terim'in senelik 20 milyon TL kazanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, bu adamlar gerçekten Galatasaray'lı.
Seneler önce de şahit olduk ki, kulüpte 5 kuruş para almayıp futbolcuların maaşlarını ceplerinden ödedikleri dönemler oldu.

3M fazla mıdır ? Evet bence de fazladır.
Fakat Galatasaray'da Fatih Terim'in maaşına gelene kadar kimler var kimler laf söylenecek.Bunu sizlerde biliyorsunuz.
Bu kişileri sizlerde tanıyorsunuz.

2017 senesinde imzalanan kontrat bu sezon için 3 milyon euroydu sonra kontrat uzatıldı o dönem Türk parasını koruma kanunu değişti ve TL'ye çevrildi, o dönemki 3 milyon euro 20 milyon tl'ye tekabul ettiğinden bu sezon için 20 milyon tl alacak yani.
Çok para :red: Kariyerine bakıldığında hak ediyor muhakkak lakin mevcut koşullarda Galatasaray'ın evladıyım diyen birinin alacağı para değildir.

Bu 1 kısır döngü.

Hem bizde hem de Milli takımda aldığı para tartışılır. Ama sadece başarısız olduğu zaman değil başarılı olduğu zaman da tartışılmalı.

3 Milyon’u tartışalım. Bir de dünya üzerinde 3 Milyon ve daha fazlası verilip bu ülkeye getirilen hocaların sportif başarılarına bakalım.

O paraların da aptalca verildiğini kabul edelim. Sonra o paraları veren yöneticileri de tartışalım. Neye göre kimin parasını veriyorlar. Mali açıdan neden bu haldeyiz sorusuna yanıt bulalım. 3 Milyon’u talep edenin Terim mi olduğunu yoksa, boş mukavele denince değerini vermek lazım kafası ile yönetimlerin mi bu parayı verdiğini tartışalım.

Verilen cevap : Terim’e 1 teklif etsek kabul etmezdi ise ( suçlu Terim, çünkü o zaman boş mukavele şovu niye yaptın denir)

Verilen cevap : yönetimler uygun gördü ise ( suçlu büyük ölçüde yönetim, sonra bu para şu şartlarda çok demediği için Terim)

Tamamen objektif 1 algoritma.

Para alinir mi , yoksa verilir mi ?

Bana kalirsa para verilir , verilen paraya da 100 kisinin 99 u "verdiniz ama almam , daha az alirim" demez

Bu yuzden illa kritik edilecekse sozlesmeyi verenlerdir , eger 1,5 verirler de terim "3 olmazsa olmaz" der ise , o zaman veren degil isteyen elestirilebilir

Ülkede yılda 20 Milyon TL kazanan kaç "işçi" var acaba.

İşçiden kastım bir kurumun veya bir firmanın sahibi falan değil de gerçekten "sadece" bir çalışanı bir elemanı olarak bu kadar para kazanan kaç kişi var ülkede acaba.

sent via GSC

keramettinciğim beni bu darbeler devirmez güçlendirir. bir an için o çerçeveden bakamadım. örneğim yersizdi evet. sinan bey de alper bey de bakış açımı geliştirecek güzel bir post yazmışlar. burada birbirimizden bir şeyler öğrenmek için varız. en azından ben öyle düşünüyorum.

AĞLA

Ulan kendisi ile alakali olmayan bir konuda bile gol üstüne gol yedi.

Gazete haberlerinden edindiğim bilgilere göre
Prandelli 2.295.000 Avro
Mancini 4.500.000 EUR
Hamzaoğlu 2 milyon dolar
Riek 900.000 euro
Tudor 1.5 yıllık 2.2 milyon eur
Denizli 1.5 yıllık 4.5 milyon dolar

Aşağıdaki istatistiklerden sonra aglamak sızlamak, farklı argümanları işin içine katmak yok.

1-)
Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor yönetiminde ligin ilk yarısındaki 11 maçta 26 puan toplarken, Fatih Terim'le ikinci yarının aynı döneminde 22 puanda kaldı.

2-)Geçen sezon zirvenin 1 puan gerisindeyken gönderilen Hırvat hoca 14 haftada 29 puan almıştı.Terimli Galatasaray ise 14 maçta 25 puan toplayabildi.

Buda riekerink
Galatasaray'ın başında çıktığı 41 karşılaşmada 22 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 yenilgi alan Jan Olde Riekerink'in maç başına puan ortalamada 1.83

İstatistikle futbol mu yorumluyorsun.

Gazete haberlerinden edindiğim bilgilere göre
Prandelli 2.295.000 Avro
Mancini 4.500.000 EUR
Hamzaoğlu 2 milyon dolar
Riek 900.000 euro
Tudor 1.5 yıllık 2.2 milyon eur
Denizli 1.5 yıllık 4.5 milyon dolar
Şu tabloya bir de çer çöpün (futbolcu) aldığı paraları ekle, sonra efendim neymiş yellow friday ile aylık 3 bin lira kazanan adamlar forma-atkı falan alacakmış da kulüp para kazanacakmış. Hep bir ağızdan HADİ ULAN ORADAN demek lazım.

Mancini 3.5 m euro aldı eylülden mayısa, yıllık ücreti 4.5tu normal şartlarda ama o parayı hiç kazanmadı.

Şampiyonlar liginde o hayvani gruptan bir şekilde bizi çıkardığı için de parasını haketmiştir, EPL şampiyonu adamı 1 m euroya getiremezdin bu da ayrı konu.

MK yine başlığı sabote etti ama bu sefer istemsiz, herif futbolcuyu çalışan teknik direktörü müdür yaptı çıktı. Bu nasıl bir zihin dünyasıdır yav.

Cengiz Dolar/TL 7 TL iken sözleşmeyi TL'ye çevirdi 20 milyon TL oldu maaşı. sözleşme avro üzerinden devam etseydi TL cinsinden yıllık 16 m TL kazanıyor olacaktı. yani terime 4 milyon TL zam yapılmış oldu. şimdi bu kez ustune bir de enflasyon zammı alacak o da 5 milyon TL.

Terim birkac ayda 9 milyon TL zam almış olacak aferim cengize

Terim düşmanları bu başlık altında karşılıklı kendilerine tatmin edebilir.Biz mayısta şampiyon olduğumuzda seviniriz.Onlar sevinirmi bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt