GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Bu sezonda yine bir tane.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çocuk mu kandırıyorsunuz lan? Bir linki copy paste yapmak 6 dakika mı sürüyor? Karaktersiz haysiyetsizler ordusu

Kardenizliyim, Türküm, sonuna kadar. Türk olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi, ve bir o kadar gururluyum.

Ancak ülkemden nefret eder hale geldim abi. Nefret ediyorum bu düzenden. Nefret ediyorum adaletsizliğinden, hukuk düzeninden, torpilinden.. nefret ediyorum çaresizlikten.

Bir düzen kurmuşlar; bu düzenden nefret ediyorum. Türkiye Cumhuriyetine olan güvencim her gün azalıyor.. eriyor.

En sonunda çaresizlikten silahımı alıp ben sıkacam.. çünkü yok başka çözüm yok bu alçaklara. Hasan Kartal denen şerefsiz açıklama yapar 11 gün ceza alır..

Yeter Allahım yeter.. sen büyüksün, sen görüyorsun Allah’ım. Bizim elimiz kolumuz bağlı, sen bunlara cezayı ver..

Ve bu sadece futbolda değil, her işimiz böyle, her işimiz. Artık yeter illa insanları sokağa mı dökmek istiyorlar? Illa kan mı aksın? Insanlar canından mı olsun istiyorlar?

Ne istiyorsunuz Allahsız kitapsız şeytanlar.. ne istiyorsunuz bu insanlardan. Birbirimizin kellesini mi koparalım? Iç savaş mı çıksın ne istyorsunuz adi şerefsizler, ne!
Aynen bende nefret etmeye basladim, milli takim bile destekleyemez olduk bunlar yuzunden, herkesi kutuplastiriyolar ayristiriyolar nefret ve kinden besleniyolar

Sorun kenetlenme değil evet kenetliyor fakat bunu bu yıl 34 maç boyunca yapacaklar biz postadan iyice kopana kadar yapacaklar ve aleni yapacaklar
Aksine yönetim böyle korkak olursa hoca daha çok ceza alacak hoca degil yoneticiler konuşmalı
Aleni saldırıyorlar ama.bizim başkan kibar kibar konuşuyor şakamı acaba bu diyorum
Hoca 34 maç tribünde oturmak zorunda kalsa, biz yine şampiyonuz. Zerre kuşkum yok.

Çok planlı organize ve bilnçli hocanın dediği gibi profesyonelce hareket içindeler amaç Kasımpaşa maçında aşrı tahrik ile yapacağımız tepkilere karşılık fb maçında saha kapatma cezası verebilmenin peşinde olabilirler , Ayrıca Lyundima, Marcao , Donk üzerine yoğunlasacakları bir kırmızı kart veya sarıkart cezası amçlayabilirler. Falcao 'nunda fb maçında oynamasını istemeyeceklerdir. dikkatli olmamız lazım

Bir de iöyle düşünmekte fayda var. Bunların amacı hocanın fb maçına çıkmaması olduğu gün gibi aşikar. Belki daha büyük felaketten bu sayede daha güçlü çıkacağız. Hoca fb maçında sahada olursa belki daha ağır tahrikler yüzünden daha ağır ceza alacak nereden bileceğiz?

Hoca ne demis ki boyle ceza, bu sene erken basladilar oyunlara, her mac kirmizi gostermek icin bahane ariyorlar, olayli bir macta oyunculari da dogramak icin bahane arayacaklar
Ama asil problem bu aciklamalari hocanin yapmak durumunda kalmasi
Abdurrahim iktidarla iliskileri bozulmasin diye karismiyor bu mevzulara, baskan mac sonlari aciklama islerine girmiyor, soyle okkali bir tonetici olmasi lazim, kulup sozcusu falan olacak, mac sonlari bu ayar verme islerini cikip o yapacak

Bizim itiraz süremiz ne kadar ?
Ve itiraza karşılık ceza azaltılırsa ne zamana kadar açıklanır ?

Peşine düşersek ceza düşer
Destek olanlar da var medyadan

Geri
Üst Alt