Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Pizza pizza çok yaygın değil sanırım
Paramızı ödesinler de
Paramızı ödesinler de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım raklamcılık ve algı konusunda zayıfsınız. Sıkıntı yok. Bir uzmana yönlendirelim isterseniz?Bazıları 'itibar' olgusunu çok farklı algılıyor. Formanın önünde pizza markası yerine mesela ''Volvo'' logosu olsa zevkten orgazm olacak gibiler; sanki firma bize değil de biz firmaya sponsor oluyoruz?!..Bunu birde 'vizyon-mizyon' diye yutturmaya çalışıyorlar ki düpedüz eziklik göstergesidir benim nazarımda...
Aysal zamanı da THY Avrupa sponsoruymuş, benim bildiğim cüzi bir meblağ veriyorlar, bu yöneticinin bazı yazdıkları tutarsızdı mesela 6 milyon euroyu bu yıl ödediğimizi söyledi ama FFP metninde 3 taksit yazıyordu. THY minimum 3 milyon euro vermiş olmalı bu tweetin doğru çıkması için.Özgür Savaş Özüdoğru
@Ozsoz1905
Böylelikle, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi sponsorumuz, ilave primler ve barterlar ile beraber bu yıl 40 milyon liralık bedelle ilgin en değerli göğüs sponsorlarının sahibi olduk. …
Vestel Trabzona avrupada da sponsor oldu.Hem lig hem avrupa maclari 3 m. YaniVestel Ts'ye yılda 3 milyon euro ile forma sponsoru oldu. 1,5 milyon trabzonlu var bu ülkede. Hadi 1,5 milyon da trabzonlu olmayıp tsli olan var desen 3 milyon olsun. Bizim 30 milyondan fazla taraftarımızın olduğu söyleniyor. Üstelik son 2 yılın şampiyonu ve ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edeceğimiz gerçeği var. Hem sponsor komik hem de verilen paralar. Koskoca Galatasaray Terrapizza ya mı kaldı ?
Trasa dur diyelim furkgöğüs sponsoru olunca ayrı belirtiliyor mu
Vericek gibi haberler var kap gelince bakalım...THYnin para verdiği falan yok.
Avrupa ligi* Sen hem şampiyonsun, 2 yıldır. Hem CL'desin.Vestel Trabzona avrupada da sponsor oldu.Hem lig hem avrupa maclari 3 m. Yani
Bu haberler zaten çıkmıştı. Thy'nin 2.5-3 milyon euro vereceği CL için. Yani doğru.Aysal zamanı da THY Avrupa sponsoruymuş, benim bildiğim cüzi bir meblağ veriyorlar, bu yöneticinin bazı yazdıkları tutarsızdı mesela 6 milyon euroyu bu yıl ödediğimizi söyledi ama FFP metninde 3 taksit yazıyordu. THY minimum 3 milyon euro vermiş olmalı bu tweetin doğru çıkması için.
Iste sen de sampiyonlar ligi maclarinda ekstra sponsor alacaksin.totalde trabzonun 2-3kati kazanacaksinAvrupa ligi* Sen hem şampiyonsun, 2 yıldır. Hem CL'desin.
Mercedes çok prestijli bir marka mesela, amblemine paha biçilemez. Kaç para isterler acaba formamızda o amblemi kullanmamıza izin lütfetmek için?!..Sanırım raklamcılık ve algı konusunda zayıfsınız. Sıkıntı yok. Bir uzmana yönlendirelim isterseniz?
Ben inanmıyorum o parayı 6 maç için vereceklerine umarım açıklanır da görürüz rakamları.Bu haberler zaten çıkmıştı. Thy'nin 2.5-3 milyon euro vereceği CL için. Yani doğru.