GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Bu konuda susan kim olursa Galatasaray lı değildir buna başkan da dahil. Çok net bir tepki verilmeli yoksa bu konu yönetimi seçime götürür ve götürmeli

3 tane fenerli 1 tane bjk li arkadaşla kapıştım sinirim hala geçmedi

tff senin ags bu takım teknik direktör tribünde olsa bile ananıza kucak dansı yaptırır siz kaşındınız

Tepki koyulurken cezalar daha da artmasın mümkünse, sokak ağzıyla aramasınlar hakkımızı.
Başkan kadar da alinazik olmasın tabii.
Bu kulübün kalemi güçlü adamları yok mu arkadaş?!

3 tane fenerli 1 tane bjk li arkadaşla kapıştım sinirim hala geçmedi

tff senin ags bu takım teknik direktör tribünde olsa bile ananıza kucak dansı yaptırır siz kaşındınız

İşte bu yüzden. Zamaninda algı yaptılar. Şimdi sen arkadaşlarindan kapisiyorsun. Nedeni başında Türkiye federasyonu yazan , bir oluşumun ihanet ettiği kararlardır.

olaya objektif bakarsak bi yönden çok iyi oldu biz böyle durumlarda acaip kenetleniyoruz ve her zaman istediğimizi alıyoruz

olayın kötü yanı ise bu ligde bizim canımızı çok yakmak isteyecekler belli

yakında ezikler oynamadan kazanmaya başlar anadolu takımlarıda bunlara karşı oynamazlar

erhan telliyi dinliyorumda adam haklı yav. cengo baskanım bugun baya etkisizdi. iyi niyetli bi yönetim olduğuna inanıyorum erhan tellinin tersine fakat yönetim cidden eksik ve güçsüz. seçime gitseler yiyiciler kurt gibi bekliyor.nolacak böyle. her konuda hocaya bağlıyız

Aslında bize yaptıkları iyiliğin farkında değiller bu tarz kaoslar Galatasaray ailesini yöneticisini taraftarını birbirine kenetler
Cevabımızı daha güçlü olarak sahada vermeliyiz ve kudurtmaya devam etmeliyiz

6. haftada o serefsiz köpeklerden kan almaliyiz. Terimli ve ya Terimsiz. Her türlü parcalariz onlari. Ama oyle 1 gol atip geriye yaslanan bir oyun istemiyoruz. B. Munih gibi vurdukca vurasi gelen bir oyun istiyoruz. Bu is FT'de. Takimi oyle bir psikoloji ile hazirlamali. O alcak serefsizlere top gostermemeliyiz.

İşte bu yüzden. Zamaninda algı yaptılar. Şimdi sen arkadaşlarindan kapisiyorsun. Nedeni başında Türkiye federasyonu yazan , bir oluşumun ihanet ettiği kararlardır.
sinsi gibi gülüyorlar o kadar hoşlarına gidiyor ki yapılan haksızlıklar ve tff'nin taraflı oluşu

açık açık GS'nin önünün kesildiğini biliyorlar ama algı yaparak böyle bir şey yokmuş gibi kamuoyu oluşturuyorlar

Önümüzdeki ilk hafta fener bjk deplasman biz içerde büyük ihtimal yeneceğiz onlardan en az biri puan kaybedecek rüzgar tersine dönecek işte o zaman bu cezayi keske vermeseydik diyecekler..

Aslında bize yaptıkları iyiliğin farkında değiller bu tarz kaoslar Galatasaray ailesini yöneticisini taraftarını birbirine kenetler
Cevabımızı daha güçlü olarak sahada vermeliyiz ve kudurtmaya devam etmeliyiz

Önceden kişiler üzerinden yürütülen bu algı. Tff denen nedugu belirsiz bir oluşum direk koskoca bir kulübe savaş açmış, bunu görüp gaza gelen cahil cuhela bazı taraftar Türkiye de futbolun içine etmek için birbirleriyle kapisip ortalığın karışmasına. Hedef Avrupa diyen her kulübün Avrupa ya gittiğinde barbar olup görünüp cezalara, hiç bir iyi oyuncunun buraya veya buradaki oyuncuların gitmesini engellemek adına zincirleme şerefsizlik yapılıyor

Geri
Üst Alt