- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Doğru. O dönem yaptığı kontrat 3 milyon euroya tekabul ediyormuş, 20 milyon TL üzerinden anlaşılmış.20 milyon TL değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru. O dönem yaptığı kontrat 3 milyon euroya tekabul ediyormuş, 20 milyon TL üzerinden anlaşılmış.20 milyon TL değil mi
Olur mu hiç? Terim olunca akan sular duruyor. Çünkü o terim. O ne yaparsa en iyisini yapar, herşeyin en iyisini bilir.Burada ana tema kulübe aidiyet ve kulübün menfaatlerini korumak. Ha siz hocayı sıradan bir X hoca olarak değerlendiriyorsanız tabiki aldığı ücret fazla değil, o kariyerde birisi 3 aşağı 5 yukarı o paraları alır. Ama işte sıradan X bir hocanın da bu kadar kredisi olmaz... Ya tartışmalarda '' bu adam kulübe şu kadar kupa kazandırdı, bu adam şöyle müthiş Galatasaraylı '' demiyeceksiniz, ya da diğer hocalar ile maaş bazında kıyaslamayacaksınız, ikisi aynı anda olmuyor.
Velev ki bunu söyleyen vizyoncu olsun, velev ki tudorun aldığı maaşa ses etmemiş olsun. Galatasaraylı Terimin maddi açıdan zor günlerden geçen kulübünden 3 milyon euro almasını nasıl veya neden normalleştiriyor çözemedim.
Sinanim adami bayiltmissin yawJuventusun td si ronaldodan , barcelonaninki messiden , psg ninki neymar mbappe den fazla mi kazaniyor ?
Sinan tebrik ederim arkadaşı sağlı sollu darbelerle indirmişsin.

Demek artik millet oldu.Millet takımdaki çöplerin aldığı paraları yazmış ve bu donelerle hocanın 3 milyon avro almasını nedense savunmaya çalışmış. O bahsettiğiniz çöplere verilen para bir kere yanlış ve çok ciddi yönetimsel hatalardır veya transfer hatalarıdır. Ayrıca o bahsi geçen çöplerin hiçbirinin Galatasaraylı olduğuna ya da Galatasaray'ın bir evladı olduğuna dair bir iddiası yoktur. 3 milyon avro konusu net mi bilmiyorum lakin öyle ise ayıp, TL'ye çevirdiyse dahi ayıp. Ülke ekonomisinin, döviz kurunun ve dolayısı ile kulübün maddi sorunlarının gayet net olduğu hatta parasızlıktan santrafor alamadığımız iddiasının ortaya atıldığı böylesine bir dönemde hoca bu konuda fedakarlık yapmalıymış. Dediğim gibi 3 milyon avro olayı doğru ise...

Mesela Aykut hocamın Skertel'den az para kazanması ne kadar vahim 1 durumdu dimesinan bilgin ve alper altun'un örnekleri çok yerinde. buna saygımdan uzatmak istemiyorum ama olayı çarpıtıp polemik yaratmayın. polemiğin tillahı bende var. forum bunu çoğu kez acıyla tecrübe etti. girmeyelim o toplara.
Tatava yapma, like ver gec.sinan bilgin ve alper altun'un örnekleri çok yerinde. buna saygımdan uzatmak istemiyorum ama olayı çarpıtıp polemik yaratmayın. polemiğin tillahı bende var. forum bunu çoğu kez acıyla tecrübe etti. girmeyelim o toplara.
2017 senesinde imzalanan kontrat bu sezon için 3 milyon euroydu sonra kontrat uzatıldı o dönem Türk parasını koruma kanunu değişti ve TL'ye çevrildi, o dönemki 3 milyon euro (kur) 20 milyon tl'ye tekabul ettiğinden bu sezon için 20 milyon tl alacakmış.Millet takımdaki çöplerin aldığı paraları yazmış ve bu donelerle hocanın 3 milyon avro almasını nedense savunmaya çalışmış. O bahsettiğiniz çöplere verilen para bir kere yanlış ve çok ciddi yönetimsel hatalardır veya transfer hatalarıdır. Ayrıca o bahsi geçen çöplerin hiçbirinin Galatasaraylı olduğuna ya da Galatasaray'ın bir evladı olduğuna dair bir iddiası yoktur. 3 milyon avro konusu net mi bilmiyorum lakin öyle ise ayıp, TL'ye çevirdiyse dahi ayıp. Ülke ekonomisinin, döviz kurunun ve dolayısı ile kulübün maddi sorunlarının gayet net olduğu hatta parasızlıktan santrafor alamadığımız iddiasının ortaya atıldığı böylesine bir dönemde hoca bu konuda fedakarlık yapmalıymış. Dediğim gibi 3 milyon avro olayı doğru ise...