GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Erhan Telli'nin dediği olaylar doğruysa susan herkese yazıklar olsun.

Bırakın onu bunu şunu... Tff fetocu tiplerin elinde.

Bu ulkeyi bizim üzerimizden giderek karışıklık pesindeler

Kim atadı peki tff yi?
Akp atamadı mı? Nihat özdemir fetocu mu? Akp nin baş inşaatcılarından, akp ye toz kondurmamak için feto deyip durmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen Falcao yu ve baska yildizlari getirirsen, gorkemli imza sov yapip dis basinda haberlerin cikarsa, basarlar sana 4 mac cezayi

şakası yok iç savas degil elbet ama trübünlerde stat önlerinde ölümlü kavgalara gider bu iş

istedikleri sanırım bu özellikle galatasaraylı feneri karsı karsıya getirip çatıştırırlarsa kimse altından kalkamaz

yitirilen 1 canın bile hesabını veremezler

Kim atadı peki tff yi?
Akp atamadı mı? Nihat özdemir fetocu mu? Akp nin baş inşaatcılarından, akp ye toz kondurmamak için feto deyip durmayın

Ayrıca sadece Fetoya odaklanıp diğer tarikat oluşumlarını devlette nereleri ele geçirdiklerini unutturuyorlar. Tarikatlar ülkesiyiz

Arkadaşlar,

Bu 6222 çocuklarının niyetleri belli. Bizi şampiyon yapmamak için herşeyi utanmadan aleni deneyecekler.

Bizim yapmamız gerekenler; hocamız ceza almayacak. Sene sonunda şampiyon olunca tümden yapar açıklamasını. Sezon içinde yönetim yapacak açıklamaları gerekirse cezayı da yönetim alacak. Şeref tribününde oturmamaları takıma zarar vermez ama İmparatorun kenarda olmaması zarar verir geçen sene verdi.

Takım da canını dişine takacak topunu oynayacak. Bu sezon fener hem iyi kadro kurdu, hem de bu desteklerle sonuna kadar yarışta olacak. Her maçı final gibi oynamalıyız deplasman fobisi diye bişey olmamalı. Seri galibiyetler gelmeli, kadro hem geniş hem de kaliteli.

Taraftar yine her zamanki gibi desteğine devam edecek ondan şüphe yok ama bu 6222 çocukları ilk fırsatta saha da kapatacaktır. Özellikle 6.haftada bunu kollayacaklar dikkatli olmamız lazım.

Sonuçta hepsini yine üstüste koyup şampiyon olacağız. Tek büyük biziz ulan şerefsizler sürüsü iyi belleyin bunu. Rekabet böyle olmaz, senden iyiyi geçmeye çalışırsın. Şerefsizlik yaparak onu aşağıya çekmeye çalışmazsın. Kime diyorum ki tarihi şerefsizlikler dolu bir camia bunlar.

Şampiyon olacağız siz de yine ağlayacaksınız.

Kim atadı peki tff yi?

Banane akp den... Tff amacı ne 19.05 de açıklama. Sadece Fatih terim Galatasaray olamaz.. temizleyemediler işte ben ne diyorum.

sen galatasaraysan maçlarda üst üste koya koya yeneceksin bunlarda kabullenip pısacak ona buna saldırırsak zararlı cıkarız ceza vermek için yer arıyorlar zaten

Ben olsam paşa maçı sonrası levent Şahin e silahım olsa vururdum açıklaması yaptıriririm. Bakalım ceza gelecek mi? Ciddili değil ama böyle karşısındaki salakları dalgaya alacak şekilde.

Geri
Üst Alt