"Terim'i Gönderdiğim İçin Pişman Değilim"

Başkanın zamanlaması yanlıştı kim ne derse desin. Sezon başlamadan göndersen değişimi gerek görmüş diye saygı duyardım ama kritik bir aşamada gönderip ligi hiç takip etmemiş ve hiçbir bilgisi olmayan kariyerli bir hoca getirmek daha da büyük hataydı. Mancini elinden geleni yapıyor ama bir teknik adamın , bir başkanın kişisel problemler yüzünden Galatasaray'ı bu hale getirmesine izin verilmemesi gerekirdi. Neyse artık gelecek sezonun planlamasında Mancini olacak mı olmayacak mı orası önemli.

Başkanın zamanlaması yanlış filan değildi. 2 yıl şampiyon olmuş, Avrupa'da başarılı olmuş bir hocayı yeni sezona başlarken kovamazsın. Üstelik bu hocanın adı Fatih Terim iken.

Benim midemi bulandıran canımı sıkan şey Fatih Terim'i zayıflatmak için sabote edilme ihtimalidir. İşte istenilen transferler yapılmadı ve hocaya yeteri kadar destek verilmeyip yalnız bırakılması... Ben buna inanıyorum.

Fatih Terim'e ihanet etti , paragöz gibi yakıştırmalar yapan taraftarlarımız var. Tam tersi bence ihanet eden Ünal Aysal'dır. Fatih Terim'in hareketi duygusal bir patlamadır. Sevdiğimiz insan bizi aldattığında gidip başkasıyla inadına çıkmak gibi birşey sanırım. Fatih Terim arkadan vurulduğunu hissetti. Başlıcam bilmem neyine diyip kendisi için ve kariyeri için en iyi hareketi yaptı. Ben hocayı bu konuda suçlamıyorum.

Fatih terim gitti ya da gönderildi. Yerine mancini geldi. Şimdi mancini giderse başkan kalır. Yok mancini kalırsa ikiside beraber gider.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Ünal Aysal'a bir insan neden defol git der. Dün Culioları stancuları izleyip, leverkusenden avrupa liginde 5 yiyip eve dönen o takımdan chelsea yi eleriz ukalalılığına kulübü getirdiği için mi. O adam da insan hataları olabilir. Ama başarısının yanında devede tüy kalır.

İyi oldu zırtaratorun gitmesi. Hatta defettiğin için teşekkürler başkan.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Terimi Ali Dürüstü Abdurrahimi gondermen hataydı bedelini basarısızlıkla odedi. Taraftarı karsına aldı. Simdi dogru kararlar verme zamanı. Mancini seneye devam ederse seneye hem baskan hem mancini degisecek.

Bana göre Fatih Terim´i sevmeyenler onu kisisel olarak sevmiyor, ve kisisel olarak istemedikleri icin gitmesini istediler. Bu insanlar kendi kisisel hirslari adina, Galatasaray kulübüne zarar verecek insanlar.

Halen Burak ve selcuk gibi oyuncularin oldugu kadro ile nasil basarili olsun Mancini diyenler var, türk oyuncular lesh diyenler var. He canim he, gelecek sezon hazirda bekliyor hepsi zaten, Ali Alves´ler, Hidir Mascherano´lar, Serhat Pique´ler, Cihangir Benteke´ler ve Bahtiyar Schweinsteiger´ler Türk Passaportlari ile 4 gözle bizi bekliyorlardi. Uykuya devam...

F.t yi gondermen en dogru karardi baskan forumdaki bazilarina Gore f.t ye bir sey olsa klubu kapatmak lazim o derece yani

Başkan doğru açıklamalar yapıyor.

valla kımse kusura bakmasın fatıh terım kadar unal aysalda sucludur..engın atamanı neden gondermıyorsun ozaman dıye sorarlar adama..gecen seneden berı aklındaydı terımı yollama fıkrı o yuzden alı durust albayrakı aldı yonetımden bı bahane bulupta mıllı takım olayını bahane ettıgını herkes bılıyor..neyse hayırlısı olur ınsallah sıstem yeaa dıye aglayanlar mutludur suan

Geri
Üst Alt