Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

Hadi takımı paraya sattın üstüne böyle taşlar falan atarsan taraftar gözünde Ayhan Akman,Engin Baytar gibi falan olursun hatta olmak üzeresin.Bay ego..

Hoca iyisin hoşsunda seni memnun etmekte çok zor be. Polat döneminde yok mok dedin. Ünal Başkan gelince hoop geldin. Sana onca imkan verdi. Sözleşme teklif etti ama birileri mutlu olacak diye imza atmam dedin.Halbuki o birileri bizdik Galatasaray taraftarlarıydı ağladın sızladın milleti başkana ayaklandırdın tüm bunlar olurken belki de o iki pislik tüpçü ve asker kaçağı zatlar ellerini avuşturup bekliyorlardı ulan Ünal dan kurtuluruz şimdi bu ayaklanmayla diye belki de umut edip seviniyorlardı. Zaten bizi kimsenin karıştırmaya yıkmaya gücü yetmez. Biz hep kendi ayağımza kurşun sıkmışızdır. Dikkat edin hep eski hatta efsane kategorisinde futbolcular aç aklınca hemen saldırır o günkü mevcut yönetime yada GS'li olduğundan utandığım çeşitli köşe yazarı sürpüntüleri yada eski yiyici monşer yöneticiler işte bu ALLAH'ın belaları varya bunlar tff den de fb den de rte den de tehlikelidir Galatasarayımızın için bunlar bir numaraları düşmandır.. Bir de Galatasaray'ın bir diğer ve en büyük düşmanı olan rte nin o saçma o bütün yalamaların toplandığı belgeselimsi zırvada onu da övdünya şimdi sende onlardan oldun.. Sana cezalar yağdıran kazık atan kuyunu kazan kumpas kuranların malikhanelerine ayaklarına gittin ya Hoca kusura bakma da bence gözünle taktik değil gözünle hemen saf değiştirirsin..

terim kebapciysa unal aysalda insaat amelesinden farksiz benim nazarimda

cok bir fark yok

ikiside basbakanin dedigi herseyi yapmak gibi bir zorunluluklari var

Ne maksatla acildigi belli olan fakat amacina ulasamayacak olan konu... :(

terim kebapciysa unal aysalda insaat amelesinden farksiz benim nazarimda

cok bir fark yok

ikiside basbakanin dedigi herseyi yapmak gibi bir zorunluluklari var

Sende benim nazarımda kebabın yanında servis edilen közlenmiş bibersin

tAp@tALk xD

ilkinde geldiler demisim ikincisinde ise cagirmisim

ayni sey olmadigini anlamak zor olmasa gerek

Geri