GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

ultraslanda cekindigine göre demekki kaderimize razı olacaz bu sene,yönetim zaten dünden korkak

1 tek cesur hoca var o da ceza alıyor bunlar yüzünden.

Bu 19.05 olayı da bizim transferleri çekememezlikten başka bişey değil. Biz transferleri 19.05 te açıkladık çatlamışlar kıskançlıktan

Ben üzülmedim şahsen cezaya. Transferler sonrası büyük bir rehavet vardı herkeste. Bu olay tekrar camiayı kenetler, taraftarı ateşler.

Ahmet Ercanların twetine bakarsanız olayın kaynağını çok net anlarsınız. Haldun dolmaçta fanatik fenerli ama objektif konuşuyor.BF3062A7-F12D-4B7B-8C48-D816404066FD.webp

bu hareketle bize 3 ihtimal sundular:
1) Ergen seviyesizliğine gülüp geçeceğiz ve 5 eylülü futbolda fair play ve adaletsizlikle mücadele günü olarak her sene anıp tarihe not düşeceğiz.
2)Kulüp bu olaylar zinciriyle ilgili yasal itirazlarını yapıp sonuçlandığında ulusal ve uluslararası hukuk, ceza, spor mahkemelerinde açılabilecek tüm davaları açacak
3)6222lik hareketler yapacağız.
elbette 3. ihtimal bize yakışmaz ve olmaması gereken. 2. hareket düşmanca davrananlara bedel ödetecek hareket. ilk ihtimal ise motivasyon sağlanabilirse bizi başka sorunlarla meşgul edip asıl hedeflerimizden uzaklaştırma amaçlı tuzaklara düşmeyip amaca ulaşma ihtimalini sürdürecek hareket. sosyal medyada ulusal ve uluslararası basında bu ergenlikle yaygın ve uzun süreli dalga geçilmesini sağlamak çok mantıklı olur. yasal itirazlardan sonra açılacak davalar olursa da bunları mümkün mertebe arka planda asıl amaca konsantrasyonu düşürmeyip artıracak şekilde yapmalıyız. Bence birileri bu sefer profesyonel lafına kızmış amatörlüklerini ispatlamaya çalışmışlar. O açıklamalara ceza verilmesinin saçmalığını geçtim de 19.05te açıklamak nedir yahu?

Aspor , yandaş medya. Tff giydirip duruyorlar işte. Bu olay basit birşey değil arkadaşlar. Galatasaray üzerine oynanıp tüm ülkede stadlarda birşeyler yapmak. Buradaki genç arkadaşlar yaşamadı o günleri. Galatasaray şampiyon olduğu gece küçük çocuğa saldırdılar, gsstore kundakladilar, otobüste pala kar,kiliclar.

Futbol kalitesi diyip duruyoruz. Saha dışında olaylar yüzünden sahaya konstrasyon yok. Milli takım gençler ile doldu yeni hedef diyoruz. Yazık değilmi 2 tane kendini bilmez stadta kavga etse ve dışında. Neyden bahsetcez..

Basketbol , voleybol veya bireysel branşlarda niye başarı var. Eğitim üst seviyede, yöneticiler o branştan gelen insanlar.

Geçen sene;
7 maç terim ceza
Yardımcı antrenörler ceza
Başkan hak mahrumiyet ceza
5 oyuncu kırmızı kart
Forvetsiz ilk yarı
Hakem hataları
8 puan fark
Biz bunlara rağmen 6222 6222 şampiyon olduk.
Yine olacağız.
Sorun şampiyon olmak değil. Sorun devamlı aynı sorunların olması

Lig saibeli olacak ve daha 3. hafta. Sorumlular tumuyle istifa etmeli.

Geri
Üst Alt