- 27 Ocak 2010
- 58.695
- 30.329
- 3.363
Tamam kardeşim sen haklısın.
biliyorum. sağlıcakla kal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam kardeşim sen haklısın.
biliyorum. sağlıcakla kal.
suan cok iyiyiz böyle baska antrenöre gerek yok.
ins. sezon sonu sampiyon oluruz riekerink ile 10 sene devam ederiz.
sampiyon olursak cok daha iyisini yapacak bu adam eminim.
ama bunun icin taraftarda stadi doldurmali !!!
ya kardeş ben de seni arıyordum blok listeme ekleyecektim ama ismini tam hatırlayamadım, kendini açık ettiğin için teşekkürler.Başkan olarak dönecektir. Galatasaray ın platin çağı başlangıcı olacaktır.
nedemek seve seve en ön safta yer alırım hemde sen merak etme.Yarın Fenerbahçe'yi haksızlıkla yenme gibi bir duruma düşelim, burada "Fenerin hakkını yedi hakemler ulan !" diyeceğim. Linç edileceğimi bile bile.
"Ama onlar da şu şu şu şu konularda haksızdı. Şike yaptılar. Yalandan penaltı kullandılar" vesaire sıralamayacağım. O an doğru neyse onu söyleyeceğim. Öyle bir gün gelirse, zevkle linç festivaline katılabilirsin. Beklerim.
Riekerink, karambol değil, sistem adamıdır. Eğer aklındaki sistemi takıma oturtabilirse, bize yıllar boyunca ekmeğini yiyeceğimiz bir miras bırakabilir.
ya kardeş ben de seni arıyordum blok listeme ekleyecektim ama ismini tam hatırlayamadım, kendini açık ettiğin için teşekkürler.
Populist 1 post daha,net ol banaTerim'i severim,ama şu an Riekerink'in arkasında durmalıyız.Mutlaka şans verilmeli bu adama.
Populist 1 post daha,net ol bana
nedemek seve seve en ön safta yer alırım hemde sen merak etme.
senin gibi ekşiromantikleri tarafından zehirlenip buraya gönderilenleri unutmam kolay kolay. yoksa gözümde sindiremediğim bi duruşun falan yok sakın kendini öyle avutma. hatta herhangi bir duruşun yok. objektif olacağım diye iki övgü alacağım diye alakasız bi şekilde kendi tarafına saldıran birisin. objektif olmayı bilmem ne olmak sanan birisin tıpkı trabzon maçında çıkan kartlar yüzünden kendi kulübünü suçlaman gibi.
neyse uzatmayalım linç edileceğin gün görüşürüz