terim'in senelik 20 milyon TL kazanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun nedeni dışardan buraya adam getirebilmek için tek kozumuz para öyle olunca, birine yüksek veriyorsun sonra otomatikmen fiyatlar ona göre dengelenmeye başlıyor.İpin ucunu kaçırdık maalesef.Maaş işinde Td en basit konu tek kişi ama oyuncular 25 30 kişi nasıl ayar çekebilirsin ki artık bu saatten sonra.Satıp revizyon yapmaktan başka bir çare yok gibi.Bu adamlardan daha kaliteli daha ucuz bir dünya adam vardır bence

Sence değil kesinlikle var. Allah aşkına Maicon 2 Milyon alıyor gidip x bir Afrikalı stoper alsak bu adam kadar oynar zaten. Dany mi Maicon mu diyince insan kararsız kalıyorsa bu işin daha ötesi yoktur.

Dursun'un son 2 senesinde çok para savurduk boş yere. Herkese kapıyı 2 Milyon dan açtılar şaka gibi Eren'in falan 2 Milyon alması.

sent via GSC

Aldigi ucreti normal buluyorum ama "Aslolan Galatasaray'dir" edebiyatina girmesi hos degil diyebilirim.

Adı Terim değilde Terimoviç ya da Teriminho olsa bu başarıları yine kazansa aynı başlıklar açılırmıydı meraktayım.
Yıllardır bitiyorum şu saçma "adı şöyle olsa böyle olsa" argümanına.

Argüman bile değil aslında. Sadece ortaya atılan bir sıçmık.

sent via GSC

Paradan ziyade f/p oranina bakmak lazim.
Helali hoş olsun alsın ne paralari kimlere gömüp çope attık.

-Gel gelelim transferden sorumlu en tepedeki kişi
-Takımın kondisyonundan sorumlu kişiyi oraya atayan kişi
-Kendisi yokken yerine bakmasi için sectiği kişilerin mahalle bakkalinin dukkanı manava emanet etmesi performansı çıkıyorsa.
Elestirilmesi kadar doğal birsey olamaz.
Ha birde bazı oyunculars gitmiyor ve çok maaş aliyor diye mobbing uygulayıp hemen hemen aynı seviyede maaş alıyorsan yine eleştirilir.

Bana kalsa hoca scalası max 2.5 yardimcilari ile birlikte 3.75 civari olup alaninda uzman kişilerden oluşmalı. Hasanin, ümitin yıllık aldığı ücretide işin içine katmak gerek ikisi yıllık 400 bin eurodan aşağı almıyordur.

Paradan ziyade f/p oranina bakmak lazim.
Helali hoş olsun alsın ne paralari kimlere gömüp çope attık.

-Gel gelelim transferden sorumlu en tepedeki kişi
-Takımın kondisyonundan sorumlu kişiyi oraya atayan kişi
-Kendisi yokken yerine bakmasi için sectiği kişilerin mahalle bakkalinin dukkanı manava emanet etmesi performansı çıkıyorsa.
Elestirilmesi kadar doğal birsey olamaz.
Ha birde bazı oyunculars gitmiyor ve çok maaş aliyor diye mobbing uygulayıp hemen hemen aynı seviyede maaş alıyorsan yine eleştirilir.

Bana kalsa hoca scalası max 2.5 yardimcilari ile birlikte 3.75 civari olup alaninda uzman kişilerden oluşmalı. Hasanin, ümitin yıllık aldığı ücretide işin içine katmak gerek ikisi yıllık 400 bin eurodan aşağı almıyordur.
Takım kondisyonu dışında BOŞ YAPMIŞSIN..Transferden sorumlu en tepedeki kişi demişsin.Ağustos ayında 10 sefer konuştu adam basın toplantılarında en az 4 transfer istiyorum diye.En son 2 forvet istiyorum stopere de gerek yok dedi.İstiyorum demek için karşıda birinin olması lazım.Kendi kendinden isteyemez.

Kulubumuzun icinde bulundugu sartlara, kendisinin oynattigi futbola ve gelecek adina verdigi umuda bakarsak 1905 tl bile fazla. Yaziktir gunahtir. Vebal var vebal.

Adam haftalardır forvet istedi utanmadan transferden sorumlu en tepedeki kişi diyor. :D :D allah akıl fikir versin

Terim'i eleştiren herkes Terim düşmanı falan değil öncelikle bu beyinsiz tavırdan kurtulalım. Yeri geldiğinde nasıl savunuyorsak yeri geldiğinde de sıkıntıları söylemeliyiz. Saçma sapan örneklerle çarpıtılıyor bu konu bazıları tarafından. Kötü bir durumu, başka bir kötü durumu örnek vererek kotaramazsınız. Bu nasıl bir argüman mekanizması anlayamadım. Takım kötü, hoca formsuz ve evet bu yok durumda fazla ücret alıyor. Galatasarayla kendisini özdeşleştirmiş bir insan için özellikle fazla ücret alıyor. İşini iyi yapsa da konuşulmalıydı bu durum ama bu sezon hem işini iyi yapmıyor hem de ücret fazla olduğundan insanlar daha rahat dile getiriyor bu konuyu.

çıkmışsın çukurdan

sevindim

Karşıma bir "Bilal" verdiler laf anlatmaya çalışıyordum tam iki saattir. Tokadı basıp gönderecektim hıyarı! Foruma giremedim MK kaçtı oldu resmen! Şimdi de tadım kalmadı. Hepinize ayrı ayrı cevap vermeyim. Toplu söyleyeyim.

"Allah Belanızı Versin"

@Serkan Şafak seni seviyorum. Yerin bende ayrı biliyorsun. Seni diğerleriyle aynı kefeye koyamam. Bu yüzden Allah senin belanı ayrı versin kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt