Terim’den Pranjic’e Onay

Cevap: Terim’den Pranjic’e Onay

Muslera

Eboue Semih Ujfalusi Balta

Kazım Selçuk Melo Olcan

Elmander Baros​

Direk 11'e yazılacak yabancı alıyorlarsa alsınlar; Pranjic gibi yedek oturacak adam için kasmaya gerek yok. Riera da çok güzel oturuyor. Derhal postalanmalı..

Pranjic alınmamalı bence 30 yaşında hiç izlemedim ama iyi olsa tanırdık heralde.

Pranjic için hangi yabancı kesik yiyecek? Biri bana bunu açıklasın.

Olcana benziyor bu adamin oyun yapisida.Turku dururken yabanci hakkini doldurmaya gerek yok gelmesin.

yabancı transfere ihtiyacımız yok hangi yabancıyı keseceksin bir tek drogba için yabancı transferi yapılabilir diğer hiç bir yabancı istemez takım mutlaka yerli takviyesi yapılmalı.

Bize rotasyon yabancısı değil, direk 11'e yazılacak iyi bir yabancı lazım. Pranjic bizi, şuanki futbolumuzun bir adım ötesine taşıyamaz.

bence rotaston için ideal adam . ve taktiksel dizilişe göre de 11 e rahat girer ve takımı ileri taşır .

Olcan alınmalı. Pranjic'e zerre lüzum yok. İllaha yabancı alınacaksa Krasic gibi adam alınmalı.

olcan alınmasın demiyorum zaten. olcanda alınsın mevlütte alınsın ama böyle yabancıları da olması takım açısından pozitif. krasic gibi adam da kolay alınmıyor.

olcan alınmasın demiyorum zaten. olcanda alınsın mevlütte alınsın ama böyle yabancıları da olması takım açısından pozitif. krasic gibi adam da kolay alınmıyor.

Krasic gibi adamlarda Galatasaray'a gelmek için yarış halindeler zaten...

Herkes tarafından kabul gören, kaliteli yabancılar kolay alınmıyorsa almayacaksın o zaman. Laf olsun diye yapılan transferlerden anamız ağladı. Son örnek Riera.

Öyle deme Tarık abi.Yedekte ucuza oynayacak büyük takım tecrübesi olan,çok yönlü oyuncu her takıma lazım.

Herkes tarafından kabul gören, kaliteli yabancılar kolay alınmıyorsa almayacaksın o zaman. Laf olsun diye yapılan transferlerden anamız ağladı. Son örnek Riera.

illa elit olmassın . elitin bir altı alırsın bu dönemde. prof , çalışkan , teknik , karektarli oyuncu alırsın. türk sağlam oyuncular alırsın . kemikleştirirsin .sonra avrupaya abone olursun ondan sonra krasici alırsın

Biz takımı daha ileriye taşıyacak yabancılar alınmalı diyoruz, siz hala yedek kulübesi diyorsunuz :)

Geri
Üst Alt