GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Kasımpaşa maçında Fatih Terim maskeleri dağıtılmalı,dünyada ses getirmeliyiz

Yonetimin transfer telasiyla cok bosladi. Resmi siteden istifalari istenmeli

Ne bekliyordunuz ki? Senelerdir federasyonun başında bir İT vardı şimdi onun yerine yeni bir İT geçti.

Başımızdaki zat federasyona bile canı kimi isterse onu atıyor.

Başlık çok hızlı akıyor, takip edemiyorum. Bahseden olduysa affola...

Hoca üstü örtülü bir laf etti; kimlerin hangi davranışlarını kastettiğini nasıl anladılar da hangi kıstaslara göre bu cezaya hükmettiler?!..Bunu açıklamakla mükellef olduklarını zannediyorum. Kendisine sorup sormadıklarını bilmiyorum. Vereceği cevaba göre daha ağır bir ceza da verilmesi gerekirdi belki veya cezai müeyyideye gerek olmadığına da karar verebilirlerdi. Böyle ağır bir ceza tahminle ve üstünkörü verilemez...

Hocanın o sözleriyle Vedat-Mevlüt transfer süreçlerinden bahsettiğini anlaşılıyor (Linnes-Clichy/BŞ-FB iddiası sonradan ortaya çıktı)...

Dediğim gibiyse böyle bir cezayı gerektirmez. TFF-MHK yı filan katmış olsa daha fazla ceza bile gelebilirdi ama buna dair bir emare yok. Hatta Marcao ve Seri' nin gördüğü kırmızı kartlara bir itirazının olmadığını da söyledi, kendi oyuncularını eleştirdi...

Neden mi 4 maç? Önümüzdeki 3. maçimiz sikecilerle derbimiz. Hakli olacagimiz itiraz 1 maç ceza indirimine gidecektir. Derbiyi kaçirmasini istiyorlar net. Derbiyi bize kaybettirmek istiyorlar. Etkisi? Tam tersi! Simdi reaksyon vakti rengolar
Bunlar yıllardır anlamamış. GS camiasının genleriyle oynarsan GS pusuya yatar en uygun zamanda o gte çakar

Ugurcana Gs taraftari sovseydi saha kapanirdi. Bu kadarda olmaz.

Kimse şu ortamı sakinleştirmeye çalışmasın
Cezalarla yönetimi felan sustururlar ama taraftarı susturamazlar
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

Cezasi bitince yine konusur, yine alir. Karsi tarafin üstüne oynadigini bile bile cepheden saldirip malzeme verirsen, onlar da ellerindeki imkanlari devereye sokar. Yav madem biliyorsun karsidakinin organize sekilde sana yöneldigini, ne diye sürekli orta yapiyorsun adamlara hoca? Türkiye dünyanin IQ ortlamasini 2 puan düsürüyor.

Başlık çok hızlı akıyor, takip edemiyorum. Bahseden olduysa affola...

Hoca üstü örtülü bir laf etti; kimlerin hangi davranışlarını kastettiğini nasıl anladılar da hangi kıstaslara göre bu cezaya hükmettiler?!..Bunu açıklamakla mükellef olduklarını zannediyorum. Kendisine sorup sormadıklarını bilmiyorum. Vereceği cevaba göre daha ağır bir ceza da verilmesi gerekirdi belki veya cezai müeyyideye gerek olmadığına da karar verebilirlerdi. Böyle ağır bir ceza tahminle ve üstünkörü verilemez...

Hocanın o sözleriyle Vedat-Mevlüt transfer süreçlerinden bahsettiğini anlaşılıyor (Linnes-Clichy/BŞ-FB iddiası sonradan ortaya çıktı)...

Dediğim gibiyse böyle bir cezayı gerektirmez. TFF-MHK yı filan katmış olsa daha fazla ceza bile gelebilirdi ama buna dair bir emare yok. Hatta Marcao ve Seri' nin gördüğü kırmızı kartlara bir itirazının olmadığını da söyledi, kendi oyuncularını eleştirdi...
Aynısını dedi Zeki Uzundurukan. Öznesi olmayan cümleyi kim üstüne aldı çık açıkla dedi tff başkanına.

Tam transfer dönemi bitti, Falcao geldi, rahat rahat maçlara konsantre olup adam gibi takımımızı destekleyeceğiz, olan şeye bak. Şaşırmadık ama çok erken ve bariz haksız bir şekilde yaptılar. Göstere göstere.

Geri
Üst Alt