GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Hem yönetim bazinda hem taraftar olarak izledik bu herif federasyon başkanı olurken yazik valla içim içimi yiyor.

Benim düşüncem yönetim Nihat'ın arkasında AKP'nin olduğunu bildiği için fazla ses çıkaramıyor. GSTV'de kem küm yaptı, yeterince sert konuşamadı.

Taraftarın indirmesi lazım. Her maç aralıksız protesto, yürüyüşle 30 milyonluk camianın önünde ne Nihat ne Akp durabilir.

Bu Federasyonu indirmeyecek ise yönetim, istifa etsin ve indirebilecek yönetim gelsin.

Arkasındaki güç olmasa bu betoncu federasyonun kapısından giremezdi, siyaset futboldan defolup gitmeden hangi yönetim indirebilir bu suratına tükürdüğüm itleri. Yönetim falan istifa etmeyecek, aksine daha da kenetleneceğiz

Bunun cozumu belli abi sahada eziceksin onune geleni. At bi 8 10 puan fark bakalim bir tanesi kaliyor mu

Futbol değil bu belli. Yazık değilmi büyük kulüpleri birbirine düşürmek. Fb,bjk başkanı şallar hem saha da hem dışarda alır cevabini burda sorun yok. Rekabet var

Ama TFF bunu yapamaz ayıp yazıkdir. Sucsuz saf insanları bu olay yüzünden birbirine düşecek...

Tff binasına yürümek nasıl fikir
gerçekten sabrımızı tükettiler artık

Albayrak istese bize yardımcı olabilir ama sanırım o da bu toplara girmek istemiyor artık
Yönetimde 1 tane bile cesur kişi yok o yüzden olan hocaya oluyor hep

Bu Federasyonu indirmeyecek ise yönetim, istifa etsin ve indirebilecek yönetim gelsin.
Bu federasyonu indire bilecek herhangi bir Galatasaray yönetimi yoktur bu ortamda maalesef.

Fener bjk Trabzon Anadolu takımların hemen hemen hepsi bunların yanında olduğu gibi bizim kopup farkı atacağımız virajlarda olduğumuzu bildikleri için bizede düşman bunlar.

Türkiye Ligi'nde bir Bayern oluşmasına kimse istemez.... yayıncı kuruluş bile istemez. Işimiz çok çok zor açıkçası ama imkansız değil.

Fenerliler şu olaydan bile kendilerine ve zurna kestane ersunlarıma pay çıkarmışlar. Yok korkmayınlar titreyinler falan bunlar ne içiyor?

Benim düşüncem yönetim Nihat'ın arkasında AKP'nin olduğunu bildiği için fazla ses çıkaramıyor. GSTV'de kem küm yaptı, yeterince sert konuşamadı.

Taraftarın indirmesi lazım. Her maç aralıksız protesto, yürüyüşle 30 milyonluk camianın önünde ne Nihat ne Akp durabilir.
Renktaş zaten yönetimin yapması gereken konuşmayı ultrAslan yapıyor. Yönetim ile ortak görüş alınarak

bein aboneliklerini iptal etmeye herkes ciddiyetle yaklaşsa bu da çok etkili olur bence

Yok arkadaş bu düzen böyle gitmez hak,hukuk,adalet diye bir şey kalmadı

AKP'den korkmayacak yönetim istiyorum. FATİH TERİM'e bunu yapmalarının sebebi "EVET" propagandasına alet olmaması sebebi iledir. Yeter ulan artık ! Firavun bunları görse yolunu değiştirir.

Şu anda ne kadar fetocu tıp varsa kulüplerde yönetici. Neden bizim üzerimize geliyor biliyor musunuz.

Çünkü Galatasaray Avrupa'da başarı yakaladığı zaman bu ülke kenetleniyor, bu ülke güzel şeylerle tanınıyor. Yazik vallah.

Fb,bjk farketmez. Tff hiç kimseye bunu yapamaz...

Geri
Üst Alt