Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Yalanı ilk seçildiği gün itibari ile başladıYönetimini zayiflattigi günden itibaren sicti batirdi. En kötüsü yalan söylemeye basladi.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalanı ilk seçildiği gün itibari ile başladıYönetimini zayiflattigi günden itibaren sicti batirdi. En kötüsü yalan söylemeye basladi.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
@Aziz Ozbek bunu savunuyordun sıkıysa gel burada öv bu baskani tam hiyar agasi baskanin.
Muslera
Linnes Chedjou Denayer Telles
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Podolski
X
Bu kadroya sadece 1 oyuncu daha gelecekti dediginiz gibi. Simdi Carole, Donk ve Olcan gibi cöpler var.
Ortaligi bukadar yangin yerine cevirecek amatör yöneticilik yapilmasaydi durum cok farkli olurdu.
Bu adam sana Drogba sneijder muslerayi izlettirdi 4 sene onun sayesinde feneri bjk yi ezdin adamı resmen başarılı olmasın diye neler neler yaptılar sen kimseyi def etme hakkına sahip değilsin konuşmalarina dikkat et herkes senin gibi düşünmek zorunda değil hele hiç kimseyi sen def edemezsin hicbirsey yapamazsın burda fikir belirt buna karşı farklı fikri olan gelir oda kendi fikrini paylaşır ama kimse saygısızlık yapamazhala şu adamı savunuyorlar ya bize başarısızlık müstehak..
aysalınız bir takım satın alsında defolun gidin oraya..
Bu adam sana Drogba sneijder muslerayi izlettirdi 4 sene onun sayesinde feneri bjk yi ezdin adamı resmen başarılı olmasın diye neler neler yaptılar sen kimseyi def etme hakkına sahip değilsin konuşmalarina dikkat et herkes senin gibi düşünmek zorunda değil hele hiç kimseyi sen def edemezsin hicbirsey yapamazsın burda fikir belirt buna karşı farklı fikri olan gelir oda kendi fikrini paylaşır ama kimse saygısızlık yapamaz
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece sunu diyorum sana eğer sermaye arttirimi engellenmeseydi suan bu batakta olmayacaktik ve yabancı sınırı olmasaydı sen şuanda burak vs. Bu adamların yerine bir sürü kaliteli adamı izliyo olacaktın takimda ve bu çöplere bu yıllık ücretler verilmeyecekti ayrıca terimi savunuyosunda onun bile aklını karıştırıp takımdan kopardilar sen hatirlamiyosun galiba federasyon başkanı denen karaktersiz bile aysal a laf edecek currette bulundu düşün kimlerle uğrasmis adam hiçbir planını yaptirtmadilar anladın mi neden o gittikten sonra aziz isteyince fener avrupa cezasi bitince yabancı sınırı kalktı senin gibi insanlar sadece olaylara düz mantıkla bakıyorlar Bak sana sadece şu örneği veriyim Almanlar neden sağlam is yaparlar biliyomusun detayllcidirlar detaylarla çozerler biz ise olaya tek pencere at gozlugu ile bakarız biz derken tabi senin gibi insanlar neyse daha fazla tartışmaya gerek yok sen dediğim dedik birine benziyosun senin fikrin asla degismezOnun sayesinde mi? 3 senede 2 sampiyonlugun kimin sayesinde geldigini az cok biliyoruz diye dusunuyorum..manciniyle olmadi son senesinde prandelli ile olmayacagini stadin yuhlayip uefanin ceza verecegini gorunce kacan adamdan mi bahsediyorsun? Takima birsuru cop doldurmus kadroyu 45 kisiye cikarmis inanilmaz sozlesmeler yapmis adamdan bahsediyoruz degil mi? Yani gecmiste kaldi ama terim i kovdugunda elestirdik diye terimsporlular gidin o takimi tutun galatasarayi tutmayin diyen sizler degil misiniz? Hala savunup duruosunuz neymis drogba sneijderi izlettirdi..azizde nani rvp yi izlettirio efsane baskan mi oldu gozunde ?
Bu adam sana Drogba sneijder muslerayi izlettirdi 4 sene onun sayesinde feneri bjk yi ezdin adamı resmen başarılı olmasın diye neler neler yaptılar sen kimseyi def etme hakkına sahip değilsin konuşmalarina dikkat et herkes senin gibi düşünmek zorunda değil hele hiç kimseyi sen def edemezsin hicbirsey yapamazsın burda fikir belirt buna karşı farklı fikri olan gelir oda kendi fikrini paylaşır ama kimse saygısızlık yapamaz
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi lan sıkıyosa def etsene beni hadi la bi yapsana nasıl yapcanBaak işine.. Benim yaptığım yoruma bir daha cevap yazma.
Hala aysal denen adamı savunuyorsan evet tekrar söylüyorum ben Galatasaraylıyım demeyeceksin defolup gideceksin.
Bu klübe ne futbolcular geldi saydırma bana şimdi..