Terim'in Yeniden Takımın Başına Geçmesi Durumu Söz Konusu Olursa...

Riekerink gönderilip, Terim getirilirse ne yaparsınız ?

• Buyursun gelsin. Başım gözüm üstüne.

Oy: 14 14,9%
  • Ne işi var kardeşim ?

Oy: 25 26,6%
  • Yakarım buraları. Ateşe veririm. Sonuna kadar JOR !

Oy: 55 58,5%

• Kullanılan toplam oy
    94
Başkan olarak dönecektir. Galatasaray ın platin çağı başlangıcı olacaktır.

biliyorum. sağlıcakla kal.

Bu arada, beni birilerine hoş görünmeye çalışmakla suçlamışsın. Hayatım boyunca siyasi görüşümden kişisel zevklerime, hayat algıma kadar her yönden azınlıkta kalan taraftayım. Hiçbir zaman kimseye yaranmaya çalışmadığım gibi, sürekli hırlaştım. O yüzden emin ol, kimseye hoş görünme derdim yok. Öyle bir derdim olsa, aynı tarafta olduğum on binlerce insan varken şu forumda, en aksi fikri belirtip misal senin de aklına kazınmazdım üzerinden aylar geçmesine rağmen.

Yarın Fenerbahçe'yi haksızlıkla yenme gibi bir duruma düşelim, burada "Fenerin hakkını yedi hakemler ulan !" diyeceğim. Linç edileceğimi bile bile.
"Ama onlar da şu şu şu şu konularda haksızdı. Şike yaptılar. Yalandan penaltı kullandılar" vesaire sıralamayacağım. O an doğru neyse onu söyleyeceğim. Öyle bir gün gelirse, zevkle linç festivaline katılabilirsin. Beklerim.

suan cok iyiyiz böyle baska antrenöre gerek yok.
ins. sezon sonu sampiyon oluruz riekerink ile 10 sene devam ederiz.
sampiyon olursak cok daha iyisini yapacak bu adam eminim.
ama bunun icin taraftarda stadi doldurmali !!!

Terim'i bu saatten sonra geri getiren Galatasaray'i bitirir.

suan cok iyiyiz böyle baska antrenöre gerek yok.
ins. sezon sonu sampiyon oluruz riekerink ile 10 sene devam ederiz.
sampiyon olursak cok daha iyisini yapacak bu adam eminim.
ama bunun icin taraftarda stadi doldurmali !!!

Riekerink, karambol değil, sistem adamıdır. Eğer aklındaki sistemi takıma oturtabilirse, bize yıllar boyunca ekmeğini yiyeceğimiz bir miras bırakabilir.

Bu sene şampiyon olamasak bile Riekerinke devam edilmeli.Şu ana kadar yaptıklarıyla bu krediyi hakediyo.

Aynı hatayı Lucescu'yu göndererek yaptık.. pişman olmuştuk.. Adam Shakhtar Donekts'te sistemini kurdu harika işler başardı..

Şimdi elimize riekerink gibi bir fırsat daha geçti.. Lütfen harcamayalım bu adamı

Yarın Fenerbahçe'yi haksızlıkla yenme gibi bir duruma düşelim, burada "Fenerin hakkını yedi hakemler ulan !" diyeceğim. Linç edileceğimi bile bile.
"Ama onlar da şu şu şu şu konularda haksızdı. Şike yaptılar. Yalandan penaltı kullandılar" vesaire sıralamayacağım. O an doğru neyse onu söyleyeceğim. Öyle bir gün gelirse, zevkle linç festivaline katılabilirsin. Beklerim.
nedemek seve seve en ön safta yer alırım hemde sen merak etme.

senin gibi ekşiromantikleri tarafından zehirlenip buraya gönderilenleri unutmam kolay kolay. yoksa gözümde sindiremediğim bi duruşun falan yok sakın kendini öyle avutma. hatta herhangi bir duruşun yok. objektif olacağım diye iki övgü alacağım diye alakasız bi şekilde kendi tarafına saldıran birisin. objektif olmayı bilmem ne olmak sanan birisin tıpkı trabzon maçında çıkan kartlar yüzünden kendi kulübünü suçlaman gibi.

neyse uzatmayalım linç edileceğin gün görüşürüz

Riekerink bey iyidir. Terim'e gerek yok şu an. İlerde ne olur bilinmez. Ama Terimle altyapıya hiç yönelemeyeceğimiz belli. Bırakın Riekerink kendi sistemini kursun. Ona en az 3 yıl süre verilmeli. Oyuncu yetiştirme olarak değil, zaten 3 yılda yetişmez oyuncu. Burada belirli bir düzen kurulmasını beklemeliyiz. Tabi bunu yaparken sportif başarıdan ödün vermemek lazım. İnşallah hem sportif anlamda hem de altyapı akademisini geliştirme anlamında başarılı olur.

Riekerink, karambol değil, sistem adamıdır. Eğer aklındaki sistemi takıma oturtabilirse, bize yıllar boyunca ekmeğini yiyeceğimiz bir miras bırakabilir.

mirasa varana kadar kendide cok basarili olur, ferguson örnegi.
yeterki sampiyon olalim bu sene.
dedigim gibi stadlari doldurmamiz lazim.
zaten stadi doldurdukmu koy formayi oraya puanlar bizim.
o yüzden bu sene sampiyonluk cok önemli.
brumayi baska antrenör bu seviyeye getiremezdi hatta oynatmazdi belkide.
bu yüzden riekerinke güveniyorum, futboldan anliyor.

Son düzenleme:
nedemek seve seve en ön safta yer alırım hemde sen merak etme.

senin gibi ekşiromantikleri tarafından zehirlenip buraya gönderilenleri unutmam kolay kolay. yoksa gözümde sindiremediğim bi duruşun falan yok sakın kendini öyle avutma. hatta herhangi bir duruşun yok. objektif olacağım diye iki övgü alacağım diye alakasız bi şekilde kendi tarafına saldıran birisin. objektif olmayı bilmem ne olmak sanan birisin tıpkı trabzon maçında çıkan kartlar yüzünden kendi kulübünü suçlaman gibi.

neyse uzatmayalım linç edileceğin gün görüşürüz
tumblr_o5flbpgYdE1tvyk2ao1_500.gif

hareketlere bak ya

JOR hollandalı,teknik taktik bilgisi var gibi,gaz'da veriyor.Ee okey gerek yok terim'e.

Geri
Üst Alt