Ahmet Kocak
Sarı Üye
- 27 Mart 2014
- 506
- 113
- 733
Başkanın zamanlaması yanlıştı kim ne derse desin. Sezon başlamadan göndersen değişimi gerek görmüş diye saygı duyardım ama kritik bir aşamada gönderip ligi hiç takip etmemiş ve hiçbir bilgisi olmayan kariyerli bir hoca getirmek daha da büyük hataydı. Mancini elinden geleni yapıyor ama bir teknik adamın , bir başkanın kişisel problemler yüzünden Galatasaray'ı bu hale getirmesine izin verilmemesi gerekirdi. Neyse artık gelecek sezonun planlamasında Mancini olacak mı olmayacak mı orası önemli.
Başkanın zamanlaması yanlış filan değildi. 2 yıl şampiyon olmuş, Avrupa'da başarılı olmuş bir hocayı yeni sezona başlarken kovamazsın. Üstelik bu hocanın adı Fatih Terim iken.
Benim midemi bulandıran canımı sıkan şey Fatih Terim'i zayıflatmak için sabote edilme ihtimalidir. İşte istenilen transferler yapılmadı ve hocaya yeteri kadar destek verilmeyip yalnız bırakılması... Ben buna inanıyorum.
Fatih Terim'e ihanet etti , paragöz gibi yakıştırmalar yapan taraftarlarımız var. Tam tersi bence ihanet eden Ünal Aysal'dır. Fatih Terim'in hareketi duygusal bir patlamadır. Sevdiğimiz insan bizi aldattığında gidip başkasıyla inadına çıkmak gibi birşey sanırım. Fatih Terim arkadan vurulduğunu hissetti. Başlıcam bilmem neyine diyip kendisi için ve kariyeri için en iyi hareketi yaptı. Ben hocayı bu konuda suçlamıyorum.