GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Renkdaşlarım Fatih Terim yanılmış. Bu sene profesyonel kötülük yapılıyor demişti hoca ama bu kararla ne kadar amatör olduklarını körün gözüne parmak sokar gibi niyetlerini belli ettiler. Bence bu bizim için iyi oldu. Bu 6222 sini 6222 yaptığım çocukları yaş tahtaya bastılar. Kenetlendikçe büyüyeceğiz büyüdükçe kenetleneceğiz. Ama iki çift lafımda bizim yönetimedir. Şu günden sonra emin oldum iyice Liselilerin bu yönetime darbe yapmaya çalışması gerçekten tam isabet bir durumdur. 29 yaşındayım bunlar kadar iş bilmez adamlar topluluğu görmedim hepsinin 6222 sinin 6222 sine 6222

Cengiz bey şov peşinde Terim umrunda mı sanıyorsun. Tffye had bildirmesi gerekirken çıkmış hala falcaoyu falan anlatıyor. O nasıl bi konuşmaydı biri açıklasın
Başkan ya ağır sığır ve ortamdan bir haber.

Yada karşı tarafın şu anki kurduğu düzene karşı bir şey gelmiyor düşüncesi ile Fatih Terim ve kurduğu takıma güvenerek sakin kalmayı tercih ediyor. Cevabı hocanın üstün başarı oranına güvenerek şampiyonluk ile verelim düşünüyor olabilir.

Bir başka konu... Koç isminden ve nihatın arkasındaki hükümet gücünden çekiniyor.

bu kuşlar o kadar zavallı ki verilen cezayı savunamıyorlar.. 4 maçlık cezanın ve 19.05 olayını terimin planladığını savunuyorlar:)
Hatta ali dürüst yaptırmış hepsini. Bunların hepsi algıymış.

Bu kafadaki insanlar toplum için gerçekten çok büyük sıkıntı. Futbolu salla gitsin, bu mal grubu toplumu ilgilendiren hayati konularda güçlünün yanında mı saf alıyor yine acaba?

Rte asıl şuanda hiçbir camiayı karşısına almayı göze alamaz. Öyle yada böyle bu kulübün 25-30 m taraftarı var diyoruz. Bu kitleden %20-25 oy alıyor desek, bu oyların %10unu kaybetmeyi göze alır mı?
Ben sana olacağı söyliyim. Biz kararı aksam üzeri almıştık derler o saatte açıklamayı yayinlayan adamin işine son verirler. ( o adam ona denileni yapmıştır oysaki. Adamin banka hesabına da yüklü bir meblağ yatırılır adamin da sesi çıkmaz. )

100 küsür yıllık Beşiktaş ile stad olayında dalga geçen adam bunlari karşıma alır mıyım diye düşünmüyor da şimdi bizde mi düşünecek. Hiç sanmıyorum.

Cezada indirime gidilir olay kapatilmaya çalışılır. Hatta cezanin dün değil Bugün aciklanmasi bile dünkü imza töreninde olasi tepkilerden kaçmak içindi.

Başakşehir bir RTE operasyonuydu. Bir Akpspor yaratma amacındaydı ama başaramadı. Çünkü hiç taraftari olmaması tam ona göreydi. Bir şampiyon olsalardı yandaşları direk Basaksehir gosteri sovlarina başlayacaktı.

Fatih Hoca nin siyasi duruşunu az çok herkes kestiriyordur. Bu derece önemli bir adamin, bu derece çok insan üzerinde birleştirme etkisi gösteren adam bana göre onlar için tehdit.

Milli takim olayından beri hocayi alt etmeye çalışıyorlar. Şuanda da tam yali çocuğunu kullanip paçavra gibi atma imkanlari var.

Bakalim ilerde ne olup bitecek göreceğiz. Bu Saffetin ROK u ( her ne kadar sevmesem bile) tekrardan kovdurmasi bile Galatasaray ile ilgili planlardan biri bana göre. Ne kadar goygoy yaparsa yapsın adamin siyasi bir ayağı vardi ve bazı haberlere herkesten kolay ulaşıyordu.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatta ali dürüst yaptırmış hepsini. Bunların hepsi algıymış.

Bu kafadaki insanlar toplum için gerçekten çok büyük sıkıntı. Futbolu salla gitsin, bu mal grubu toplumu ilgilendiren hayati konularda güçlünün yanında mı saf alıyor yine acaba?
peki onlara göre biz yaptırdıysak amacımız neymiş? takımı ateşlemek falan mı onu mu savunuyorlar

Sevgili GSCimbom forum üyeleri ve dostlar sizleri sosyal medyada Profil fotoğrafimizi Fatih Terim yapmaya davet ediyorum.

Basit gibi görünebilir fakat çok büyük dikkat çekecektir toplum tarafindan da yapıldığında

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt