- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Hiç birimiz Mancinispor veya Terimsporlu değiliz. Mancini başarısız olmuştur. Önümüzdeki sezona bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ne alakası var. Ben tek maç için konuşuyorum. İtalya liginin kalitesi zaten ortada. Juventus'u eleyip üst tura çikmamız o kadar büyük bir başarı değil. Asıl Chelsea karşısında oynanan 2. maç utanç verici. Ben Mancini'nin gelmesi ile geçen sezon zaten hiç birşey beklememiştim. Maalesef haklı çıktım.
tek mac uzerinden celsi karisinda oynanan oyuna bahane buluyosan git braga cluj maclarina bak terimin. hani illa tdleri yaristiriyosak onunda var sacma malari ezik oynattigi maclar
bi kere celsi karisinda oynayan bi cok takim oyle. pozisyon uretmekte zorlaniyor. atlet-celsi macina bak ispanyadaki mesela
Terim ne alaka? Mancini'ye karşıyız diye Terim ile mi karşılaştırmak lazım. Beni başka takımlar filan ilgilendirmez 31 gol yesek bile bu kadar ruhsuz, korkak oynayan bir Galatasaray izlemek istemiyorum. Madem takımın kötü o zaman haddini bilerek oynatacaksın. Gerekirse 5 stoper ile çıkıp oynayacaksın ama korkmadan savaşarak. Mancini ne kadar çok forvet ile oynarsam o kadar çok gol atarım mantığı ile oynattı çoğu maçta ve hep başarısız olduk.
Atletico savaşarak ruhunu ortata koyarak oynadı. Biz kız gibi.
Senin için başarı cluj, braga'lı gruptan çıkıp 2. Turun en güçsüzü şalke'yi yenimek mi? Bu seneki cl maçlarımız daha zordu bunu kabul etmek gerekiyor. Gerçi bizim millette şu var. Gidip çelsi'den 1 tane yiyorsun, hemen 6-0'lık maçta bile bu kadar rezil olmadık örneği veriyorlar. Ulan Adamlar sana 6 tane çakmış, umuda kaldırıp indirmiş. Bir de rezil olmadı diyorsun. Seninki de o hesap. Heriflerde hazard, vilyın, eto'o bitmiş, torres, luiz, oscar, şürle (say say bitmiyor anasını satayım) var, kalkmışsın adamlara hakan'la sabri'yle, kanatsız oyunla kafa tutuyorsun. Cl'de üst turlara kaldıkmı turnuvanın küçük eniştesi oluyoruz maalesef. Çünkü elindeki malzeme bu..
96-2003 yılları için yaşın yetmiyor galiba.
Evet yetmiyor 6 yaşındaydım.
Düzelttim. Başarının ne olduğunu o zamanki dönemi iyi hatırlayanlar bilir. O günlerde kiminle oynasak oynayalım. Benim gözümde Galatasaray favoriydi. Braga ve Cluj'lu gruptan çıkmak başarı mı sorusuna cevabım.
Yahu juventus'luu gruba laf attığın için onu yazdım. Juventus, italya ligi şöyle böyle, hava şartları öyle böyle amaan bu gruptan da çıkılmazmı hiç diyorsun ama cluj grubuna başarı gözüyle bakıyorsun.
Başarılı olduğumuz net bi gerçek. İyi futbol oynamadigimizi söyleyebilirsiniz ama CL'de gruptan çıkmak, Türkiye Kupasını almak, ligi 2. bitirmek başarısızlık değildir.
N5
Deplasman maçlarda çok başarisizdi
Sonuçta her maç degisik formasyon, degişik oyuncuyla oynatmasaydi belki şampiyon olabilirdik ve onu kovamaya hiç gerek yoktu.