GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Hepinizin bi tarafından kan alıcaz kann

Hadi herseyi gectimde umit davala napti lan naptida 3 mac ceza yedi

Daha tehlikeli oyunlar sergileyecekler.Kasımpaşa maçında sahaya atılan madde ya da herhangi olumsuz bir durumda kesinlikle tribün kapatma cezası verecekler.fb maçında ise kuşlar bizi saha kenarında volkan,saha içinde emre ile tahrik edip en ufak olayda hakemler maçı tatil edip hükmen dahil her kararın yolunu yapabilirler.O yüzden hamleleri çok akıllı şekilde yapmalı.

İyi oldu bu hocamızı daha fazla hırslandırır,hepsini üst üste koyup öpücez ...

bu adamlarin nihat özdemirle arkasi simdi daha saglam. hakemleri de istedikleri gibi yiyorlar. bu köpeklere en büyük cevabi sahada 3 puanlari alarak vereceksin. mac sonunda konusmakla olmuyor. kirmizi kart görmeden vura vura indireceksin herkesi.
O iş öyle kolay değil hakemler rakipleri kayıracak sana çat çat verecek kırmızıları her hafta sürekli eksik oyuncu hoca yok zaten olay saha içi değil artık en az 30 milyon Galatasaraylı var bu ülkede hepsi biraraya gelirse ne tff başkanı kalır ne başbakan ne cumhurbaşkanı bu insanlar yürekten bağlı bu kulübe dişinden tırnağından artırarak forma alıyolar maça gidiyolar bir tane dünya yıldızı için 2 ay uyku uyumadık insanları ayrıştırmak istiyolar neler olacağını kestiremiyorlar ama artık yolun sonuna gelindi

Kadıköy'de Uğurcan'a küfür edildi, para cezası falan var mı? Veya blok kapatma?

Abi Zeki' yi dinleyin.

Bir tane yönetici çıkıp bunun yarısı kadar konuşmazsa Allah belalarını versin, pes

Twitter dan tepki için hashtag açılsın. Bunlar tepkiyi görmeden akıllanmayacaklar.

Yönetim de açıklama yapmalı.

Kasımpaşa maçında atılan her golde futbolcuların saha kenarına gelerek locadaki hocayı göstermeleri, bütün stadın hocaya tezahürat yapması en güzel protesto olacaktır.

Neden mi 4 maç? Önümüzdeki 3. maçimiz sikecilerle derbimiz. Hakli olacagimiz itiraz 1 maç ceza indirimine gidecektir. Derbiyi kaçirmasini istiyorlar net. Derbiyi bize kaybettirmek istiyorlar. Etkisi? Tam tersi! Simdi reaksyon vakti rengolar

Verilen cezaları sonuna kadar kınıyorum. Ancak hoca artık sussun. Yönetim konuşsun. Cezayı da yöneticiler alsın. Her açıklamayı aynı yönetici yapsın ki tek bir kişi cezalı olsun. Hoca sahada lazım. Yönetim ekranda. Hocanın yokluğu özellikle hırs ve ruh zayıflığına sebep oluyor.
Konuşuyorlar mı ki bütün dava hocaya kalıyor başkan hala çıkmış 17 takım kardeşimizdir başarılar bilmem ne

Geri
Üst Alt