Terim'ın Zaman Hakkı Yok mu?

Zaman hakkı yok mu denilen soruya yok cevabı veriyorsun o zaman direk görevden alınmalı. Formsuz olabilir. Dünya üzerinde bana herhangi bir td göster %100 başarılı olan. 8 de 7 yapmış bir hocayı niye ısrarla her gelişinde tekrar göndermeye çalışıyoruz?

Bu oyunda direten adamin zaman hakki yoktur
Radikal degisiklik yapmasi gerekir
Selcuk eren gibi tiplerle basariyi beklemek zaman hakki vermez .

Joder!!

ftor gitmesin de sportif direktör alalım
ve genç/scout üzerinde ve transferler üzerinde son karar mercii olmalı SD. Ben güvenmiyorum transfer konusunda yönetim ve antrenör ekibine.

Direkt olarak ADAM gibi TORPİLSİZ bir KONDİSYONER alınmalı. Mümkünse yabancı olsun ve kendi analiz yardımcısı ile gelsin.

Zaman istiyorsa, genc oyunculari oynatsin. Son haftalar rezil gibi oynadigimiz maclarda Eren, Selcuk gibi kovalarin yerine Celil/Atalay ve Yunus gibi oyuncular oynasaydi ve yenilseydik, olur napalim bari genc oyuncularimiz tecrübe toplamis olur.

En son ne zaman iyi mac yaptigimizi bile hatirlayamiyorum. Hocanin el yazisi bu sezon hic görükmüyor. Pres desen yok. Dinamik oyuncularimiz var ama genede hizli da oynamiyoruz. Hocamizin sevdi kisa paslarda dogru dürüz yok. Takimin fiziksel pili 13. haftada bittiyse, suc hoca ve onun kondisyonerinde. Dahada ayni rezil kondisyonere güveniyorsa, suc tamamen hocayin olmaya baslar.

Bunlar yetmemis gibi birde oyuncu secimi insani gicik ediyor. Feghoulinin ceseti bile onun yerine oynayan kisilerden daha iyi performans gösteriyor, ve ödül olarak yedekde kaliyor adam.

Gelmis gecmisin en berbat grupuna düstük ve burda bile 3 tane rezil performans gösterdik. Dandik Moskova bile bize 5 atardi adam gibi bitiricilik becerselerdi. Budami olmayan forvetin sucuydu?

Gol bulma yöntemi geliştirme için golcü olması lazım takımda.

Eren bir boka yaraniyorsa altyapidan denersin denedimi hayir,mugdat dogru duzhun denendimi hayir

Elimde kimse kalmadiysa bizim kanatlsr ve bekler cokmu kotu ki baska varyantlar denemiyor
Bu takimin orta saha oyunculari kac gole etki etti bu zaman kadar koca bir sifir.

Gomis kurtariyordu o zaman bu kotu oyunu gecen sene ,yillarin td sinde tek olasilik forvetine hopsolmaksa o zaman yine sinifta kaliyor.

Yada soyle sorayim biz 5 gol pozisyonuna giriryoruzda her mac eren daglara taslarami yolluyor topu?

Joder!!

ftor gitmesin de sportif direktör alalım
ve genç/scout üzerinde ve transferler üzerinde son karar mercii olmalı SD. Ben güvenmiyorum transfer konusunda yönetim ve antrenör ekibine.

Direkt olarak ADAM gibi TORPİLSİZ bir KONDİSYONER alınmalı. Mümkünse yabancı olsun ve kendi analiz yardımcısı ile gelsin.

Üstünde Sportif Direktör istemiyor Terim, sorunlardan biri de bu.

Terim cok gecimsiz biri, bunu görmek icin müneccim olmaya gerek yok. Nereye giderse gitsin illa ki belirli bir zaman sonra üst kurullarla anlasamiyor ve karsilikli sorunlar cikiyor. Hep Tüpcü, Aysal, Dursun, Mustafa falan suclaniyor ama hep mi tek onlar suclu. Bunu da biraz sorgulamak lazim.

Sorun su, Terim sadece teknik direktörlük yapmiyor yapmak da istemiyor. Daha fazla seye hakim olmak istiyor. Herkesin bir görevi olmali kulüpte, fazlasina da gerek yok. Sen hoca isen sadece futbol takimi ile ilgileneceksin. Bu benim düsüncem ama realite de hele hele de Türkiye de zor bu is.

Ben ders almam ders veririm kafasindan kurtulmali ilk olarak. Özelestiri nedir bilmiyor.

Dükkan Terim'in zaten. Biz zaman versek ne, vermesek ne?
Eğer doğru işler yaptığına inansam tabi, ama adam hala çöp transferleriyle sorunu çözeceğini zannediyor.

öncelikle kendisinin takım çalıştırmakta yetersiz olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Bunun kondisyonu var, taktiği var, duran top, pas organizasyonları, defans kurgusu, şut, vs. Bir çok konuda profesyonellerle çalışması gerekiyor. Takım çalıştırmak ve yönetmek farklı konular, ve Terim takım çalıştırmayı bilmiyor.

Transfere bulaşması kulübe bataklığa götürür. Onu da profesyonellere bırakmalı.

birde aldığı maaşta 3/1'lik bir kesintiye giderse kulubumuz adına doğru işler yapmış olur.

Dükkan Terim'in zaten. Biz zaman versek ne, vermesek ne?
Eğer doğru işler yaptığına inansam tabi, ama adam hala çöp transferleriyle sorunu çözeceğini zannediyor.

öncelikle kendisinin takım çalıştırmakta yetersiz olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Bunun kondisyonu var, taktiği var, duran top, pas organizasyonları, defans kurgusu, şut, vs. Bir çok konuda profesyonellerle çalışması gerekiyor. Takım çalıştırmak ve yönetmek farklı konular, ve Terim takım çalıştırmayı bilmiyor.

Transfere bulaşması kulübe bataklığa götürür. Onu da profesyonellere bırakmalı.

birde aldığı maaşta 3/1'lik bir kesintiye giderse kulubumuz adına doğru işler yapmış olur.
Yav arkadaş kimmiş bu çöp transferler. Sen adama ver bakayım 15-20 milyon euro bütçe kimleri alıyor takıma görelim. Boş konuşmayın

Üstünde Sportif Direktör istemiyor Terim, sorunlardan biri de bu.

Terim cok gecimsiz biri, bunu görmek icin müneccim olmaya gerek yok. Nereye giderse gitsin illa ki belirli bir zaman sonra üst kurullarla anlasamiyor ve karsilikli sorunlar cikiyor. Hep Tüpcü, Aysal, Dursun, Mustafa falan suclaniyor ama hep mi tek onlar suclu. Bunu da biraz sorgulamak lazim.

Sorun su, Terim sadece teknik direktörlük yapmiyor yapmak da istemiyor. Daha fazla seye hakim olmak istiyor. Herkesin bir görevi olmali kulüpte, fazlasina da gerek yok. Sen hoca isen sadece futbol takimi ile ilgileneceksin. Bu benim düsüncem ama realite de hele hele de Türkiye de zor bu is.

Ben ders almam ders veririm kafasindan kurtulmali ilk olarak. Özelestiri nedir bilmiyor.
Türkiye ve sportif direktör iyiymiş.

Adam dogrusunu soyluyor . Gerekirse terim in de ustune sportif direktor gelir

Almanyada ne hocalar bunu takinti yapmadan hangi sportif direktorler hatta idari sorumlular altinda calistilar

Yoksa anca terim der , yarin terim bir sekilde artik var olmadiginda yeni terimler gelmeden belimizi dogrultamayiz

Profesyonel olcude yarisan kulupleri hedefimize koyup , butun idari yapilanmayi orta dogu usulu birakirsak basari da ilerleme de hayal olur

Eren bir boka yaraniyorsa altyapidan denersin denedimi hayir,mugdat dogru duzhun denendimi hayir

Elimde kimse kalmadiysa bizim kanatlsr ve bekler cokmu kotu ki baska varyantlar denemiyor
Bu takimin orta saha oyunculari kac gole etki etti bu zaman kadar koca bir sifir.

Gomis kurtariyordu o zaman bu kotu oyunu gecen sene ,yillarin td sinde tek olasilik forvetine hopsolmaksa o zaman yine sinifta kaliyor.

Yada soyle sorayim biz 5 gol pozisyonuna giriryoruzda her mac eren daglara taslarami yolluyor topu?

Joder!!
Bekler ve kanat oyuncularımızın kalitesi ancak üst düzey uç oyuncularıyla ortaya çıkar. Ha elimizde sağ da dani alves-David Silva solda alba-Ronaldo varsa o zaman skor yaparız. Büyük takımlar kapalı savunmaları açmaları için sahada gole yakın oyuncular olmak zorunda geçen sene bunu sadece gomis yaptı. Gomis uyum sağlayan garry ve feghoulide iyi iş yaptı. Bu sene golcü özellikli bitirici oyuncu yok. Belhanda hiçbir zaman golcü özellikli bir oyuncu değil. Feghouli garry onyekuru bunlar zaten çizgiye yakın oynayıp asist yapmayı seviyor. Biz zaten burda tıkanıyoruz.Çok bişey değil fenerdeki slimani ile soldado bizde olsaydı bugün başka şeyler konuşuyorduk.

Cunku terim gibi yonetimler de (gecmis ve mevcut) alaturka

Terim elestirileri genel kulup elestirisinin tamami degil ki , yonetimler , secilen oyuncular , ozellikle yerliler ve orta dogulu kuzey afrikali tipler

Hepsi bu gocukte pay sahibi

Yav arkadaş kimmiş bu çöp transferler. Sen adama ver bakayım 15-20 milyon euro bütçe kimleri alıyor takıma görelim. Boş konuşmayın
daha büyük bütçeleri hiç ettiğini bu taraftar iyi biliyor. Terim transferde başarılı değil! Olmasına da gerek yok zaten. Günümüzde bu işleri profesyoneller yürütüyor. Biz takımı yönetmekle meşgul olsun diyoruz. Takım kurmayı ve çalıştırmayı profesyonellere bıraksın. Günümüzde böyle oluyor bu işler.

Bazı eleştirilere bakıyorum da, Terim fazla bize. Nankör herifler.

Adam dogrusunu soyluyor . Gerekirse terim in de ustune sportif direktor gelir

Almanyada ne hocalar bunu takinti yapmadan hangi sportif direktorler hatta idari sorumlular altinda calistilar

Yoksa anca terim der , yarin terim bir sekilde artik var olmadiginda yeni terimler gelmeden belimizi dogrultamayiz

Profesyonel olcude yarisan kulupleri hedefimize koyup , butun idari yapilanmayi orta dogu usulu birakirsak basari da ilerleme de hayal olur
Almanyada lig sonuncusu takımın transfer bütçesi en 40-50 milyon euro. Sportif direktör işi tutmaz bizim ülkede defalarca kere denendi sonuç hüsran

Bekler ve kanat oyuncularımızın kalitesi ancak üst düzey uç oyuncularıyla ortaya çıkar. Ha elimizde sağ da dani alves-David Silva solda alba-Ronaldo varsa o zaman skor yaparız. Büyük takımlar kapalı savunmaları açmaları için sahada gole yakın oyuncular olmak zorunda geçen sene bunu sadece gomis yaptı. Gomis uyum sağlayan garry ve feghoulide iyi iş yaptı. Bu sene golcü özellikli bitirici oyuncu yok. Belhanda hiçbir zaman golcü özellikli bir oyuncu değil. Feghouli garry onyekuru bunlar zaten çizgiye yakın oynayıp asist yapmayı seviyor. Biz zaten burda tıkanıyoruz.Çok bişey değil fenerdeki slimani ile soldado bizde olsaydı bugün başka şeyler konuşuyorduk.

Feg cizgi oyuncusu hic olmadi benden pas
Dunyada sana gore 3/5 kanat bek disinda forvetsiz sistem basarili olamaz gol de atamaz gibi bir anlayis var o zaman
Bek kanat /forvet orantin bile yanlis

Ha konuda zaten bu degil

Joder!!

Mesela 3 baskani ele alalim

Cengiz : soylemlerindeki tezatlar , etki gucunun zayifligi

Koc : hatada israr , soguk kanlilik golgesinde meseleleri ozune inmeden motomot yontemlerle halletmeya calismak

Fikret : insan iliskilerinde zayiflik , atismayi ve son sozu soylemeye asik olma , basariyi delege etmek yerine sahiplenme

Mesela su an en sakin , en huzurlu isini yapan baskan ahmet agaoglu gibi duruyor

O kadar hareketli bir sehri 5-0 dan sonra bile sukunetle idare ediyor , bu kadar gelgitli bir takimi dengede tutmak zor aslinda

daha büyük bütçeleri hiç ettiğini bu taraftar iyi biliyor. Terim transferde başarılı değil! Olmasına da gerek yok zaten. Günümüzde bu işleri profesyoneller yürütüyor. Biz takımı yönetmekle meşgul olsun diyoruz. Takım kurmayı ve çalıştırmayı profesyonellere bıraksın. Günümüzde böyle oluyor bu işler.
Futbol romantizmi yapanlara tilt oluyorum. Aga sen nerede yaşıyon İngiltereden? Burası Türkiye burda herhangi bir alanda ne zaman planlama yapılıp işler profesyonellere bırakılmış. Terim yarın gitsin. Sportif direktör getirsinler adamın ömrü 3 ay olur en fazla.

Geri
Üst Alt