- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasarayın marka degeri ekonomik kuculmeyle azalmaz. beyaz esya fabrikası degiliz biz.Döviz kuru kulüp için ne denli olumsuz seyretti ise diğer kurum ve kuruluşlar için de o denli olumsuz etki göstermiştir. Ülke ekonomisinin son 4 yılda topyekün küçülmüş olması tartışmaya kapalı bir konudur...
Yani ne demek istedin?..galatasarayın marka degeri ekonomik kuculmeyle azalmaz. beyaz esya fabrikası degiliz biz.
dunyanın her yerinde kotuye gitmiyor. yerel sponsor zorunlulugu yok.Yani ne demek istedin?..
Sponsor olacak firmanın gözettiği tek şeyin Galatasarayımızın ya da herhangi başka bir kulübün marka değeri olduğunu mu zannediyorsun?!..Ekonomi biraz daha kötüye gitsin, bak bakalım tek bir sponsor bulabiliyor mu kulüpler?!..
Bu konuda resmi bir rakam var mı ben hepsinden fazla satıyoruz diye biliyorum ayrıca kombine ve ortalama seyirci satısında hepsinin üstündeyiz diye biliyorum.
Bu arada fenerbahçe forma satışından ekstra gelir elde etmiyor 1 milyon formada satsalar ekstra gelir 0
Zamanında beğenilmeyen Huawei'in verdiği 4.1 milyon euroyu hala kimseden alamadık.
Dünyanın başka yerlerindeki firmalar, senin ligini, kulüplerini ilgiye değer bulmuyorlarsa -ki bulmadıkları çok açık ve pek haksız da değiller- n'apacaksın, zorla mı yamanacaksın adamlara?!..dunyanın her yerinde kotuye gitmiyor. yerel sponsor zorunlulugu yok.
ligle, oynanan futbolla ilgisi yok ki bunun. firmalar futbolla ilgilenmez, ekonomik bir karar bu.Dünyanın başka yerlerindeki firmalar, senin ligini, kulüplerini ilgiye değer bulmuyorlarsa -ki bulmadıkları çok açık ve pek haksız da değiller- n'apacaksın, zorla mı yamanacaksın adamlara?!..
Arkadaş da onu diyor. Turkiye'de forma sponsoru olmak demek sadece ülkede reklam yapabilmek demek. Ligini başka kimse izlemiyor. Ekonomik olarak da Türkiye'de karşılığını alabilecekleri oranda yatırım yaparlar. Kârı 5 milyon euro olan bir firma, sponsorlukla birlikte rakamı 10 milyona çıkaracağını öngörüyorsa, sana sponsor olmak için 6 milyon ödemez.ligle, oynanan futbolla ilgisi yok ki bunun. firmalar futbolla ilgilenmez, ekonomik bir karar bu.