Terim'ın Zaman Hakkı Yok mu?

la olm deli manyak konusmayın. sakat olmadığı halde sakatım diyen eren'i kaç defa itin götüne soktu çıkardı basın toplantılarında.
adamın eli mahkum kim oynayacak elinde tecrube ve profesyonellik olarak tek oyuncu o.
ha bana kalsa gene oynatmam orası ayrı.

Son cumlen esas onemli olan , "herseye ragmen" oynatmamak

Onu yapamiyor . O zaman aglak senol da pektemek kalitesi var , yok love tecrubesi var , larin yeni transfer derdi ve o genc cocugu koymazdi

Korkarak daha da eren e mahkumsun hissi veriyorsun etrafina

Son cumlen esas onemli olan , "herseye ragmen" oynatmamak

Onu yapamiyor . O zaman aglak senol da pektemek kalitesi var , yok love tecrubesi var , larin yeni transfer derdi ve o genc cocugu koymazdi

Korkarak daha da eren e mahkumsun hissi veriyorsun etrafina

bilmyirouz ki perde arkasında neler yaşanıyor. gidip hocadan özür de dilemiş olabilir. genç oyuncuları kritik maçlarda oynatıp oluşian baskıyla bile bile lades demekten korkuyor da olabilir. gençler harbiden yetersiz de olabilir. baslamayan kariyerlerini sonlandırmadan baska bisey değil bu. doğru zamanda doğru kişilere şans vermek lazım. ben hocanın tecrubesine güveniyorum. illaki hatalar yapıyordur, yapacaktır da lakin ondan baska bu takımı adam edecek birini tanımıyorum. o yüzden sabır.

En ufak hakaret görürsem basarım cezayı, bu da herkese son uyarım.

Imparator Fatih Terimin yanindayiz.

Bu forumda 3-5 iyi gun taraftarinin yazdiklarina bakmayin onlara gore butun kadro cop, yonetim koyun bile gudemez, teknik heyet futboldan anlamiyor, taraftar sucukcu :)

Nerdeler abi bunlar stadyumlarda varlar mi ? Yoklar. Salonlarda varlar mi ? Yoklar.

Burada Fatih Terimi agir elestiren hakaret edenlerin yarisi kus yarisi kuslarin gazina gelen iyi gun taraftarlari.

Galatasaray kamuoyunda yerleri yok hic bir zamanda olmayacak.

Sen cezayi zamaninda Fatih Terime kufur edenlere, hakaret edenlere, Galatasaray dusmanlarina basacaktin.

Gatasaray dusmanlariyla doldurmussunuz forumu.

Terim'i sevmeyen adam Galatasaray düşmanıdır diye bir kaide olamaz.

Onlar da gelip senin gibilere atıfta bulunarak Terimsporlularla doldurmuşsunuz forumu diyebilir, herkes girmekte ve girmemekte özgürdür, bunca işin arasında bu çocukça tartışmalarla uğraşmaya vaktim yok.

Imparator Fatih Terimin yanindayiz.

Bu forumda 3-5 iyi gun taraftarinin yazdiklarina bakmayin onlara gore butun kadro cop, yonetim koyun bile gudemez, teknik heyet futboldan anlamiyor, taraftar sucukcu :)

Nerdeler abi bunlar stadyumlarda varlar mi ? Yoklar. Salonlarda varlar mi ? Yoklar.

Burada Fatih Terimi agir elestiren hakaret edenlerin yarisi kus yarisi kuslarin gazina gelen iyi gun taraftarlari.

Galatasaray kamuoyunda yerleri yok hic bir zamanda olmayacak.

Sonra ben keciorengucu macina gidecegim dedigimde alay ediliyor

Kastamonuspor macina gittigimde de benzer seyler soylenmisti . Bizi GS li olmamakla itham ediyorlar , kendileri terimden girip cengizden cikiyorlar her gun

Terim’ci olarak yaftalanan gruptan biri olarak içi dolu eleştiri yapan herkes kabulümdür.

Kalkıp öfke ve acz içinde yorum yapan kim ise fikrinin zerre hükmü de önemi de yok.

Ne nefret ne de biat.

Terim'i sevmeyen adam Galatasaray düşmanıdır diye bir kaide olamaz.

Onlar da gelip senin gibilere atıfta bulunarak Terimsporlularla doldurmuşsunuz forumu diyebilir, herkes girmekte ve girmemekte özgürdür, bunca işin arasında bu çocukça tartışmalarla uğraşmaya vaktim yok.
Fatih Terim Galatasarayi basarili yapan bir adamdir.

Galatasarayi basarili yapani sirtimda tasirim.

Cesaretiniz varsa gelin stadyumlara gelin salonlara terimsporlu diyin bize konusu fatih terim hakkinda.

Ama uyarayim en ufak hakaret gorursek basariz cezayi.

Hadi simdi ufak ufak islerinle ugras banada cevap verme.

Fatih Terim Galatasarayi basarili yapan bir adamdir.

Galatasarayi basarili yapani sirtimda tasirim.

Cesaretiniz varsa gelin stadyumlara gelin salonlara terimsporlu diyin bize konusu fatih terim hakkinda.

Ama uyarayim en ufak hakaret gorursek basariz cezayi.

Hadi simdi ufak ufak islerinle ugras banada cevap verme.

Son bir işim var, onu da halledeyim gidiyorum.

Gelip klavye başında millete şov yapanlar, benim yüzde 10um kadar maça gitmişken gelip bana artistlik yapıp tehdit ediyor ya bir de bunlar Galatasaraylıyım diye geçiniyor.

Bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sorun değil alıştık

her ne kadar kızıp bir sürü laf etsek de, en azından başımızda bildiğimiz güvendiğimiz bir hoca var.

ayrıca son 3-4 sezondur istesek bu kadar karaktersiz adamı dolduramazdık takıma.

ders bitsinde bir an önce telefonu elimize alıp oyun oynayalım modunda olan tembel öğrencilerle dolu takım.

karakter koyacak tepki gösterecek adam yeteneksiz de olsa takımda olmalı

bu altyapıdan 16 lık çocuk mu olur yoksa masör mü

sahada olmalı ve hoca da artık bunu aramaya başlamalı

Tudorun kurduğu kadroyla şampiyon oldu deniliyor. Ben de diyorum ki Tudorun kurduğu kadroya rağmen o kalitesizliğe o zorluğa rağmen takımı şampiyon yaptı. Geçen sene sezon sonuna kadar takımın başında Tudor olsaydı şampiyon olma ihtimalimiz yoktu. Şimdi bu kalitesiz çöp kadronun çoğu da Tudorun artıkları işte.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş bir konu olmuş
Nasıl ki Metin Oktay ve Gündüz Kılıç bir efsaneyse
Fatih Terim de bir Galatasaray efsanesidir
Diğer kulüpler bu çapta bir adam yetiştiremezken çıldırırken eleştirmek yersiz

İçi geçmiş helva gibi adamların yerine genç futbolcuları oynat hocam benden sana açık çek istediğin kadar zaman

İkinci yarı daha farklı bir kadro olacak sahada buna inanıyorum.
Mevcut kadro futbola benzer bir oyunu ancak:

Muslera
Linnes
Serdar
Ozan
Nagatomo
Fernando 6
Belhanda 8
Feghouli
Rodrigues
Akbaba 11
Forvet

İle oynayabilir. Ama hoca Feghouli’yi fena silmiş. O olmazsa iki pırpır kanat ile kazandığımız her topu saniye içinde kaybediyoruz.

Top tutan ve oyun zekası olan birileri şart.

Ndiaye kusura bakmasın ama hayatta oynamaz.

Donk da oynamaz.

Her mac 60/70 arasi kanser Selcuk'u oyuna aliyor.
Buna katılmamak elde değil oyun planı ve kurgusu 65 de selçuğu oyuna almaktan başka hiçbir şey olmayan bir adamdan bahsediyoruz.Zaman tanınmalı fakat mantıklı kararlarını görmemiz lazım bunun için.İçi geçmiş selçuğu 65 de oyuna alan bir hocanın ilacı zaman olamaz.

Geri
Üst Alt