Terra Pizza ile İmzalanan Sponsorluk KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsme çok takılıyorsunuz en makul teklifi onlar yapmış demek ki

Uzak doğu pazarına acilabilsrk mesela orada kamplar vs uzak doğudan mutlaka sponsorlar buluruz Avrupalılara göre daha çok tanıtıma para yatırıyorlar

Ülkenini ekonomik durumunu düşününce iyi bir anlaşma ama bu yönetim için + veya - olmaz. Yani yönetim müthiş bir iş de yapmamış öyle eleştirilecek bir işte.

THY katılan her takıma sponsor oluyor.

Özgür Bey şov yapmasın.

3 Milyon vereceği söyleniyordu bu sene katılan takıma. Başakşehir katılsa onlar alırdı. Biz katıldık ve biz alacağız.

Bu şirket 2 yılda pizzacı dükkanı sayısını ikiye katlar. Akıllıca iş yapmışlar bize sponsor olarak.

UCL için verilecek paraya göre yorum yapmak lazım. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve insanların toplam harcamalarının yarı yarıya düştüğü böyle bir ortamda Türkiye Ligi için iyi para... Bu gerçekleri de gözardı etmeden yorum yapmak lazım. Yayıncı kuruluştan tutun da lig isim sponsorunun bile bulunamadığı ortamda ve harcamalar da bu kadar düşmüşken sadece iç pazar için geçen senenin nerdeyse iki katı rakama sözleşme yapmak başarısızlık değildir benim gözümde... Bakalım bir de UCL yi görelim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt