Terim'in Yeniden Takımın Başına Geçmesi Durumu Söz Konusu Olursa...

Riekerink gönderilip, Terim getirilirse ne yaparsınız ?

• Buyursun gelsin. Başım gözüm üstüne.

Oy: 14 14,9%
  • Ne işi var kardeşim ?

Oy: 25 26,6%
  • Yakarım buraları. Ateşe veririm. Sonuna kadar JOR !

Oy: 55 58,5%

• Kullanılan toplam oy
    94

Töre Dirik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Takınacağınız tavır ne olur ? Buyursun gelsin mi dersiniz, yoksa Riekerink'in arkasında mı durursunuz ?

Ben şahsen sonuna kadar Riekerink diyorum. Terim de buna dahil olmak üzere, şu süreçte Riekerink gönderilip yerine başkası getirilirse, elimden gelen en ağır boykotu yaparım şahsım adına. Tüm bağlarımı geçici olarak keserim.

NOT : "Nereden çıktı şimdi bu ?" diyenler olabilir. Medyada dillendirilmeye başlandı bu ihtimal.

Terim'i severim,ama şu an Riekerink'in arkasında durmalıyız.Mutlaka şans verilmeli bu adama.

Asla ama asla gelmesin !! Galatasaray kimsenın oyuncağı değildir.. Canı istediği zaman Milli takıma kaçan, canı İstemediği zaman Milli Takımı bırakıp Galatasaray'a sulanan bir adam bu kulüpte olmamalı..

Fatih Terim biraz Ergin Ataman'dan Adamlık öğrensin.. Ergin Ataman benim tercihim Galatasaray dedi ve olayı bitirdi !! Federasyonun kuklası olmadı..

Şu anda takım Riekerınk ile yenı bir yapılanmaya yelken açtık bu düzen bozulmamalı !!

Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Şıkları da eksik koymaya gerek yok.Ortalığı yakmam ama JOR kalsın diye bir şık olsa onu işaretlerim.Ama şu üç şıktan hiçbiri.Kelime oyunu yapmaya gerek yok.

terim'i çok sevmeme ve desteklememe rağmen şu an çok doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. riekerink'in arkasında durmalıyız

Kolbein Sssigthorsson

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav tüm bağını kesersen kes en son trabzon macında kırmızı kartlardan dolayı yerin dibine giriyordun taraftarlığını askıya alıyordun sanki.
nezaman popülist bi muhabbet dönse bayrak elinde atlıyorsun meydana ağlak ağlak. varlığının bi faydası var sankide yokluğun yara olacak.

edit. ortada bi gelişmeden yok. kafan en az 1 yıl rahat olsun

Son düzenleme:
Bizde zaten birseyler biraz yoluna girmeye görsün.Algı operasyonlari hemen başliyor ve bizlerde bu tufaya hemen düsüyoruz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav tüm bağını kesersen kes en son trabzon macında kırmızı kartlardan dolayı yerin dibine giriyordun taraftarlığını askıya alıyordun sanki.
nezaman popülist bi muhabbet dönse bayrak elinde atlıyorsun meydana ağlak ağlak. varlığının bi faydası var sankide yokluğun yara olacak.

Osman'dan salvolar.

Şakası bile kötü. Riekerink Hocamız var adam gibi adam! Federasyonun elemanına ihtiyacımız yok!

E aynı fikirdeyim hala ? Sen anlamadıysan benim kastettiğim şeyi, ben ne diyebilirim ki ?

O maçta yapılan hata, hakemin hatasıydı. Ama o hataya karşı çıkmamak bizi küçük düşürürdü. Düz düşünüyorsunuz. Taraftarlık ve fanatizmi birbirine karıştırıyorsunuz. Doğru birdir. Kişiye göre duruma göre değişmez. Ben her koşulda doğruyu söylemeye çalışan bir insanım.

Terim gelirse, taraftarlığımı askıya almıyorum. Yine Galatasaraylıyım. Sadece takip etmem. Hiçbir şeye itiraz etmediğiniz için, önünüze ne konulursa yediğiniz için, bileklik dediklerinde bileklik, dışkı dediklerinde dışkıyı avuçladığınız için bu haldeyiz.

Anlamazsın sen boşver.

E aynı fikirdeyim hala ? Sen anlamadıysan benim kastettiğim şeyi, ben ne diyebilirim ki ?

O maçta yapılan hata, hakemin hatasıydı. Ama o hataya karşı çıkmamak bizi küçük düşürürdü. Düz düşünüyorsunuz. Taraftarlık ve fanatizmi birbirine karıştırıyorsunuz. Doğru birdir. Kişiye göre duruma göre değişmez. Ben her koşulda doğruyu söylemeye çalışan bir insanım.

Terim gelirse, taraftarlığımı askıya almıyorum. Yine Galatasaraylıyım. Sadece takip etmem. Hiçbir şeye itiraz etmediğiniz için, önünüze ne konulursa yediğiniz için, bileklik dediklerinde bileklik, dışkı dediklerinde dışkıyı avuçladığınız için bu haldeyiz.

Anlamazsın sen boşver.

ya hacı inan bana akşama kadar buram buram bjk romantizmi kokan ekşide takılıyosun beynını zehırleyıp elıne verıp buraya yolluyolar ondan sonra romantizmin dibine vuruyorsun. dışardan bakan aaa böyleleride varmış helal olsun dedirtmek için. sen doğruyu söylemeye çalısan biri değilsin bu tip konularda sen dısardıdan ilgi sevgi almaya calısan birisin. bak sadece bu konularda dıyorum baska konularda birazdaha farklısın.

neyi avuçladığın neyi alıp bıraktığın umrumda değil. kendi fikirlerin olsun biraz. sürekli sağdan soldan etkilenip etkilenip şu pisliği yapıp durma. yok ts macında rakıp kırmızı gördu utanıyorum galatasaraylı olmaktan yok gelırse bağımı kopartırım kendımı askıya alırım vs. biraz fikrin olsun ya

edit. birde şu var ortada bişey yok adamın biri yarın istifa edebilir dedi istifa edip galatasaraya gelecek demedi. son yıllarda pek çok kez yanıltsada terimin sezon ortasında başımıza geldiği hiç olmadı. girmez o topa kolay kolay gireceksede ozaman kadar kafan rahat olsun. yangın yerine cevirmenın anlamı yok

Son düzenleme:
Asla ama asla gelmesin !! Galatasaray kimsenın oyuncağı değildir.. Canı istediği zaman Milli takıma kaçan, canı İstemediği zaman Milli Takımı bırakıp Galatasaray'a sulanan bir adam bu kulüpte olmamalı..

Fatih Terim biraz Ergin Ataman'dan Adamlık öğrensin.. Ergin Ataman benim tercihim Galatasaray dedi ve olayı bitirdi !! Federasyonun kuklası olmadı..

Şu anda takım Riekerınk ile yenı bir yapılanmaya yelken açtık bu düzen bozulmamalı !!

Ne cabuk unuttun ergin ataman'a yaptigin terbiyesizlikleri

Seni bu duruma düsüren ergin ataman hocama tesekkur ediyorum

Ula riekerink elemantor ve elemancini gibi toptan anlamayan adamların başımıza bela ettiği çöpleri 2 ayda temizleyerek asrın temizliğini yapmış futbolun Allah'ı bir adamken bu konuda "terim gelsin" diyecek adam net gerizekalıdır..

Bunu uygulayacak başkan, buna destek olacak taraftar en adi taraftardır..

Umut, olcan, tarık ve hatta vatandaşı olmasına rağmen adam kayırmacılık yapmadan donk'u da pakete dahil ederek bir düzine angutsonu sittir ederek bu kulübe yaptığı hizmetin hakkını burada kimse ödeyemez..

Riekerink ilahtır.. aksini iddia eden kuştur

Son düzenleme:
Artık kötü şeyler yaparım

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya hacı inan bana akşama kadar buram buram bjk romantizmi kokan ekşide takılıyosun beynını zehırleyıp elıne verıp buraya yolluyolar ondan sonra romantizmin dibine vuruyorsun. dışardan bakan aaa böyleleride varmış helal olsun dedirtmek için. sen doğruyu söylemeye çalısan biri değilsin bu tip konularda sen dısardıdan ilgi sevgi almaya calısan birisin. bak sadece bu konularda dıyorum baska konularda birazdaha farklısın.

neyi avuçladığın neyi alıp bıraktığın umrumda değil. kendi fikirlerin olsun biraz. sürekli sağdan soldan etkilenip etkilenip şu pisliği yapıp durma. yok ts macında rakıp kırmızı gördu utanıyorum galatasaraylı olmaktan yok gelırse bağımı kopartırım kendımı askıya alırım vs. biraz fikrin olsun ya

Tamam kardeşim sen haklısın. Galatasaraylılık konusunda, Galatasaraylılığımı kimseyle tartışmam. Beni yakından tanıyan, ne olduğumu, ne denli Galatasaraylı olduğumu gayet iyi bilir. Yüz yüze görüşmedik, beni tanımaz etmezsin. Nereden etkilendiğim, kimin fikirleriyle konuştuğum konularında sadece teori üretebilirsin. O yüzden burada seninle münakaşa edecek değilim. Sana saygı duyuyorum. Umarım sen de sana farklı gelen fikirlere saygı duyarsın günün birinde.

Yine de durumu kısaca özetleyeyim;

Galatasaray'ın hiçbir haksızlıkla adının anılmasını istemiyorum. Bu durumun yaşanmasına sebep olacak olaylardan da tedirginlik duyuyorum. Trabzon maçı meselesi tam da buydu. O maçta Trabzonspor aleyhine tonla haksız karar verildi ve bu bizi zor duruma düşürebilirdi.

Kal sağlıcakla. Bir de lütfen benim adıma "Galatasaraylı olmaktan utanıyorum" tarzı cümleler kurma. Zira hayatım boyunca en gurur duyduğum şeylerden biri de gönül verdiğim kulübümdür.

Saygılar.

Geri
Üst Alt