GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

bu karar bu ceza paylaşım saati savaş ilanı demek gelin ulan gelin neyiniz varsa topunuz tüfeğinizi kuşanın çıktığınız deliğe gireceksiniz yine bu taraftar yapacağını bilir

Açıkladığı saate bakarsan bayağı bir organize olmuşlar. Sezon sonu değil Nisan'a kadar hepinizi üst üste koyup o Şampiyonluk alınacak. Kimse susmayacak bu kadar basit. Ne taraftar ne yönetim ne liselisi hiçbirisi susmayacak.

Seversin sevmezsin ama şu açıklamayı yaptı diye hocana 4 maç ceza veriliyorsa öyle ya da böyle arkasında duracaksın. Bunların amacı Galatasaray'a zarar vermek, tek dertleri bu olmuş.
1567702503534.webp

Bu camia bu ceza ile birlikte futbolcusu, taraftarı, yönetimi hepsi kenetlenir bu ligin içinden geçer. :hat:

Size geçen seneden örnek vererek sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Sezon başı doğranmamız sezon sonuna doğru eşitlemese bile ucundan kollanmamıza neden oldu. Bu aveller her seferinde bu tiyatroyu yiyor yine aynı şekilde olacak bence. İlk yarıya kadar üstümüze gelsinler sıkıntı değil 19.05 falan güzel olaylar bunlar bir nevi SUS PAYI gerçi sene sonu yine de ağlayan çok oluyor ama :D Neyse tekrar söylüyorum sakin olun yazılanları not edin sezon sonuna doğru lehimize kararla maç kazanırsak filan o zaman gösteririz bunları :) Hiç akıllanmayacak bu kerizler yav :D
Ne rezil bir yorumdur bu.

Hocamdan silahım olsaydı nihatın ... açıklaması bekliyorum.
D_vf1_5XsAAy_mL.jpg

Size geçen seneden örnek vererek sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Sezon başı doğranmamız sezon sonuna doğru eşitlemese bile ucundan kollanmamıza neden oldu. Bu aveller her seferinde bu tiyatroyu yiyor yine aynı şekilde olacak bence. İlk yarıya kadar üstümüze gelsinler sıkıntı değil 19.05 falan güzel olaylar bunlar bir nevi SUS PAYI gerçi sene sonu yine de ağlayan çok oluyor ama :D Neyse tekrar söylüyorum sakin olun yazılanları not edin sezon sonuna doğru lehimize kararla maç kazanırsak filan o zaman gösteririz bunları :) Hiç akıllanmayacak bu kerizler yav :D

Nerenin delisi oluyorsunuz
Kollanmak falan !!!

Adamlar bariz savas acmis ,kim kolluyor ,hangi mac kollaniyoruz,adam gibi izleyin maclari ,madamlarin yorumlarini da dikkate almayin

———-
Golcao!!

Geçen seneyle çok farklı bu yıl farklı olduğunu hoca bile anladı bu sefer organizeler ve aleni yapıyorlar ve en önemlisi sindirene kadar her maç hem hoca hem takım üzerinden sürekli yapacaklar
Okadar toz pembe bir tablo yok pasif kaldıkça dahada fazlasını yapacaklar emin olun

20879_5.jpg

Fatih Terim'i haklı çıkarmak için profesyonelce davranıp özellikle 19.05'te paylaşmışlar bir de. Kafaları bu kadar çalışıyor işte. Artık gizleme gereği bile duymuyorlar. Hakemi vurucam diyen adama 11 gün verdiler.

Ilker bey .. efendim

Hoca bir daha böyle laflar edip de koz vermemeli bu soysuzlara. Hasan olur, Ümit olur, yöneticilerden biri olur farketmez...Yazsın versin ellerine, onlar söylesin; hak mahrumiyeti alsalar n'olacak?..Sözün kime ait olduğunu herkes bilir ama ellerinden bir şey gelmez! :emrah:

Bu yine hiç bir sey

Bir gün sikeyi Galatasaraya bulastirip kume dusmeye calistirirlarsa sasirmam

O potansiyel var

Nerenin delisi oluyorsunuz
Kollanmak falan !!!

Adamlar bariz savas acmis ,kim kolluyor ,hangi mac kollaniyoruz,adam gibi izleyin maclari ,madamlarin yorumlarini da dikkate almayin

———-
Golcao!!

Kollanmak derken lehimize hata olarak demek istemedim dikkat edersen. Doğru kararları verdiler yani en azından :D İlk yarıdaki fiyaskoları tek tek hatırlıyorum sezon sonuna doğru hakemler düzelmeye başlayınca hepsi birden ağlamaya başladı bunu söylüyorum.

Bu a spor da bi adam vardı az önce ne kadar güzel şeyler söyledi. Tff ye giydirdi de giydirdi.. Kimdi o adam

Ağzina geleni söyleyen silahım olsa hakemi vururdum diyen adama 11 gün ceza verdiler sırf iktidarın adamı olduğu için. Ülkemizi ne hale getirdiler

Bu arada ceza üzerinden terime sallamak saçmalık.

aynı lafı ersun yada bir başka td söyleseydi 1 maç bile ceza almayacağını hepimiz biliyoruz

Kollanmak derken lehimize hata olarak demek istemedim dikkat edersen. Doğru kararları verdiler yani en azından :D İlk yarıdaki fiyaskoları tek tek hatırlıyorum sezon sonuna doğru hakemler düzelmeye başlayınca hepsi birden ağlamaya başladı bunu söylüyorum.
Manyagin tekisin kus degilsen tarzini sevdim

Geri
Üst Alt