Terimi birde Terime Toz Kondurmayanlardan Dinlemek İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ramazan Aslan

Tecrübeli Üye
Evet terimi biz 4 yıldır zaten istemiyoruz.Neden istemediğimizi defalarca da yazdık. Yorumlarımız hep hainlikle, kanaatsizlikle irdelendi. Başlığın amacı belli umarım kapatmazsınız. Terimi terimcilerden dinlemek, o muhteşem tezlerini ve savunmalarını öğrenmek için sabırsızlandığımız başlık olması dileğiyle 🙏🏻

Sevgili dostum

Oyunu biz de eleştiriyoruz zaman zaman

Hocanın da hataları vardır

Lakin bu maçı hakemlerin çaldığı ve galip geleceğimiz maçı fenere verdikleri gerçeğini değiştirmiyor

ftci kaldı mı

Bu saat den sonra ancak trollcu tayfa bunu destekler, akli basinda biri bunun arkasinda durmaz, sifir basari rezil futbol kim cikip bunu aklasin?

Sevgili dostum

Oyunu biz de eleştiriyoruz zaman zaman

Hocanın da hataları vardır

Lakin bu maçı hakemlerin çaldığı ve galip geleceğimiz maçı fenere verdikleri gerçeğini değiştirmiyor
Hocam hakem zaten 3 yıldır düşman bu ve kallavan. Ben 4 yıldır toplamda 10 tane iyi maç yaptırmayan bir teknik direktörün nesinin savunulması gerektiğini merak ediyorum

Gssözlükte terimle ilgili yapılan eleştirilerin silindiği iddiası doğru mu

Eğer vaziyet böyleyse çok ciddi ve büyük bir ihanetle karşı karşıyayız demektir

Futbolu,kırmızı kartı,kaçan golü boşverin önce içimizi bir temizleyelim gerisi zamanla hallolur

Derdinize tüküreyim.

Önce bir maç soğusun, göz göre iptal edilen golümüzün aynısını fenerin attığı, üstüne penaltı verilmediği konuşulsun da sonra aylarca FT eleştirin.

Tek derdiniz bu yeter ya sıktınız iyice, konuya bak başlığa bak.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt