- 19 Mart 2014
- 28.217
- 29.663
- 2.598
O halde bu yönetim ne yapıp edip bu federasyonu indirecek.Aman abi bunların amacı bizi karıştırmak zaten
Başka yollardan çözüm aramalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde bu yönetim ne yapıp edip bu federasyonu indirecek.Aman abi bunların amacı bizi karıştırmak zaten
Başka yollardan çözüm aramalıyız
Bu Federasyonu indirmeyecek ise yönetim, istifa etsin ve indirebilecek yönetim gelsin.
Bunun cozumu belli abi sahada eziceksin onune geleni. At bi 8 10 puan fark bakalim bir tanesi kaliyor mu
Bu federasyonu indire bilecek herhangi bir Galatasaray yönetimi yoktur bu ortamda maalesef.Bu Federasyonu indirmeyecek ise yönetim, istifa etsin ve indirebilecek yönetim gelsin.
Renktaş zaten yönetimin yapması gereken konuşmayı ultrAslan yapıyor. Yönetim ile ortak görüş alınarakBenim düşüncem yönetim Nihat'ın arkasında AKP'nin olduğunu bildiği için fazla ses çıkaramıyor. GSTV'de kem küm yaptı, yeterince sert konuşamadı.
Taraftarın indirmesi lazım. Her maç aralıksız protesto, yürüyüşle 30 milyonluk camianın önünde ne Nihat ne Akp durabilir.
Polis taraftarın arasından 3-5 kişiyi tuttuğu gibi merkeze götürür terör faaliyeti diye etiket yapıçtırır sonra olan o 3-5 zavallıya olur. Olur mu? Bence olurTff binasına yürümek nasıl fikir
gerçekten sabrımızı tükettiler artık
O iş herkesin dilinde kalıyor. Kimse kıymetli poposunu zora sokmayı sevmiyorbein aboneliklerini iptal etmeye herkes ciddiyetle yaklaşsa bu da çok etkili olur bence
AKP'den korkmayacak yönetim istiyorum. FATİH TERİM'e bunu yapmalarının sebebi "EVET" propagandasına alet olmaması sebebi iledir. Yeter ulan artık ! Firavun bunları görse yolunu değiştirir.