Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.341
- 668
- 1.398
Gayet iyi bir meblağ... Beni tatmin etti...Kardeşim sorun o değil. Sorun sezon bittiğinde bir sürü şirket var diyip böyle bir şirketle anlaşmak. 3 milyon € bile etmiyor neyi anlatıyorsn ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi bir meblağ... Beni tatmin etti...Kardeşim sorun o değil. Sorun sezon bittiğinde bir sürü şirket var diyip böyle bir şirketle anlaşmak. 3 milyon € bile etmiyor neyi anlatıyorsn ya?
Oo ne kadar ekonomiden anlayan bir erkek..Gayet iyi bir meblağ... Beni tatmin etti...
Bu arada boru firmalari iyi is yapar. Yuksek sponsorluk verme ihtimalleri hep olur.Sırada ne var?? Sanikel Boru Galatasaray??
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Komple.Parayı mı beğenmiyoruz? Pizzacı verdiği için mi?
Vodafone tinercilere senelik 10molyon dolar veriyor sanırım
Evet ekonomi çok kötü ama dediğim gibi misal çin firmaları gelebilrdi
Ama bu pazarlama işi jolay değil ciddi beceri ister ikna kabiliyeti ister
Bizim kulüpte 2.lig takımından oyuncu alamayan adamlar var
Pompacılara talimat vermişler, sana bedavaymış.Sarper Petrol sponsor olsaydi keske
Stadtan biz direkt 10 alıyoruz yanlis mistad anlaşması yüzünden böyle vodafone
Olay yönetimin volvo'yu %99 bitirmesinden kaynaklı.Şu şartlarda THY ile birlikte iyi anlaşma arkadaşlar ,
2 yıl için 38 m tl kdv lerde onlardan + ekstra anlaşmalar deniyor
Galatasaray taraftarlarına %50 indirimli kampanyalar olacak dense pekçok kişi alkış tutardı.
Sen bir her halta yorum yapma ya.acikcasi bu kadar para beklemiyordum yani bence yinede helal olsun. pizzaci mizzaci onemli degil para iyi
zaten zenginler mi cimri?forma satışında beşiktaş ve fenerin her yıl gerisindeyiz.niye forma almıyon diyorum adama forma güzel değil..bahaneye bak bizim taraftarların çoğu cimri...beşiktaş ve fener bu başarısızlara rağmen bizden fazla forma satıyorsa utanması gereken bizleriz sponsor bulamayan yönetim değil.Koskoca kulüp kendi içinden ancak bu kadar sponsor çıkarabiliyor.
Bizim cimri zenginler ellerini ceplerini bi atsa ayrı ayrı sponsorluklarda yıllık. En az 20 milyon euro kazanirdik.
Lanet gelsin hepsine
Sergay nerelerdeydinKomple.