terim'e sövüp demirören'e ses etmeyen fenerli

Burak Keskin

10 Numara!
özellikle antu da şu aralar bol bol bulunan acınası türdür. (türk futbolu neden bu halde bknz fenerbahçe)

Son düzenleme:
Milli takımın aldığı başarısız sonuçları sadece saha içine bağlayacak kadar vizyonsuz,kör ve üç maymunu oynayan şike severlerdir.

çok ayıp ediyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Demirören'e niye sövsün adamlar? Resmen 2. baskanlari.

antu'ya her gittigimde bir kaç beyin hücrelerimi kaybediyorum o kadar saçma ve rezil verici mesajlari okumaktan.

Son düzenleme:
Bir avuç tuzla koşan şikecilerdir...

2 senede azizin 15 senede veremediği katkıyı verdi şikecilere neden demirörene ses etsinler ?

demirören gittiğinde ulusoyun geleceğini bildiklerinden ödleri bokuna karışan triplerdir..

1- Bariz şikeyi görmezden geldi, ceza vermedi.
2- Fatih Terim'i bizden kopardı.
3- En iyi dönemimizde ve Fener Avrupa'dan kovulmuşken yabancı sınırını daha da sıkılaştırdı.
4- Fener aleyhine minimum ceza uygularken bizim aleyhimize maksimum uyguladı (retweet ve rakibe uçan tekme atmamın cezasının aynı olması vs.)
5- Şampiyon olduğumuzda kupamızı vermemek için elinden geleni yaptı.
6- Alenen bize savaş açtı.

Daha da yazabilirim de üşeniyorum. Bu tipe neden tepki göstersin Fenerliler? Akılları varsa Fatih Terim'e de göstermezler aslında çünkü Fatih Terim'in milli takımın başından gitmesi bize dönme ihtimalini güçlendirir ki bu onların işine gelmez.

Kendi düşen aglamaz terim koşa koşa gitmeseydi y.d nin kucagına y.d ye neden kızsınlar adam sırf onlara çalışıyo

Demirörensiz bir hiçlerde ondan tarafsız bir TFF Başkanıyla başarılı olamıcaklarını biliyorlar

Ben şahsen milli takımın gidişatından memnunum. Terime laf geçirmek onlar için alışılmış bir şey, Demirören'in hakkını zaten ödeyemiyeceklerini bildikleri için ona sövemezler. Yanlız Beşiktaş'la çekişecekleri bir zamanda tüpcünün tutumundan rahatsız olabilme ihtimalide büyük. O zaman görürüm ben bu tüpcü hayranlarını.

Demirorenin ipiyle kuyuya inen imparatoru saklaban yaparlarr

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt