GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Cezanın kalkması falan yetmez gidecekleri güne kadar istifaları için uğraşılması gerek. Edeceklerinden değil çünkü onlarda bu yüz yok fakat o koltuklarında rahat edememeleri için bunun yapılması gerekiyor.

ceza kalkmaz ne kalkması düsürmeyecekler bile adamlar kılıclarını cekti ayagınızı denk alın diyor cezamı düsürürler sanıyorsunuz

bunlara anladıkları dilden konuşmazsak hocayı korumazsak bu olaylar dahada artarak sürer

O Ali koc denen ne oldugu Belli olmayan bismillahsiz ekilmis tohum Tt arena’ya gelecek

Kufur etmeyen de serefsizdir cok acik konusuyorum,bu nefret ortamini kendileri yarattilar
Agaaa istediği o zaten, hatta en çok istediği şey o. Başka şekillerde uğraşmak gerekir bunlarla. Adamın medyada beslediği hatta ülkede beslediği bi dünya satılmış var.
Çivi çiviyi söker bunların alayının hakkından Cem Uzan gibi bir başkan gelir, yada Haluk Ulusoy. Arkasında da 30 milyon olursa off derim.
İllallahhhh geldi iğreniyorum artık pasif korkak 2 kelime konuşamayan başkan ve yönetimlerden. Konuş kardeşimmmmm arkanda 30 milyonn var 30. Hiç kimse 30 milyonu karşısına almaya cesaret edemez.

Ceza falan kalkmaz hayal görmeyelim,heriflerde cezayı 19:05 de açıklayacak kadar bile cesaret var. Belli ki bir yerlere baya güveniyorlar. Olacak maksimum şey cezanın 2 maça falan indirilmesi onda da fenerli embesillerin itiraz ettiniz ceza yarıya düştü,Gs kollanıyor algısını dinlemek zorunda kalırız. Her halukarda tff amacına ulaşmış oluyor.

Yalnız adamlar yılların biriktirdiği kinle geliyorlar. Bence bu sene baya sokak kavgaları falan izleriz. İnsanlık dışı şeyler yaşanırsa şaşırmam

mehmet-agar_251050.jpg

Özlenilen günler...

Yalnız adamlar yılların biriktirdiği kinle geliyorlar. Bence bu sene baya sokak kavgaları falan izleriz. İnsanlık dışı şeyler yaşanırsa şaşırmam
kudurmalarını anlıyorum açıkçası
geçen sene küme düşmekten kıl payı kurtuldular
10 senedir ucl yüzü görmediler
son 10 yılda kimin kaç şampiyonluk kazandığı da ortada

Nihat denen serefsizin baskan olmasina nasil müsade ettik aklim almiyor. Görünen köy kilavuz istemez belliydi böyle olacagi.

demin konusunu açtım, tekrardan burada paylaşmak istiyorum.

sinirden uyuyamıyorum.. gsc olarak bişeyler yapalım lütfen, en basitinden bir hashtag calışması misal. bu videoyu yayalım.. bizim hakkımızı yiyenler, kul hakkı yemekten korkmayanlar’da zarar görsün artık.

Bu sefer gerçekten erken başladılar.
Geçen sezon derbi sonrası ciddi boyutta cezalarla zarar vermişlerdi.
Eminin şimdi de derbi öncesi ortalık karıştırılmak isteniyor ve olası bir derbi hakem faciasıyla ciddi yaralar açılmak isteniyor.

Fatih hocanın cezaya konu olan konuşmalarında düşündüğüm durum,
Hocanın maç sonu görüşlerini seçe seçe beyan etmesine rağmen, "bakalım bunları söylersem bile neler olacak" diye düşünmüş olabileceğini sanıyorum. (Tabi ki körü körüne ceza almak istemez.)

Sanki hoca bunların biraz niyetini iyice belli etmelerini istedi.
Tabi ki bu denli abartılı bir cezayı o da beklememiştir.

Hocanın ara ara ciddi şekilde vermek istediği 'camia olarak kenetlenmek,birlik olmak mesajı' artık iyice kendini gösterdi.

Olayın saha içi kısmında teknik ekibimizin yeni gelen futbolcularla birlikte tüm oyuncu grubuna,neden bu tarz cezalar verildiğini ve yıpratma kampanyasında hedef alındığımız hepsine teker teker aktarılmalı ve sahada nasıl davranmaları gerektiğini, nasıl cevap vermeleri gerektiğininin anlatılması gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü gerçekten Tff,Mhk, medyasına, algıcısına, herkese vereceğimiz cevap saha içinde vazgeçmeyen, pes etmeyen, dik duruş sergileyen tavrımız olacak.

İnşallah bu yaşananlar bizleri çok daha iyi bir takım havasına sokar.
Buna fazlasıyla ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt