GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

dönemin fb 2. baskani nihat özdemir acik acik fetö sike sürecinde sucsuzdur diyor, yani ben öyle anliyorum. ve cemaat hakkinda olumlu konusmus. suanki durum ise fb taraftarlari sike sürecinin fetö tarafindan yapildigini söylüyor ve „kumpas“ oldugunu iddaa ediyorlar.
#xxxİstifa diye acilan hashtagler bugüne dek ne fayda ettiki? normal bir tepki olarak karsilaniyor artik. sence TT olan #nihatözdemiristifa hashtaginden sonra, bahsi gecen kisi istifayi düsünmüsmüdür? bence hayir. o yüzden gecmislerini hatirlatmak daha faydali olur diye düsünüyorum. belki yüzleri kizarir :)

Hatta şike davası Fetönün yaptığı davalardan biri olarak görülüyor kamuoyunda. Doğru biliyorum di mi?

Ula biz sinerji yakalamışız dünya yıldızı imza töreniyle dünyayı mest etmişiz. Bunlar kudurdu hemen nasıl aşağı cekerim bunlari diye düşünüyorlar. Onun bunun çocukları çıkın topunuzu oynayin şampiyon olabiliyorsanız olun sanki ses edicez.

Nerde sizde o yürek çıkıp hakkıyla birşeyler elde etmek nerde. Daha 3 haftadan belliydi. Bütün takimlar uefa finaline cikar gibi çıktılar. Kayseri maçi Allah korudu da bir sakatlik yaşamadı futbolcularimiza ne tekmeler atıldı.

Bu 17 klübü de yemlemisler. Olasi bir fener şampiyonluğunda 17 takim baskani da kutlamalara gider. Onur duyduk diye de açıklama yaparlar.

Sonra bu onun bunun çocukları bakin biz Türk sporunda birlestiriciyiz sampiyonlugu bile rakiplerle kutladik diye algi yapar.

Ulan ne buyukmussun sen GALATASARAY millet senin adını duyunca titriyor. Iyiki Galatasarayliyim dediğim bir gün daha.

Saat suan 01.50 bu saatte gözüme uyku girmiyorsa benim güzel geçecek vaktimden çalan bu onun bunun çocuklarına hakkımı helal etmiyorum.

Allah bunu karşılıksız bırakmaz. Tek güvendiğim şey bu.

Bir bakmissiniz oyunculariniz ayaklari kırılmış. Siz benim gibi Galatasaray sevdalisi olan (özellikle yetim) kişilerin hakkını yiyemezsiniz.

Benim yatırım yapmış başarı isteyen takimimin hocamin hakkini yiyemezsiniz. Her yerinizden fitil fitil çıkacak namussuz herifler.

Son olarak futbolun Nihat abisi diyen ne kadar siyasi veya farkli görevde insan varsa hepsinin ags

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam yarın çıksın; "Silahım olsa tff başkanını vururdum" desin. Nasıl olsa bu söylemin cezası yok

kabul ustat ceza vermeyecegiz saydirabilirsin (y) (y) (y)

Yok valla bana uyariyi basmislar.19.05 te bize 19500 lira ceza verenlere seviyelerine uygun bir mesaj yazdim.Seviye düşürücü mesajdan uyari aldik.
Bize bu cezayi verenlerin ne seviyesi var ki seviyelerini düşurmüşüm.
Onların seviyesini cüküyüm.

Hepiniz bir biz bir bu senede 4S kurali şampiyon olacağız.

Yönetimimiz gerçek bir yönetim olsa bunların hiçbiri olmazdı. Erhan telliye sonuna kadar katılıyorum. Medya,tff,kulüpler,başkanlar,paralı teoll hesaplar el birliğiyle Terimin üstüne oynayıp safdışı bırakmaya çalışırken yönetim de kafasını gömmüş kuma çıt çıkarmıyor. Kulübü savunmak bile hocaya kalıyor. Bu işin sonunu ben iyi görmüyorum. Bi yerde hoca yine çok kötü patlayacak herkesi elden geçirecek ama ne zaman bakalım

Cengiz bey şov peşinde Terim umrunda mı sanıyorsun. Tffye had bildirmesi gerekirken çıkmış hala falcaoyu falan anlatıyor. O nasıl bi konuşmaydı biri açıklasın
Kimse TFF ye had bildiremez şuanda. Sebebi basit hocam seçilmiş bir adam değil atanmis bir adam. Onun tasmasi RTE de. Apar topar karsisina aday bile cikamadan başkan oldu. Sence karşısına biri cikamaz miydi? Macasi yemez kimsenin suan RTE yi karsisina almak

Kimse TFF ye had bildiremez şuanda. Sebebi basit hocam seçilmiş bir adam değil atanmis bir adam. Onun tasmasi RTE de. Apar topar karsisina aday bile cikamadan başkan oldu. Sence karşısına biri cikamaz miydi? Macasi yemez kimsenin suan RTE yi karsisina almak

Rte asıl şuanda hiçbir camiayı karşısına almayı göze alamaz. Öyle yada böyle bu kulübün 25-30 m taraftarı var diyoruz. Bu kitleden %20-25 oy alıyor desek, bu oyların %10unu kaybetmeyi göze alır mı?

Ayrica Başkanın konuşması çok cılız yumuşak gibi görünse bile efendi gibi konuştu adam. Ağzından salyalar saçarak sağa sola had bildirmesini bende isterdim ama sonradan düşününce doğru yapti.

Şuan istedikleri zaten bu. Başkanlari gazı versin ona da ceza keselim sonra bide stadı kapatiriz ohh fenerde kazandi mi yemede yaninda yat.

Geri
Üst Alt