Teşekkürler Mancini

Gittigin icin tesekkurler . Gelmeni hic istememistim , kismen basarili bir teknik direktorsun fakat kotu futbol oynatiyorsun . Bu gittigin hic bir takimda degismedi . City'den gonderilme nedenin de buydu ligi 2. bitirdigin icin gondermediler seni bi sezon once sampiyon olmustun ama her zaman boktan futbol oynatmistin . Bu sene Pellegrini hic sampiyon olmadan 2. de olsa kalirdi 3. de olsa kalirdi cunku cok daha guzel futbol oynatiyor senin kadar boktan futbol oynatan bir teknik direktor gelmez umarim bir daha Galatasaray'a . Basarisiz bir Galatasaray'a katlanabilirim ama bu kadar boktan oynayan bir Galatasaray'a tahammul edemem .

yazıklar olsun bu camiaya.. fenerasyon ve medya el birliğiyle ve spor politikası olmayan bir hükumetin duyarsızlığıyla birlikte; yabancı sınırıydı, çarşamba

kupa maçı cumartesi lig maçıydı, aptal aptal yorum yapan soru soran gastecisiydi , başkasına gıkı çıkmyayan manciniye istifa diye bağıran gafil seviyesiz ve

sevgi yoksunu taraftar kümesiydi, geceleri lindaların peşinde koşan topçusuydu, her yağışta bataklığa dönen stadıydı, parasını fenenre saklayan yayıncı

kuruluşlarıydı ve daha birçoğuyla beraber, derken sonunda manciniyi göndertmeyi başardılar. 2 sene şampiyon olmuş üst üste 2 sene şl de gruptan çıkmış -ki

gerçek rekor budur- başkanını postalamaya kalktılar. bu zihniyetle bu prensipsizlikle bu kıytmetbilmezlikle klubün başkanı bile mücadele edemeyeceğini, 2

sene sonra başkanlığı bırakacağını ifade ederken mancini gibi dünya markası bir hoca niçin kalsın. tebrikler...

Lol hemen anti-Terimciler bu konu'da toplandilar.

Terim kadar başarili olamadi Mancini, en önemlisi o.

Mancini ise pizzaci dediniz, makarnaci dediniz, kimsenin hayatinda goremeyecegi tazminati kariyeri icin birakti, normal bi td olsaydi mesela fatih t. olsaydi muhtemelen takimda bu sene kalirdi, sezonu yakardi, sampiyon olamazdik, basarisiz olunca yuklu miktarda tazminatini alir giderdi,,

:redface:

Mancini ise pizzaci dediniz, makarnaci dediniz, kimsenin hayatinda goremeyecegi tazminati kariyeri icin birakti, normal bi td olsaydi mesela fatih t. olsaydi muhtemelen takimda bu sene kalirdi, sezonu yakardi, sampiyon olamazdik, basarisiz olunca yuklu miktarda tazminatini alir giderdi,,

Sen yazdın sandım aferin diyecektim

Taptap

ne diyon lan tiri viri

goruslerimiz farkli olsada @Osman Uzdu ve @Serkan Şakrak bu tur gorusler, dostlugumuzu bozmamali hirtlar

Sen yazdın sandım aferin diyecektim

Taptap

terim kovuldu tazminat aldı mı olm ,süreçleri başka gezegenden takip ediyor herhalde bazı arkadaşlar,terim tazminatı içeride bırakınca bırakacak tabi ne yapacaktı diyenler, bugün mancini tazminatını almayınca vay be ne karakterli adammış diyor ,yakışanı yapmış kendisine ama konunun terim ile alakası yok

terim kovuldu tazminat aldı mı olm ,süreçleri başka gezegenden takip ediyor herhalde bazı arkadaşlar,terim tazminatı içeride bırakınca bırakacak tabi ne yapacaktı diyenler, bugün mancini tazminatını almayınca vay be ne karakterli adammış diyor ,yakışanı yapmış kendisine ama konunun terim ile alakası yok

Neyse kovduk iyi oldu :P

Taptap

lan okusana ilk mesaji, terim basarisiz olacagini anlayinca milli takimi kacis yeri olarak gordu. tazminatini birakip oraya gitti ki zaten maasi daha dolgun a milli takimin. iyi oku tirt

Serkan cenaze evinde dugun olmaz. Coskunu kendine sakla pls. Acimiza az saygi goster. Ft kovuldugunda biz sana boyle mi yaptik :@

Thank you Mancini!! Yolun acik olsun..

Mancini bu takıma bir gram faydası olmadı. TD olmadan oynasak en kötü bu kadar oynardık.

Ne güldüm ya şu nedir böyle "Fakat oyuncularin inanilmaz berbat performanslari karisinda her mac gol yiyorduk ya da gol atamiyorduk"

İşte bu yüzden Mancini kötü td.Ya çok yersin ya atamazsın. Oyuncuyu oynatacak olan da td.Bariz bireysel hatadan yediğimiz gol fazla yok.Çok gol kaçırdığımız Rize maçı gibi 1-2 maç daha var sadece.

Gittiğin için teşekkürler Sinyor. Az sövmedim, özür dilerim.

Geri
Üst Alt