GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Yönetimin en büyük sınavı bugün başlıyor bu işin peşini bırakmazlarsa sonuna kadar destekçileriyim ne derlerse varım siz Galatasaray ın Galatasaray lıların gücünü bilmiyorsunuz

Ulan Allah belanızı versin Bu sene her türü engelle şerefsizlikle karşılacağız net belli oldu.

Çok ciddiyim bunları kime şikayet edebiliriz ?

Bundan 3-5 sene önce fb yöneticisi olan, fanatik adamın bunu bilerek yaptığını kime anlatabiliriz ?

Yahu kulüp açıklaması bir işe yaramıyor. Ultraslan öncü olup gitsin Tff ye, protesto yapsın.

İmamoğulunun yenikapı olayı sonrası böyle bir karar gelmesi şaşırtmadı.

Şerefsizler hem Galatasaray kollanıyor diye algı yaparlar hem de arkamızdan iş çevirirler
orul orul ......

şu durumda en geç bu geceye kadar ağır bir açıklama yapmayan yönetim de bir zahmet o koltuklardan siktirip gitsin

Renktaşlar konuda küfür ederek bize iş çıkartıyorsunuz, allah aşkına sövecek olan gitsin twitter da sövsün

5 dk kilit

Ulan ananıza mi sovuldu şerefsiz karaktersizler. Geçen sene Rize başkanına bir plaket vermediğiniz kaldı. Hakem vuracakti hani? Yönetimden çok sert açıklama bekliyorum. Susmayın size de versinler ceza üst üste koya koya şampiyon olacağız. Ahanda yazın bunu kenara.

Sakin kalmamız lazım ama çok zor yani şu durumda.

rize başkanı hakemi öldürecektim dedi.

fikret orman federesyonu istifaya davet etti.

ali koç sezon başlamadan fatih terime sürekli sataştı.

emre hakemin önünde rakibine küfür etti

hikmet karaman ağzına geleni söyledi.

ve bunlar cezasız kaldı..

cezaların verilmesinde keyfiyet ve görevi kötüye kullanma var..

eğer bizim yönetim bunları yargıya taşımazsa bu kişiler hakkında görevi kötüye kullanma nedeniyle dava açmazsa bu adaletsizlikler sezon sonuna kadar devam edecek.

Geri
Üst Alt