Terra Pizza ile İmzalanan Sponsorluk KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları 'itibar' olgusunu çok farklı algılıyor. Formanın önünde pizza markası yerine mesela ''Volvo'' logosu olsa zevkten orgazm olacak gibiler; sanki firma bize değil de biz firmaya sponsor oluyoruz?!..Bunu birde 'vizyon-mizyon' diye yutturmaya çalışıyorlar ki düpedüz eziklik göstergesidir benim nazarımda...
Sanırım raklamcılık ve algı konusunda zayıfsınız. Sıkıntı yok. Bir uzmana yönlendirelim isterseniz?

Derbilerde büyük goygoy döner yensekte yenilsekte. Umuyorum ki tahmin ettiğiniz şakaları galip gelerek biz yaparız.

Özgür Savaş Özüdoğru
@Ozsoz1905
Böylelikle, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi sponsorumuz , ilave primler ve barterlar ile beraber bu yıl 40 milyon liralık bedelle ilgin en değerli göğüs sponsorlarının sahibi olduk.
Aysal zamanı da THY Avrupa sponsoruymuş, benim bildiğim cüzi bir meblağ veriyorlar, bu yöneticinin bazı yazdıkları tutarsızdı mesela 6 milyon euroyu bu yıl ödediğimizi söyledi ama FFP metninde 3 taksit yazıyordu. THY minimum 3 milyon euro vermiş olmalı bu tweetin doğru çıkması için.

Vestel Ts'ye yılda 3 milyon euro ile forma sponsoru oldu. 1,5 milyon trabzonlu var bu ülkede. Hadi 1,5 milyon da trabzonlu olmayıp tsli olan var desen 3 milyon olsun. Bizim 30 milyondan fazla taraftarımızın olduğu söyleniyor. Üstelik son 2 yılın şampiyonu ve ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edeceğimiz gerçeği var. Hem sponsor komik hem de verilen paralar. Koskoca Galatasaray Terrapizza ya mı kaldı ?
Vestel Trabzona avrupada da sponsor oldu.Hem lig hem avrupa maclari 3 m. Yani

Aysal zamanı da THY Avrupa sponsoruymuş, benim bildiğim cüzi bir meblağ veriyorlar, bu yöneticinin bazı yazdıkları tutarsızdı mesela 6 milyon euroyu bu yıl ödediğimizi söyledi ama FFP metninde 3 taksit yazıyordu. THY minimum 3 milyon euro vermiş olmalı bu tweetin doğru çıkması için.
Bu haberler zaten çıkmıştı. Thy'nin 2.5-3 milyon euro vereceği CL için. Yani doğru.

Ayrıca diğer kulüpleri kıyaslayıp durmayınız ŞL demek tüm dünyanın o sponsoru görmesi demek, tek biz varız orada.

Belhandanın maaşı bile çıkmıyor püü allah belanızı versin

Baktim simdi

Nef ile olan anlasma 3 yillik,ilk yil 9.5 milyon tl

Ikinci yil 10 milyon

Ucuncu yil 10.5 milyon tl

Yani bir önceki anlasmaya göre 8 milyon artmis

Yeter mi bizim gibi bir kulup icin yetmemeli ama ulkenin ekonomik durumu da sartlari zorlastiriyor galiba

Sanırım raklamcılık ve algı konusunda zayıfsınız. Sıkıntı yok. Bir uzmana yönlendirelim isterseniz?
Mercedes çok prestijli bir marka mesela, amblemine paha biçilemez. Kaç para isterler acaba formamızda o amblemi kullanmamıza izin lütfetmek için?!..

''Reklamcılık ve algı'' için iyi bir hamle olur mu? Bak hemen öğrenmeye başladım olayı!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt