Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.949
- 17.315
- 1.838
Kasımpaşa maçında Fatih Terim maskeleri dağıtılmalı,dünyada ses getirmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İptal etmeleri önemli değil. Hocayı iptal ederler giderler topçulara en ufak şeyde yapıştırırlar cezayı. Yönetim yumruğu vurmalı. En sert kararları almalılarseve seve iptal edecekler yoksa giidp tffye hepsini ben sevecem sopayla
Bunlar yıllardır anlamamış. GS camiasının genleriyle oynarsan GS pusuya yatar en uygun zamanda o gte çakarNeden mi 4 maç? Önümüzdeki 3. maçimiz sikecilerle derbimiz. Hakli olacagimiz itiraz 1 maç ceza indirimine gidecektir. Derbiyi kaçirmasini istiyorlar net. Derbiyi bize kaybettirmek istiyorlar. Etkisi? Tam tersi! Simdi reaksyon vakti rengolar
Aynısını dedi Zeki Uzundurukan. Öznesi olmayan cümleyi kim üstüne aldı çık açıkla dedi tff başkanına.Başlık çok hızlı akıyor, takip edemiyorum. Bahseden olduysa affola...
Hoca üstü örtülü bir laf etti; kimlerin hangi davranışlarını kastettiğini nasıl anladılar da hangi kıstaslara göre bu cezaya hükmettiler?!..Bunu açıklamakla mükellef olduklarını zannediyorum. Kendisine sorup sormadıklarını bilmiyorum. Vereceği cevaba göre daha ağır bir ceza da verilmesi gerekirdi belki veya cezai müeyyideye gerek olmadığına da karar verebilirlerdi. Böyle ağır bir ceza tahminle ve üstünkörü verilemez...
Hocanın o sözleriyle Vedat-Mevlüt transfer süreçlerinden bahsettiğini anlaşılıyor (Linnes-Clichy/BŞ-FB iddiası sonradan ortaya çıktı)...
Dediğim gibiyse böyle bir cezayı gerektirmez. TFF-MHK yı filan katmış olsa daha fazla ceza bile gelebilirdi ama buna dair bir emare yok. Hatta Marcao ve Seri' nin gördüğü kırmızı kartlara bir itirazının olmadığını da söyledi, kendi oyuncularını eleştirdi...