Terra Pizza ile İmzalanan Sponsorluk KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vestel Ts'ye yılda 3 milyon euro ile forma sponsoru oldu. 1,5 milyon trabzonlu var bu ülkede. Hadi 1,5 milyon da trabzonlu olmayıp tsli olan var desen 3 milyon olsun. Bizim 30 milyondan fazla taraftarımızın olduğu söyleniyor. Üstelik son 2 yılın şampiyonu ve ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edeceğimiz gerçeği var. Hem sponsor komik hem de verilen paralar. Koskoca Galatasaray Terrapizza ya mı kaldı ?

yav millet kafayi yemis vizyonsuzluk diyolar fln gayet iyi parasi gerisine ne bakiyorsunuz

Vodafone tinercilere senelik 10molyon dolar veriyor sanırım
Evet ekonomi çok kötü ama dediğim gibi misal çin firmaları gelebilrdi
Ama bu pazarlama işi jolay değil ciddi beceri ister ikna kabiliyeti ister
Bizim kulüpte 2.lig takımından oyuncu alamayan adamlar var
Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO'su Collman Deegan, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Orman, anlaşmanın 2 yıllık olduğunu ve Beşiktaş'ın kasasına 36 milyon TL gireceğini ifade etti.

Avrupada farklı sponsorları var mı bilmiyorum.

Bazıları 'itibar' olgusunu çok farklı algılıyor. Formanın önünde pizza markası yerine mesela ''Volvo'' logosu olsa zevkten orgazm olacak gibiler; sanki firma bize değil de biz firmaya sponsor oluyoruz?!..Bunu birde 'vizyon-mizyon' diye yutturmaya çalışıyorlar ki düpedüz eziklik göstergesidir benim nazarımda...

fulham'da bir dönem pizza hut vardı hatırladığım, onun dışında pizza göğüs sponsoru hatırlamıyorum ama çok daha salak şeyler vardı.

Sende sevmiyorsun belki ama bu adam bize vizyon açısından cok şey kattı. Snejider ve Drogba'yı öyle para veriyorum gel diye ikna edemezsin. Düşününce ve şimdiyi kıyaslayınca bayağı bir imaj farkı var.
Yok Aysalı çok severim, bu arada o anlaşma da sadece lig içinmiş şimdi baktım, THY Avrupa sponsoruymuş yine.

Kusura bakmayın da bu konuda birine sövecekseniz Dursun denen herife sövün.

Geçen yıl 11 milyon tl aldık, üç yıl için 31 milyon tl'ydi.
Dumankaya ile 9 milyon tl'ye anlaşmıştık.

bu konuda seviyeyi düşüren vizyonsuz herif oldu haliyle oralardan bir anda 30-40 milyon tl'lere çıkmaz. Kaldı ki o zamanlar sponsor bulmak şu ana göre daha kolaydı. Dolar ile de kıyaslamamak lazım. Şu an iç piyasada ortam sıkışık, dışarıdan sponsor bulmak neredeyse imkansız.
Güray transfer nobetinde arada kaynadi sanırım falcao ile ilgili bilgin tekrar paylasirmisin pek anlayamadik corbacilarla koftecilerle uğraşırken

Açıkçası SOCAR sponsor olmayacaksa onun dışında ne yazmış çok önemli değil. Önemli olan verdiği para. Ülke şartlarında orta seviye bir anlaşma yapılmış. Ne kötü ne de iyi diyebiliriz. Ama bu yönetimin çapı bu kadar daha fazlasını beklemek doğru değil.
Forma önünde beyaz renkte düz puntolarla logosuz TERRA PIZZA yazarsa çokta çirkin durmaz. Çok takılmaya gerek yok bence.

THY sponsor olamayacaksa başkası olacak avrupada.
Senelik ondan ne gelecek görüp öyle yorum yapmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt