Teşekkürler Ünal Aysal

ayni basligi antuda gorebiliriz heralde

Macerası olmasa son dönemde çok güzel işler yapabilirdik. Kendi sonunu kendi getirdi, inanılmaz bir hal almıştık kendiyle birlikte. Saygıyı hakeden oluk oluk vizyon akan başlandı eşi benzerini gormedim şahsım adına.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hay sizin vizyon dillolugunuza

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aysal öpsün sizi :)
Yahu hala ne Aysalı.İyi kötü ardında bir takım bırakmış,tek yapılması gereken 2 ya da 3 oyuncu almaktı..
Carole-Jose-Jem-Bilal-Sabri gibileri alma Melo-Telles-Bruma gibileri yollama.En kötü 1 sağ bek 1 forvet alsa bu takım açık ara liderdi.
Ulan adam ardında Sneijder-Muslera-Melo-Ched-Telles-Bruma-Selçuk gibi iyi ve idare eden oyuncular bırakmışyabancı sınırı da yok ve tek yapılması gereken sağbek+forvet..Hatta West Ham 10 milyon önerdiğinde Burakı satsan kanat da alırsın.

Biz onun döneminde alınan Sneijder-Muslera-Melo-Ched-Telles-Bruma için onu eleştiriyoruz zaten

Başka hiçbir şey yapmadı çünkü

Muslera
Linnes Chedjou Denayer Telles
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Podolski
X

Bu kadroya sadece 1 oyuncu daha gelecekti dediginiz gibi. Simdi Carole, Donk ve Olcan gibi cöpler var.

Ortaligi bukadar yangin yerine cevirecek amatör yöneticilik yapilmasaydi durum cok farkli olurdu.

Aynen öyle.Tamam hata yapmıştır ama geride çöp kadro filan bırakmadı.5+3 kuralına göre gayet iyi kadro bıraktı.Yabancı sınırının kalktığı dönemde sadece sağ bek ve forvet alınsa şuanda çok rahat liderdik.Buraka yapılan teklif kabul edilseydi o parayla rahat sağ bek+forvet+kanat alırdık..Milletin ağzında bık bık bık Aysal bık bık bık Aysal

hala şu adamı savunuyorlar ya bize başarısızlık müstehak..
aysalınız bir takım satın alsında defolun gidin oraya..

Senin batırıp kaçtığın koltukta imparator oturduğu zaman bu hesap kapanacak..

Sent from my iPhone using Tapatalk

hala şu adamı savunuyorlar ya bize başarısızlık müstehak..
aysalınız bir takım satın alsında defolun gidin oraya..
Bu adam sana Drogba sneijder muslerayi izlettirdi 4 sene onun sayesinde feneri bjk yi ezdin adamı resmen başarılı olmasın diye neler neler yaptılar sen kimseyi def etme hakkına sahip değilsin konuşmalarina dikkat et herkes senin gibi düşünmek zorunda değil hele hiç kimseyi sen def edemezsin hicbirsey yapamazsın burda fikir belirt buna karşı farklı fikri olan gelir oda kendi fikrini paylaşır ama kimse saygısızlık yapamaz

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam sana Drogba sneijder muslerayi izlettirdi 4 sene onun sayesinde feneri bjk yi ezdin adamı resmen başarılı olmasın diye neler neler yaptılar sen kimseyi def etme hakkına sahip değilsin konuşmalarina dikkat et herkes senin gibi düşünmek zorunda değil hele hiç kimseyi sen def edemezsin hicbirsey yapamazsın burda fikir belirt buna karşı farklı fikri olan gelir oda kendi fikrini paylaşır ama kimse saygısızlık yapamaz

Onun sayesinde mi? 3 senede 2 sampiyonlugun kimin sayesinde geldigini az cok biliyoruz diye dusunuyorum..manciniyle olmadi son senesinde prandelli ile olmayacagini stadin yuhlayip uefanin ceza verecegini gorunce kacan adamdan mi bahsediyorsun? Takima birsuru cop doldurmus kadroyu 45 kisiye cikarmis inanilmaz sozlesmeler yapmis adamdan bahsediyoruz degil mi? Yani gecmiste kaldi ama terim i kovdugunda elestirdik diye terimsporlular gidin o takimi tutun galatasarayi tutmayin diyen sizler degil misiniz? Hala savunup duruosunuz neymis drogba sneijderi izlettirdi..azizde nani rvp yi izlettirio efsane baskan mi oldu gozunde ?

Onun sayesinde mi? 3 senede 2 sampiyonlugun kimin sayesinde geldigini az cok biliyoruz diye dusunuyorum..manciniyle olmadi son senesinde prandelli ile olmayacagini stadin yuhlayip uefanin ceza verecegini gorunce kacan adamdan mi bahsediyorsun? Takima birsuru cop doldurmus kadroyu 45 kisiye cikarmis inanilmaz sozlesmeler yapmis adamdan bahsediyoruz degil mi? Yani gecmiste kaldi ama terim i kovdugunda elestirdik diye terimsporlular gidin o takimi tutun galatasarayi tutmayin diyen sizler degil misiniz? Hala savunup duruosunuz neymis drogba sneijderi izlettirdi..azizde nani rvp yi izlettirio efsane baskan mi oldu gozunde ?
Sadece sunu diyorum sana eğer sermaye arttirimi engellenmeseydi suan bu batakta olmayacaktik ve yabancı sınırı olmasaydı sen şuanda burak vs. Bu adamların yerine bir sürü kaliteli adamı izliyo olacaktın takimda ve bu çöplere bu yıllık ücretler verilmeyecekti ayrıca terimi savunuyosunda onun bile aklını karıştırıp takımdan kopardilar sen hatirlamiyosun galiba federasyon başkanı denen karaktersiz bile aysal a laf edecek currette bulundu düşün kimlerle uğrasmis adam hiçbir planını yaptirtmadilar anladın mi neden o gittikten sonra aziz isteyince fener avrupa cezasi bitince yabancı sınırı kalktı senin gibi insanlar sadece olaylara düz mantıkla bakıyorlar Bak sana sadece şu örneği veriyim Almanlar neden sağlam is yaparlar biliyomusun detayllcidirlar detaylarla çozerler biz ise olaya tek pencere at gozlugu ile bakarız biz derken tabi senin gibi insanlar neyse daha fazla tartışmaya gerek yok sen dediğim dedik birine benziyosun senin fikrin asla degismez

Bu adamın serveti dünyaları aşmış ve servetinin iki üç katı kadar da yatırımı olan bir adam. Yani Aziz maziz Aysal'ın yanında hikaye kalıyor. Bu adamı izlediğim canlı yayının birinde ben Galatasaray'a cebimden para harcayamam ( zaten kimsenin öyle bir beklentisi yok yıl olmuş 2500) ancak para değişimi yaparak Galatasaray'ı yıllık 15-20 milyon euro'luk bir faiz yükünden kurtarabilirim gibi bir ifadesi var yani bugün Arap şeyhlerinin İngiltere'de uyguladığı yöntem. Anlayacağınız servet serveti doğurur bunu bugün uygulayabilecek Aysal'dan başka büyük servete sahip benim bildiğim hiç bir Galatasaraylı yok! Liseliler bu yüzden ben kendimi bildim bileli Aysal'ı başkan yapmaya çalışıyorlardı ipini de bazı şahısların çıkarlarına ters geldiği çektiler. 3 yıl dayanabildik sadece 3 yıl. Ne başkanlar geldi 5-6 yıl boyunca transfer yok şampiyonluk yok yine futbolculara maaş ödeyemedik diğer branşlarda bir sürü maddi sıkıntı çektik o kadar kemer sıkmaya rağmen. Ama Ünal Aysal'a 3 yıl dayanabildik. Artık başkanlarımızı Aziz bile takmıyor anasını satıyım eskiden sinir küpü olan aziz. Çünkü tehlikenin farkındaydı.

Baak işine.. Benim yaptığım yoruma bir daha cevap yazma.
Hala aysal denen adamı savunuyorsan evet tekrar söylüyorum ben Galatasaraylıyım demeyeceksin defolup gideceksin.

Bu klübe ne futbolcular geldi saydırma bana şimdi..

Oha burdada kavga var

Baak işine.. Benim yaptığım yoruma bir daha cevap yazma.
Hala aysal denen adamı savunuyorsan evet tekrar söylüyorum ben Galatasaraylıyım demeyeceksin defolup gideceksin.

Bu klübe ne futbolcular geldi saydırma bana şimdi..
Hadi lan sıkıyosa def etsene beni hadi la bi yapsana nasıl yapcan

Geri
Üst Alt