kağıda yazıp taktik vermeyi ne çok abarttılar, ne boş insanlar.

Geri
Üst Alt