Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.549
- 48.697
- 4.933
Hocaların performansını neyle yorumlayacağız kenarda ne kadar bağırdıkları ile mi?İstatistikle futbol mu yorumluyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocaların performansını neyle yorumlayacağız kenarda ne kadar bağırdıkları ile mi?İstatistikle futbol mu yorumluyorsun.
Geçen yıl anadolu takımları etkisizdi.Bu sene doğru kadrolarla iyi işler yapıyorlar.Haklısın geçen yıl ligdeki takımlar daha güçlüydü, bu sene nispeten güç kaybettiler, geçen yıl o süreçte daha fazla puan toplamak daha büyük başarıdır.
İnanılır gibi değil gerçekten. Bir ara bahsediyordunuz bu herif ne yapıyordu, ketçaplı mayonezli künefe mi yiyordu bir şey diyordunuz tam hatırlayamadım. Ondan olabilir.MK yine başlığı sabote etti ama bu sefer istemsiz, herif futbolcuyu çalışan teknik direktörü müdür yaptı çıktı. Bu nasıl bir zihin dünyasıdır yav.
Bu yıl lig çok daha zorlu anadolu takımlarının kadro kalitesi üst düzey.Bizim kadro kalitemiz ise geçen yıla göre bariz şekilde düştü.Hocaların performansını neyle yorumlayacağız kenarda ne kadar bağırdıkları ile mi?
Künefeyi lavaşa sarıp mı yiyordu ne öyle bir şey yapıyordu sanırım, bir de dönere ketçap mayonez sıkıyormuş. Neresinden tutsan elinde kalan bir adam.İnanılır gibi değil gerçekten. Bir ara bahsediyordunuz bu herif ne yapıyordu, ketçaplı mayonezli künefe mi yiyordu bir şey diyordunuz tam hatırlayamadım. Ondan olabilir.
Sadece o olsa yine iyi, tatli konusunda fistik yerine ceviz tercih ediyor.İnanılır gibi değil gerçekten. Bir ara bahsediyordunuz bu herif ne yapıyordu, ketçaplı mayonezli künefe mi yiyordu bir şey diyordunuz tam hatırlayamadım. Ondan olabilir.
Geçen yıl anadolu takımları etkisizdi.Bu sene doğru kadrolarla iyi işler yapıyorlar.
İnanılır gibi değil gerçekten. Bir ara bahsediyordunuz bu herif ne yapıyordu, ketçaplı mayonezli künefe mi yiyordu bir şey diyordunuz tam hatırlayamadım. Ondan olabilir.
Tamam MK ile ugrasiyoruz ama sizin ikinizin anlasmasi hic hosuma gitmiyor haberiniz olsun.Künefeyi lavaşa sarıp mı yiyordu ne öyle bir şey yapıyordu sanırım, bir de dönere ketçap mayonez sıkıyormuş. Neresinden tutsan elinde kalan bir adam.
Sıkıl biraz bişey olmaz.Kimseyi övdüğüm yok.Gördüğümü söylüyorum.Bu sene bariz anadolu takımları çok güçlendi.Kendi kadro kalitemizde düştüğü için geçen sezonlarla bu sezonu kıyas edemeyiz.Yoo bu sene bariz bok gibiler, geçen yıl çok daha iyi takımlar vardı.
Küme düşen Gençler bile ilk 4le çatır çatır toplayıp puan alıyordu.
Terim'i övmek için bu kadar kasma yav, sıkmaya başladın.
Bu da evvelki sözleşme
Terim'le 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için futbol takımımızın teknik direktörü olarak kontrat imzalanmıştır. Buna göre Fatih Terim'e her sezon için 2 milyon avro ücret ödenecektir.
O donemki kur ne kadar di onu da bilmek lazimGazete haberlerinden edindiğim bilgilere göre
Prandelli 2.295.000 Avro
Mancini 4.500.000 EUR
Hamzaoğlu 2 milyon dolar
Riek 900.000 euro
Tudor 1.5 yıllık 2.2 milyon eur
Denizli 1.5 yıllık 4.5 milyon dolar
Bu da evvelki sözleşme
Terim'le 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için futbol takımımızın teknik direktörü olarak kontrat imzalanmıştır. Buna göre Fatih Terim'e her sezon için 2 milyon avro ücret ödenecektir.
Sıkıl biraz bişey olmaz.Kimseyi övdüğüm yok.Gördüğümü söylüyorum.Bu sene bariz anadolu takımları çok güçlendi.Kendi kadro kalitemizde düştüğü için geçen sezonlarla bu sezonu kıyas edemeyiz.
Adminim beğeni atınca , beni başka sayfaya yönlendirip vazgeçmek için onayla dememesi ne yapmam gerek ? Ayar oldum bulamadım kapatmayıYoo bu sene bariz bok gibiler, geçen yıl çok daha iyi takımlar vardı.
Küme düşen Gençler bile ilk 4le çatır çatır toplayıp puan alıyordu.
Terim'i övmek için bu kadar kasma yav, sıkmaya başladın.
Gazete haberlerinden edindiğim bilgilere göre
Prandelli 2.295.000 Avro
Mancini 4.500.000 EUR
Hamzaoğlu 2 milyon dolar
Riek 900.000 euro
Tudor 1.5 yıllık 2.2 milyon eur
Denizli 1.5 yıllık 4.5 milyon dolar