Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.301
- 941
- 608
bu karar bu ceza paylaşım saati savaş ilanı demek gelin ulan gelin neyiniz varsa topunuz tüfeğinizi kuşanın çıktığınız deliğe gireceksiniz yine bu taraftar yapacağını bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ne rezil bir yorumdur bu.Size geçen seneden örnek vererek sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Sezon başı doğranmamız sezon sonuna doğru eşitlemese bile ucundan kollanmamıza neden oldu. Bu aveller her seferinde bu tiyatroyu yiyor yine aynı şekilde olacak bence. İlk yarıya kadar üstümüze gelsinler sıkıntı değil 19.05 falan güzel olaylar bunlar bir nevi SUS PAYI gerçi sene sonu yine de ağlayan çok oluyor amaNeyse tekrar söylüyorum sakin olun yazılanları not edin sezon sonuna doğru lehimize kararla maç kazanırsak filan o zaman gösteririz bunları
Hiç akıllanmayacak bu kerizler yav
![]()
Hocamdan silahım olsaydı nihatın ... açıklaması bekliyorum.
Size geçen seneden örnek vererek sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Sezon başı doğranmamız sezon sonuna doğru eşitlemese bile ucundan kollanmamıza neden oldu. Bu aveller her seferinde bu tiyatroyu yiyor yine aynı şekilde olacak bence. İlk yarıya kadar üstümüze gelsinler sıkıntı değil 19.05 falan güzel olaylar bunlar bir nevi SUS PAYI gerçi sene sonu yine de ağlayan çok oluyor amaNeyse tekrar söylüyorum sakin olun yazılanları not edin sezon sonuna doğru lehimize kararla maç kazanırsak filan o zaman gösteririz bunları
![]()
Geçen seneyle çok farklı bu yıl farklı olduğunu hoca bile anladı bu sefer organizeler ve aleni yapıyorlar ve en önemlisi sindirene kadar her maç hem hoca hem takım üzerinden sürekli yapacaklarSize geçen seneden örnek vererek sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Sezon başı doğranmamız sezon sonuna doğru eşitlemese bile ucundan kollanmamıza neden oldu. Bu aveller her seferinde bu tiyatroyu yiyor yine aynı şekilde olacak bence. İlk yarıya kadar üstümüze gelsinler sıkıntı değil 19.05 falan güzel olaylar bunlar bir nevi SUS PAYI gerçi sene sonu yine de ağlayan çok oluyor amaNeyse tekrar söylüyorum sakin olun yazılanları not edin sezon sonuna doğru lehimize kararla maç kazanırsak filan o zaman gösteririz bunları
![]()
Ilker bey .. efendimSize geçen seneden örnek vererek sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Sezon başı doğranmamız sezon sonuna doğru eşitlemese bile ucundan kollanmamıza neden oldu. Bu aveller her seferinde bu tiyatroyu yiyor yine aynı şekilde olacak bence. İlk yarıya kadar üstümüze gelsinler sıkıntı değil 19.05 falan güzel olaylar bunlar bir nevi SUS PAYI gerçi sene sonu yine de ağlayan çok oluyor amaNeyse tekrar söylüyorum sakin olun yazılanları not edin sezon sonuna doğru lehimize kararla maç kazanırsak filan o zaman gösteririz bunları
![]()
Ne rezil bir yorumdur bu.
Nerenin delisi oluyorsunuz
Kollanmak falan !!!
Adamlar bariz savas acmis ,kim kolluyor ,hangi mac kollaniyoruz,adam gibi izleyin maclari ,madamlarin yorumlarini da dikkate almayin
———-
Golcao!!
Manyagin tekisin kus degilsen tarzini sevdimKollanmak derken lehimize hata olarak demek istemedim dikkat edersen. Doğru kararları verdiler yani en azındanİlk yarıdaki fiyaskoları tek tek hatırlıyorum sezon sonuna doğru hakemler düzelmeye başlayınca hepsi birden ağlamaya başladı bunu söylüyorum.