terim'in galatasaray düşmanının nikahına şahitlik yapması

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Evet gün geçmiyor ki Fatih hocadan bir skandal daha görmeyelim. Dün nikahına katıldığı damat azılı bir Galatasaray düşmanıdır. Twitlerini çok net hatırlıyorum başta Fatih hoca olmak üzere zamanın başkanı Aysal'a, taraftarlara sabah akşam söven bir it oğluydu. Ali Kareli yazarak hakkında yazılanları okuyabilirsiniz. Böyle bir herifin nikahına katılmak başta midesiz, ve özsaygısı olmamayı gerektiriyor. Şike dönemlerinde Lube Ayar, 12 numara gibi tayfanın içinde olan, Galatasaray'a akıl almadık iftiralar atan ve hakaret eden bu şerefsizin nikahına katılmak nedir hocaya soruyorum. fenerliler bile inanamamış bu olaya.

Babasini tokatladigi kizin nikah sahidi olmasi kadar ilginc degil. Clift

Yasin seni gorunce FT'yi elestiresim gelmiyor.
Bu yukarıdaki olay sana dokunmadı mı hiç? Benim midem bulandı, ha bunu normal bulanların midesi genişse bilemem. Ben isimlere takılmıyorum. Aynı herifin nikahına Mustafa Cengiz de gitse onu da eleştiririm. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Tek adamcılığa hayır.

Bu yukarıdaki olay sana dokunmadı mı hiç? Benim midem bulandı, ha bunu normal bulanların midesi genişse bilemem. Ben isimlere takılmıyorum. Aynı herifin nikahına Mustafa Cengiz de gitse onu da eleştiririm. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Tek adamcılığa hayır.
Seyimde bile olmadi

Geri
Üst Alt