- 1 Ağustos 2014
- 63.840
- 75.050
- 4.338
Hepinizin bi tarafından kan alıcaz kann
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resmi siteden acıklama yapmak hicbirseye yaramaz kaale bile almazlar eylem lazım somut seyler lazım artık.
O iş öyle kolay değil hakemler rakipleri kayıracak sana çat çat verecek kırmızıları her hafta sürekli eksik oyuncu hoca yok zaten olay saha içi değil artık en az 30 milyon Galatasaraylı var bu ülkede hepsi biraraya gelirse ne tff başkanı kalır ne başbakan ne cumhurbaşkanı bu insanlar yürekten bağlı bu kulübe dişinden tırnağından artırarak forma alıyolar maça gidiyolar bir tane dünya yıldızı için 2 ay uyku uyumadık insanları ayrıştırmak istiyolar neler olacağını kestiremiyorlar ama artık yolun sonuna gelindibu adamlarin nihat özdemirle arkasi simdi daha saglam. hakemleri de istedikleri gibi yiyorlar. bu köpeklere en büyük cevabi sahada 3 puanlari alarak vereceksin. mac sonunda konusmakla olmuyor. kirmizi kart görmeden vura vura indireceksin herkesi.
Konuşuyorlar mı ki bütün dava hocaya kalıyor başkan hala çıkmış 17 takım kardeşimizdir başarılar bilmem neVerilen cezaları sonuna kadar kınıyorum. Ancak hoca artık sussun. Yönetim konuşsun. Cezayı da yöneticiler alsın. Her açıklamayı aynı yönetici yapsın ki tek bir kişi cezalı olsun. Hoca sahada lazım. Yönetim ekranda. Hocanın yokluğu özellikle hırs ve ruh zayıflığına sebep oluyor.